ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Kit putere Linhai - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

• 5 Pages +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Kit putere Linhai

#81 User is offline   cosmin26 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Model ATV:LINHAI LC 7,300,4*4,Anniversary

Posted 13 February 2009 - 03:20 PM

CITAT(petre @ Dec 8 2008, 12:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT(obezu @ Dec 4 2008, 07:25 AM) <{POST_SNAPBACK}>
a montat cineva un asfel de kit racing ? ne poate da date concrete despre viteza ? huh.gif

Toate modelele MUddy Orange Racing il au si daca se face setarea de fuga sare de 90 !

Petre,modelul Aniversar LC7,300,4*4,nu are acest kit pentru setarea asta?si daca nu-l are i se poate atasa?nu ar trebui delimitat atv-ul inainte de a i se instala acest kit? ce pret ar avea la criza asta financiara?

This post has been edited by cosmin26: 13 February 2009 - 03:22 PM

Injur cu pofta in trafic,dar nu calc babe la semafor!
-reparatii,resoftari,decodari telefoane mobile-
0

#82 User is offline   grupmodal 

• Avansat
  • PipPip
  • View gallery
  • Model ATV:CF ROAR HEXIM

Posted 13 February 2009 - 04:28 PM

CITAT
Acum ESAPAMENT SPORT LINHAI la 59 euro, PROMOTIA ZILEI la WWW.ATV.RO

Am cumparat-o si arata excelent.
Trebuie sa vad cum o montez. rolleyes.gif
0

#83 User is offline   kojack 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:LINHAI Aniversary 300 2x4

Posted 13 February 2009 - 09:18 PM

CITAT(grupmodal @ Feb 13 2009, 04:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT
Acum ESAPAMENT SPORT LINHAI la 59 euro, PROMOTIA ZILEI la WWW.ATV.RO

Am cumparat-o si arata excelent.
Trebuie sa vad cum o montez. rolleyes.gif

montaz-o si zi-ne si noua... sunt curios , ca am dat si eu comanda de una
0

#84 User is offline   petre 

• ATV-ist convins
  • View gallery
  • Group: Global Moderator
  • Model ATV:New Force 500

Posted 16 February 2009 - 11:02 AM

CITAT(cosmin26 @ Feb 13 2009, 03:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT(petre @ Dec 8 2008, 12:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT(obezu @ Dec 4 2008, 07:25 AM) <{POST_SNAPBACK}>
a montat cineva un asfel de kit racing ? ne poate da date concrete despre viteza ? huh.gif

Toate modelele MUddy Orange Racing il au si daca se face setarea de fuga sare de 90 !

Petre,modelul Aniversar LC7,300,4*4,nu are acest kit pentru setarea asta?si daca nu-l are i se poate atasa?nu ar trebui delimitat atv-ul inainte de a i se instala acest kit? ce pret ar avea la criza asta financiara?

Esta in jur de 700 ron si nu contine doar niste saibe ci este alt variator si un alt arc la ambreiaj , alte role de variator etc.pana duminica sper sa reusesc sa montez unul pe un 4x2 si o sa va dau impresii , atata doar ca o sa functioneze pe toba originala de linhai !Pretul e pentru membrii forumului caci altfel e 900 ron !

This post has been edited by petre: 16 February 2009 - 11:03 AM

0

#85 User is offline   kojack 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:LINHAI Aniversary 300 2x4

Posted 16 February 2009 - 07:20 PM

[/quote]
Esta in jur de 700 ron si nu contine doar niste saibe ci este alt variator si un alt arc la ambreiaj , alte role de variator etc.pana duminica sper sa reusesc sa montez unul pe un 4x2 si o sa va dau impresii , atata doar ca o sa functioneze pe toba originala de linhai !Pretul e pentru membrii forumului caci altfel e 900 ron !
[/quote]
adica nu face echipa buna cu alta toba?
0

#86 User is offline   petre 

• ATV-ist convins
  • View gallery

Posted 11 April 2009 - 09:08 PM

Am terminat in sfarsit de montat marele kit !!!!!!!! Atveul ( linhai 2x4 worker ) are pe el asa : Filtru sport , fisa de bujie ngk , rotile spate pe 25 , variatorul cu setarea intermediara adica 2 saibe in spatele variatorului si una intre fulii. Acum merge cu 80 km/h si cred ca daca ar avea si o toba sport ar mai face cativa km in plus .Pe setarea asta a reusit sa urce un deal destul de consistent fara probleme (45 grade+) ceea ce inseamna ca alearga un pic mai tare si are si forta suficienta in teren. Pentru cei care au kitul recomand cu caldura aceasta setare caci cea de fuga( cea cu 3 saibe in spatele variatorului ) nu mi-a placut deloc , capota motorul si abea intr-un tarziu incepea sa ia viteza !Demarajul era de 2 lei !!!Probabil ca viteza maxima era mai mare , dar ce folos daca nu aveam putere , nici nu am mai fact testele de viteza. Una peste alta sunt multumit de ce a iesit !
Precizez ca inainte de modificare pe acelasi vitezometru , acelasi sector de drum si benzina de la acelasi peco, nu depasea sub nici o forma 75km/h !

