ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: mai mult decat mersul pe quad - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

mai mult decat mersul pe quad wheelie

#41 User is offline   alexaniversary300 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Interests:atv urile SI TOT CE TINE DE CROSS!!!
  • Model ATV:linhai aniversary 4x4

Posted 26 February 2008 - 11:10 PM

unora le place off road ul..altora asfaltul
0

#42 User is offline   deanbobo 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:suzuki

Posted 12 May 2008 - 07:52 PM

mda...unora le place sa merga off-road pe lg o prapastie de 30 de metri pe un drum ingust,sa urci pe munte pe trasee periculoase ,altora le place sa mearga cu viteza pe asfalt...in ambele cazuri e vb de adrenalina iar asta e un sport...eu am un quad si prima tentativa de a merge pe 2 roti s-a soldat cu o cazatura...m-am ridicat si am incercat din nou...usor usor o sa prindeti ritmul...si o sa reusiti dupa cateva cazaturi... biggrin.gif.app am vazut si pe cineva care a mers si cu un linhai...eu,sincer n-am incercat.
0

#43 User is offline   sannex 

• Incepator
  • Pip

Posted 03 June 2008 - 09:31 PM

CITAT(divizia @ Dec 30 2007, 05:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Pentru cei care s-au saturat de plimbari cu Quad-ul

Next level
http://www.youtube.com/watch?v=XxAVqfQ2qDY...feature=related

uite divizia aici biggrin.gif cam pentru asta exista quad-uri tongue.gif !!! tot respectul pt atv dar pentru spectacol QUAD !!! app yfm350 vreau sa imi iau si eu deci cred ca o sa fac o alegere buna . cu tot respectul care vi se cuvine !
YZF R-1 Rull-eaza
0

#44 User is offline   sannex 

• Incepator
  • Pip

Posted 03 June 2008 - 09:35 PM

CITAT(deanbobo @ May 12 2008, 07:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
mda...unora le place sa merga off-road pe lg o prapastie de 30 de metri pe un drum ingust,sa urci pe munte pe trasee periculoase ,altora le place sa mearga cu viteza pe asfalt...in ambele cazuri e vb de adrenalina iar asta e un sport...eu am un quad si prima tentativa de a merge pe 2 roti s-a soldat cu o cazatura...m-am ridicat si am incercat din nou...usor usor o sa prindeti ritmul...si o sa reusiti dupa cateva cazaturi... biggrin.gif.app am vazut si pe cineva care a mers si cu un linhai...eu,sincer n-am incercat.

ce quad ai ? si ai idee pe la cat ajunge un raptor ? parerile sunt impartite unii zic 80 kmph altii 70 mph ! oriqm fiind fan motoare cred ca un quad e cel mai apropiat de experienta data de un motor cu toate ca nu e acelasi lucru !!!
YZF R-1 Rull-eaza
0

#45 User is offline   R4C3R 

• Incepator
  • Pip

Posted 11 June 2008 - 05:08 PM

Eu am autoturism si ma gandeam sa-mi iau un motor, dar mai bine aleg varianta de mijloc si-mi iau un atv biggrin.gif

This post has been edited by R4C3R: 11 June 2008 - 05:09 PM

0

#46 User is offline   deanbobo 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:suzuki

Posted 13 June 2008 - 01:22 PM

CITAT(sannex @ Jun 3 2008, 09:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT(deanbobo @ May 12 2008, 07:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>

ce quad ai ? si ai idee pe la cat ajunge un raptor ? parerile sunt impartite unii zic 80 kmph altii 70 mph ! oriqm fiind fan motoare cred ca un quad e cel mai apropiat de experienta data de un motor cu toate ca nu e acelasi lucru !!!

am un suzuki 700cc si un quad 200 cc modificat si iti spun sincer ca placearea e mai mare cand fac drifturi cu cel de 200 decat cu cel de 700..la cel de 200 vreau sa-i pun o toba de carbon..o sa-i mareasca puterea si o sa-i schimbe total sunetul si poate renunt la cel de 700 cc.cu privire la raptor,in stare originala nu cred ca trece de 80 kmph,doar daca il modifici... biggrin.gif
0

#47 User is offline   GodfatherN 

• Incepator
  • Pip

Posted 27 June 2008 - 11:37 AM

eu nu prea pot sa inteleg ideea de a-ti dori viteza de la un ATV...ok, ai nevoie de ceva putere, dar fie ca e quad sau nu atv-ul il iei sa ii rupi gura la munte , la mare sau oriunde vezi un hop sau o bordura sau orice ar putea sa te zdruncine un pic...Daca vrei viteza de ce nu iti iei motor ?
0

#48 User is offline   sadixkid 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:Aeon 220 Cobra

