Page 1 of 1
Suzuki KQ 700 Jucaria mea
Posted 03 March 2008 - 07:53 PM
Am reusit si eu sa-i fac un mic tuning la KQ constand in : troliu Warn 2,5 cu telecomanda wireless, bullbar, bodykit + protectii brate, jenti duglas r-snake, anvelope maxxis bighorn. Urmeaza sa-i montez un kit de snorkerls. Daca ma poate ajuta cineva in sensul asta raman dator...
Posted 04 March 2008 - 08:03 PM
CITAT(budy @ Mar 4 2008, 04:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
TARE
CAT AI DAT PE TROLIU?
CAT AI DAT PE TROLIU?
Troliul e aprox.500 Euroi si telecomanda te mai costa vre-o 6 milioane cea originala, eu am pus una universala de vre-un mil jumate.
Posted 04 March 2008 - 10:56 PM
cat te-au costat dotarile? asa aproximativ...
Never ride faster than your guardian angel can fly

Posted 05 March 2008 - 08:04 AM
CITAT(Hunter @ Mar 5 2008, 12:56 AM) <{POST_SNAPBACK}>
cat te-au costat dotarile? asa aproximativ...
In jur de 2500 de euro, dar de, pasiunea e mare, viata e scurta...
Posted 05 March 2008 - 06:21 PM
Foarte frumos ATV-ul !
Jantele sunt super tari , din curiozitate , ce pret au avut ?
Sa-l folosesti sanatos fara evenimente neplacute !
Jantele sunt super tari , din curiozitate , ce pret au avut ?
Sa-l folosesti sanatos fara evenimente neplacute !
Posted 05 March 2008 - 06:51 PM
CITAT(Robert @ Mar 3 2008, 08:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Am reusit si eu sa-i fac un mic tuning la KQ constand in : troliu Warn 2,5 cu telecomanda wireless, bullbar, bodykit + protectii brate, jenti duglas r-snake, anvelope maxxis bighorn. Urmeaza sa-i montez un kit de snorkerls. Daca ma poate ajuta cineva in sensul asta raman dator...
mie nu-mi place cum arata!
Posted 05 March 2008 - 06:59 PM
cand e gata si cutia pusa pe el sa i mai faci o poza si s o postezi
Posted 07 March 2008 - 02:34 PM
CITAT(Robert @ Mar 3 2008, 07:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
sa-l stapanesti sanatos, cand faci proba la cauciucuri in noroi la arges?? nu de alta da vin si eu sa mai spal niste haine
Posted 16 June 2008 - 12:12 PM
CITAT(Robert @ Mar 3 2008, 07:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Imi poti spune si mie te rog frumos de unde ai luat bara din fata (Berbecul) sau bullbar si setul de protectii al planetarelor ? si cat de rezistente sunt adika daca merita facuta investitia pt ca sunt in cautare de upgrade al KQ meu dar nu ma arunc repede
Multumesc mult
Share this topic:
Page 1 of 1

Help