This post has been edited by petre: 11 April 2009 - 09:12 PM

0

#87 User is offline   obezu 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:linhai 300 2*4

Posted 12 April 2009 - 10:17 AM

CITAT(petre @ Apr 11 2009, 11:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Am terminat in sfarsit de montat marele kit !!!!!!!! Atveul ( linhai 2x4 worker ) are pe el asa : Filtru sport , fisa de bujie ngk , rotile spate pe 25 , variatorul cu setarea intermediara adica 2 saibe in spatele variatorului si una intre fulii. Acum merge cu 80 km/h si cred ca daca ar avea si o toba sport ar mai face cativa km in plus .Pe setarea asta a reusit sa urce un deal destul de consistent fara probleme (45 grade+) ceea ce inseamna ca alearga un pic mai tare si are si forta suficienta in teren. Pentru cei care au kitul recomand cu caldura aceasta setare caci cea de fuga( cea cu 3 saibe in spatele variatorului ) nu mi-a placut deloc , capota motorul si abea intr-un tarziu incepea sa ia viteza !Demarajul era de 2 lei !!!Probabil ca viteza maxima era mai mare , dar ce folos daca nu aveam putere , nici nu am mai fact testele de viteza. Una peste alta sunt multumit de ce a iesit !
Precizez ca inainte de modificare pe acelasi vitezometru , acelasi sector de drum si benzina de la acelasi peco, nu depasea sub nici o forma 75km/h !

asteptam acest raspuns, dar intrebarea este daca poti mentine viteza asta pe distanta mare, ca si al meu sare usor de 75 dar e turat maxim si daca mergi mai mult cu el asa miroase ambreiajul, asa la 5 km in plus si turat tot la maxim nu stiu daca merita investitia
0

#88 User is offline   SMF 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:linhay aniversary 4x4

Posted 12 April 2009 - 11:23 AM

linhayu nu e tunat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
0

#89 User is offline   SMF 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:linhay aniversary 4x4

Posted 12 April 2009 - 11:26 AM

linhayu nu e de tunat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
0

#90 User is offline   petre 

• ATV-ist convins
  • View gallery

Posted 13 May 2009 - 05:23 PM

CITAT(SMF @ Apr 12 2009, 11:26 AM) <{POST_SNAPBACK}>
linhayu nu e de tunat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Au iesit totusi 5 km/h in plus !!!!!Deci l-am tunat !
0

#91 User is offline   petre 

• ATV-ist convins
  • View gallery

Posted 13 May 2009 - 05:25 PM

CITAT(obezu @ Apr 12 2009, 10:17 AM) <{POST_SNAPBACK}>

asteptam acest raspuns, dar intrebarea este daca poti mentine viteza asta pe distanta mare, ca si al meu sare usor de 75 dar e turat maxim si daca mergi mai mult cu el asa miroase ambreiajul, asa la 5 km in plus si turat tot la maxim nu stiu daca merita investitia

Investitia merita daca trebuie sa schimbi vreodata variatorul , are si asta o durata de viata , atunci pentru un pol in plus......ai 5 km/h in plus si un demaraj ceva mai bun.
0

#92 User is offline   vip72 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Model ATV:Linhai 300 clasic 4x4

Posted 14 May 2009 - 05:26 PM

...cel mai bun chit de putere ptr linhai e....alt atv mai puternic tongue.gif ...mi se par cam multe combinatii si inutile pana la urma, poate doar daca esti pasionat sau fan linhai wink.gif
"Nu lua niciodata un somnifer si un laxativ in aceeasi seara"
0

#93 User is offline   RobertKiran 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:Plimbari in natura ... calatorii in locuri salbatice si cat mai putin populate.
  • Model ATV:De azi 11 septembrie am Linhai 4x4 Aniversar

Posted 24 May 2009 - 01:50 PM

CITAT(petre @ May 13 2009, 05:25 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Investitia merita daca trebuie sa schimbi vreodata variatorul , are si asta o durata de viata , atunci pentru un pol in plus......ai 5 km/h in plus si un demaraj ceva mai bun.