Posted 29 June 2008 - 06:57 AM

CITAT(GodfatherN @ Jun 27 2008, 11:37 AM) <{POST_SNAPBACK}>
eu nu prea pot sa inteleg ideea de a-ti dori viteza de la un ATV...ok, ai nevoie de ceva putere, dar fie ca e quad sau nu atv-ul il iei sa ii rupi gura la munte , la mare sau oriunde vezi un hop sau o bordura sau orice ar putea sa te zdruncine un pic...Daca vrei viteza de ce nu iti iei motor ?

corect
nici nu se pot compara
asa zic si eu, daca vrei viteza iti iei un motor,
sigur vei avea parte de senzatii tari si nici nu vei duce lipsa de viteza pe un motor
de la un atv sau quad nu stiu ce viteza poti scoate, intr-adevar un quad e ceva mai agresiv,
daca vrei sa mergi tare, doar asa ca iti place viteza, poti merge cu orice, pana ce si cu o bicicleta prinzi ceva viteza
si unde-i smecheria?
iti spun eu, vrei viteza? i-ati o motocicleta si atunci sigur vei intelege ce inseamna viteza
daca vei merge cu 200km/h cu un motor atunci vei simti diferenta intre moto si altceva(sa spunem sa mergi cu o masina cu 200km/h)
dar din dorinta ta de a avea parte de viteza, poti cunoaste cealalta latura a motocicletei, acea latura dureroasa.

drive safe

This post has been edited by sadixkid: 29 June 2008 - 06:59 AM

0

#49 User is offline   tudorabr 

• Incepator
  • Pip
  • Interests:mecanica,masini teleghidate RC,motociclismul(motocross-ul)
  • Model ATV:suzuki rm 85 L 2006

Posted 06 July 2008 - 08:13 PM

Quadu-rile sunt distractive , dar te omoara sau lovesc de nu esti atent

This post has been edited by tudorabr: 06 July 2008 - 08:14 PM

0

#50 User is offline   sadixkid 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:Aeon 220 Cobra

Posted 24 July 2008 - 04:21 PM

CITAT(tudorabr @ Jul 6 2008, 08:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>

cred ca orice vehicul(cu doua, trei sau ..n roti)daca nu esti atent cand il conduci, te pedepseste, de multe ori dureros, sau chiar fatal.

din pacate, de cele mai multe ori, daca ai gresit in trafic cu atv-ul sau cu motorul ajungi acolo unde ai vrea sa fi doar la batranete.

This post has been edited by sadixkid: 24 July 2008 - 04:25 PM

0

#51 User is offline   BLACKDOG 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:yamaha kodiac

Posted 06 August 2008 - 10:50 PM

CITAT(tudorabr @ Jul 6 2008, 09:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>

si eu am avut quad nu o sa poti sa ajungi niciodata cu un quad unde ajungi cu un atv 4x4 .
sincer pe sosea si in oras mie frica sa ma dau am avut motoare de viteza si am luat ceva cazaturi din vina celorlalti in cele mai multe cazuri noroc ca am scapat mai usor .am renuntat la motor am cumparat unn quad yamaha raptor de 250 pe care la a doua cursa pe munte l-am scapat intr o prapastie de la vreo200metri sa facut praf ,,,,, prefer un atv 4x4 care poti sa mergi 2x4 si poti sa faci destule smecherii si cu el ,,,,binenteles nu pe sosea ,,, wink.gif
0

#52 User is offline   ArcticCatNsq 

• Incepator
  • Pip
  • View gallery
  • Model ATV:Arctic Cat 650 H1

Posted 26 August 2008 - 10:08 PM

Eu am reusit sa ma ridic cu Arctic Cat-ul meu de 650 . E cu sasiu scurt . Am tinut frana de picior apasata i-am dat gaz si m-am lasat pe spate in timp ce am dat drumul la frana . S-a ridicat cam 30 de cm dar m-am speriat si am dat drumul la gaz . Intentia mea era de burn si plecare in forta . Ideea e ca se poate , si probabil daca dozam acceleratia cum trebuie il tineam oleaca . Oricum cu atv-uri mari nu e de joaca , acolo ori stii ori te duci rau

This post has been edited by ArcticCatNsq: 26 August 2008 - 10:09 PM

www.proar.ro dealer Arctic Cat , Linhai , CF Moto
0

#53 User is offline   aly 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:inainte suzuki ltz400, acum suzuki LTR 450

Posted 24 June 2010 - 12:09 PM

ca sa invetzi sa faci asa ceva .. facezti cum am facut eu adica : puntei o rola la quad si nu exista nici un pericol de a cadea , garanat si probat hehe , la LTR nu iam pus pt ca nu ami e nevoie , o data ce invezti nu se uita, salutari
0

#54 User is offline   aly 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:inainte suzuki ltz400, acum suzuki LTR 450

Posted 13 August 2011 - 10:53 AM

View Posttudorabr, on 06 July 2008 - 08:13 PM, said:

vai tu... si masinile si atvurile y motuarele nu te omoara nu...
0

Share this topic:

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

3 User(s) are reading this topic
2 members, 1 guests, 0 anonymous users

1. jecrysty,
  2. Lolyta