POZE DE LA INTALNIREA DE SAMBATA 29 MARTIE 2008@CIOLPANI
Posted 30 March 2008 - 09:50 AM
Incep eu:
http://forum.atvrom.ro/index.php?autocom=g...um&album=11
Posted 30 March 2008 - 10:10 AM
Posted 30 March 2008 - 11:30 AM
are un grad mare ...mare de dificultate...!!!!
Posted 30 March 2008 - 01:54 PM
t
Asemenea traseul este nimicitor atat pentru "sportiv" cat si pentru atv. oricare ar fi acela.
Avem trei exemple cu cei care au exagerat..doua sunt exemplificate in fotografii iar ultimiul pe drumul de intoarcere.
Nota 9 juma' pentru ghidul nostru de pana la circuit....super traseu !
cu multumiri
Posted 31 March 2008 - 10:31 AM
Linhaiurile alea care au facut sarituri mai au conducte de frana ?
Posted 31 March 2008 - 11:12 AM
t
Asemenea traseul este nimicitor atat pentru "sportiv" cat si pentru atv. oricare ar fi acela.
Avem trei exemple cu cei care au exagerat..doua sunt exemplificate in fotografii iar ultimiul pe drumul de intoarcere.
Nota 9 juma' pentru ghidul nostru de pana la circuit....super traseu !
cu multumiri
Multumesc pentru nota, pacat ca nu am ajuns pana la Ciolpani pe coclauri, poate altadata.
Multumesc organizatorilor si donatorilor de organe de pus pe gratar!
Ce s-a intamplat la intoarcere? Am asteptat dupa Metro aproape 20 minute si nu aveam cum sa ma intorc, sper ca nu v-am incurcat.
Posted 31 March 2008 - 11:19 AM
Cu siguranta NU este un loc in care sa faci sarituri cu Linhai, de altfel nu cred ca este recomandat sa sari cu Linhai-ul. Al meu inca este intreg, nu a patit nimic, dar eu personal am preferat sa ma uit la altii decat sa ma dau. Am facut o tura de recunoastere si am sarit de 2-3 ori la ultima rampa, dar cred ca mai mult de atat insemna sa merg cu el in batista pana acasa.
Altminteri, tura misto si interesanta, finalizata cu un gratarel binevenit.
Posted 31 March 2008 - 11:42 AM
Mi-a parut bine de cunostinta, si de experienta cu Linhai-ul lui Cristi. Poate in viitorul apropiat, ma reprofilez si eu de pe moto pe atv
Bogdan
Top Cross TCS
Posted 31 March 2008 - 11:43 AM
DA ! Surprinzator ! dar nu mai are aripioare si scarisoare !!!
Utilizatorul era un expert de la Suzuki !!!!
Posted 31 March 2008 - 11:47 AM
100 ron piesa
50 ron manopera
carena s-a spart un picutz, o ureche....nesemnificativ as zice.....am avut asa o retinere sa dau 6 milioane + manopera sa o schimp si pe aia =))
In rest a fost distractiv !
Astept micii din partea lui bursuc
P.S ATV-ul meu este workerul cel galben din galeria foto.
Posted 31 March 2008 - 12:06 PM
Posted 31 March 2008 - 12:24 PM
100 ron piesa
50 ron manopera
carena s-a spart un picutz, o ureche....nesemnificativ as zice.....am avut asa o retinere sa dau 6 milioane + manopera sa o schimp si pe aia =))
In rest a fost distractiv !
Astept micii din partea lui bursuc
P.S ATV-ul meu este workerul cel galben din galeria foto.
Fara nici o intentie momentul sariturii a fost surprins de aparatul foto, saritura propriuzisa dar si aterizarea. Se remarca o pozitie extrem de "sport" a aripilor fata de roti. Adica garda la sol a fost eliminata fizic, printr-un procedeu de TUNare ...cam fortat cei drept.
La prima vedere ai scapat ieftin dar eu sunt sigur ca " pilotul" se va revansa ..
Posted 31 March 2008 - 12:36 PM
A ramas dator cu o bere si niste mici
P.S Eu prefer bere REDS
Posted 31 March 2008 - 12:55 PM
This post has been edited by alexaniversary300: 31 March 2008 - 12:55 PM
Posted 31 March 2008 - 01:47 PM
aaaaa si apropo de cronometrare.... stai linistit "topcrosstcs" ca mai vin si o sa scot timpi si mai buni dar asta dupa concursul de la sibiu de saptamana aceasta...
ne mai vedem si la alte intalniri
Posted 31 March 2008 - 03:59 PM
SI DRUMUL SI CIRCUITUL SI MITITEII
INCA NU AM SCOS POZELE DAR VOR VENII ...SOON
Posted 31 March 2008 - 05:30 PM
SI DRUMUL SI CIRCUITUL SI MITITEII
INCA NU AM SCOS POZELE DAR VOR VENII ...SOON
Posted 31 March 2008 - 07:12 PM
Multumesc organizatorilor si donatorilor de organe de pus pe gratar!
Ce s-a intamplat la intoarcere? Am asteptat dupa Metro aproape 20 minute si nu aveam cum sa ma intorc, sper ca nu v-am incurcat.
[/quote]
nu, stai linistit noi am asteptat o ora si ceva la podul Otopeni si pana la urma Roberto a venit pe remorca.....si nu uita de Francois Botha
Posted 31 March 2008 - 08:02 PM
P.S. Un sfat: Cand aveti un feeling ca nu trebuie sa iesiti undeva mai bine nu iesiti...Toata noaptea si dimineata am avut un sentiment ca nu ar trebui sa ies ca se va intampla ceva rau, si am stat cu frica in san tot timpul, si pe drum catre Ciolpani si la circuit, presimteam ca ceva rau trebuie sa se intample....Oricum ma bucur ca sa terminat doar cu acest mic incident.
This post has been edited by Robert: 31 March 2008 - 08:03 PM

Help