Intrebare: cu acest kit de putere castigi ceva forta in teren accidentat? Adica cu el montat urca Linhaiul mai "vioi" pantele, sau tot incet? Ma intereseaza, deoarece daca nu reusesc sa imi vand ATV-ul urmatorul pas va fi ... tunarea lui. Deci ... urca mai usor sau la fel?
0

#94 User is offline   mamaiemm 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Model ATV:SUZUKI KQ750axi

Posted 24 May 2009 - 05:05 PM

si eu zic la fel , nu te complica sa ii pui nici un kit , linhai'ul e MARE prostie !!! pana nu imi iau atv , klumea nici nu mai iese din curte , doar pana la magazin si inapoi tongue.gif
0

#95 User is offline   obezu 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:linhai 300 2*4

Posted 24 May 2009 - 08:52 PM

CITAT(mamaiemm @ May 24 2009, 07:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
si eu zic la fel , nu te complica sa ii pui nici un kit , linhai'ul e MARE prostie !!! pana nu imi iau atv , klumea nici nu mai iese din curte , doar pana la magazin si inapoi tongue.gif

eu nu cred ca este o prostie, pentru cei ce nu mergem in fiecare saptamana pe munte si cu venituri mai modeste cred ca este o investitie buna si nu sunt fan linhai, imi place tare mult yamaha, dar doar imi place si atat wink.gif
0

#96 User is offline   cristirenault 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:motorsport
  • Model ATV:turbo

Posted 24 May 2009 - 09:02 PM

Daca poti sa imbunatatesti ceva si pretul nu e prea mare, merita. Chiar si la Linhai.
Suzuki KingQuad 750AXi
0

#97 User is offline   petre 

• ATV-ist convins
  • View gallery

Posted 02 June 2009 - 06:06 PM

Masuratoarea am facuto in praralel cu un Passat , nu m-am bazat pe km original si , da , pot sa mentin viteza asta oricat !Tu cunosti atv-ul , e al lui Nepotu' .
0

#98 User is offline   divizia 

• Idolul ATV-istilor
  • View gallery
  • Interests:plimbarile cu atv / diorame trenulete
  • Model ATV:LINHAI ANNIVERSARY 4x4

Posted 04 October 2009 - 06:27 PM

Dupa cum se stie motorul de Linhai e copiat dupa Yamaha. Intrebarea e daca este motorul de 250cc (probabil alezat la 275). Am inteles de la un vanzator de piese tuning ca ar fi setul de pe Yamaha Majesty250. Daca da atunci se pot aduce imbunatatiri majore....set 290cc, axa cu came, variator (sau role), etc.

Completare
Am aflat acum....motorule cel de pe Yamaha Majesty 250, deci se potrivesc piesele tuning Malossi.

Reprezentant Malossi in Romania http://www.scuter-centre.ro/

Daca stiti sa negociati o sa aveti preturi sub cele de pe site-ul Malossi http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Main....stMod=undefined
<!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.<!--colorc--></span><!--/colorc-->

<a href="http://www.scutere-de-vanzare.ro/" target="_blank">http://www.scutere-de-vanzare.ro/</a>
0

#99 User is offline   petre 

• ATV-ist convins
  • View gallery

Posted 12 October 2009 - 09:23 AM

CITAT(divizia @ Oct 4 2009, 06:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Dupa cum se stie motorul de Linhai e copiat dupa Yamaha. Intrebarea e daca este motorul de 250cc (probabil alezat la 275). Am inteles de la un vanzator de piese tuning ca ar fi setul de pe Yamaha Majesty250. Daca da atunci se pot aduce imbunatatiri majore....set 290cc, axa cu came, variator (sau role), etc.

Completare
Am aflat acum....motorule cel de pe Yamaha Majesty 250, deci se potrivesc piesele tuning Malossi.

Reprezentant Malossi in Romania http://www.scuter-centre.ro/

Daca stiti sa negociati o sa aveti preturi sub cele de pe site-ul Malossi http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Main....stMod=undefined

Din punct de vedere tehnic nu e chiar exact ce am pus eu pe al lui nepotu' , cel de la mallossi face reglajul prin schimbarea rolelor si nu e fezabil sa scimbi role daca nu iti convine cum trage , cel care l-am montat vine cu saibe de reglaj si se face reglarea fara sa schimbi role ci numai pozitia saibelor , cititi instructiunile de montaj de la el de pe siteul mallossi !O sa studiez si unul mallossi sa vad despre ce e vorba !
0

Share this topic:

• 5 Pages +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users