Cand le cumpar iti spun de unde sunt si cat au costat.
SUZUKI KQ 700 ma laud si eu...
Posted 16 June 2008 - 12:46 PM
Cand le cumpar iti spun de unde sunt si cat au costat.
Posted 12 September 2008 - 08:19 AM
Se intampla atunci cand franez si schimb intr-o alta treapta de viteza, franez, opresc, schimb iar cand accelerez sa plec pret de o secunda nu pleca iar apoi zmuceste brusc. Exista si un zgomot care insoteste problema asta dar nu pot sa-l descriu.Pare ca patineaza ceva dar nu cred ca este de la curea, eu ma gandeam ca patineaza ceva in grup, raman franele blocate ....nu stiu....dar sunt curios sa aflu ce se intampla.
Intre timp jucaria a primit :
Bull bar fata Quadrax, Troliu Quadrax, Canistra carburant Kolpin, un alt scaun pentru pasager, mai confortabil dar care zdrangane ca draku si nu mai are nicio incuietoare , protectii planetare si scut, huse amortizoare, coada de suricata ( un steag de semnalizare de 2 m pe cere il tin in bucatarie ca prin padure nu am ce sa fac cu el dar il pun la iarna ).
Mai am un bull bar spate de luat si am terminat cu accesoriile.
This post has been edited by lari: 12 September 2008 - 08:20 AM
Posted 24 October 2008 - 09:47 AM
o sa-i fac o poza dupa ce montez scuturile si aparatorile.
Posted 24 October 2008 - 09:47 AM
Se intampla atunci cand franez si schimb intr-o alta treapta de viteza, franez, opresc, schimb iar cand accelerez sa plec pret de o secunda nu pleca iar apoi zmuceste brusc. Exista si un zgomot care insoteste problema asta dar nu pot sa-l descriu.Pare ca patineaza ceva dar nu cred ca este de la curea, eu ma gandeam ca patineaza ceva in grup, raman franele blocate ....nu stiu....dar sunt curios sa aflu ce se intampla.
se mai intampla si la mine treaba asta. o sa ma interesez mai intens si o sa te tin la curent.
Posted 24 October 2008 - 12:32 PM
se mai intampla si la mine treaba asta. o sa ma interesez mai intens si o sa te tin la curent.
M-am lamurit intre timp. Frana spate este in grup iar daca franezi brusc si opresti ramane cumva in tensiune. Nu este un defect ci mai degraba un lucru comun la astfel de sisteme de franare. Ca sa eviti poti frana doar fata sau poti frana spate si sa-l lasi cumva sa se opreasca din inertie. Lucrurile astea nu poti sa le faci in teren accidentat, rampe,pante iar eu personal nu-mi mai bat capul, stiu ca face asa si iau asta in calcul.
Senilele nu cred ca merita, ca si investitie. Sunt in jur de 3000 E si trebuie sa ai zapada din belsug ca se le poti folosii la adevarata valoare. Iti rup mainile daca te dai cu ele pe un drum cu zapada batatorita iar in cazul in faci si ceva km pe asfalt chiar iti bagi joc de bani ( atv + senile )
Eu ma gandesc sa-mi aduc un snowmobil din Canada, investitia este tot cam pe acolo dar satisfactiile altele.
Posted 24 October 2008 - 04:27 PM
Iar in ceea ce priveste senilele ai perfecta dreptate: SNOWMOBILE rulz!
This post has been edited by fatcat: 24 October 2008 - 04:28 PM
Posted 27 October 2008 - 11:49 AM
Iar in ceea ce priveste senilele ai perfecta dreptate: SNOWMOBILE rulz!
Te combini la un container ? Am pe cineva in Canada care se poate ocupa.
Posted 06 April 2009 - 11:04 AM
Nu am mai scris de mult timp aici dar distantierele astea chiar merita pomenite, atv-ul isi schimba radical tinuta, observi imediat ca intri rapid in drift chiar si pe asfalt. Daca pana acum la viraje in scurt pe asfalt atv-ul avea o roata in aer acum aluneca pe asfalt si nu se mai ridica neam.
Va tin la curent cu alte avantaje sau dezavantaje aparute dar pana acum numai de bine despre ele....
Posted 07 April 2009 - 10:50 AM
Distantierele sunt 53E setul de 2 adica 106E fata/spate.
Aaaa si uitasem un alt accesoriu super util in cazul meu.
Am cautat o luga perioada o alarma pentru atv care sa intruneasca 3 cerinte:
- sursa independenta de curent.
- rezistenta la apa, noroi.
- blocarea rotilor in caz de belea.
Zilele trecute am gasit la Trepadushu la magazin exact ce cautam dar sub alta forma. Este vorba de un dispozitiv de blocare a rotii, montat pe disc, cu sursa independenta de curent care urla atunci cand este miscat.
Perfect pentru mine, ca sa nu mai vorbesc de pret, mult,mult mai mic decat al unei alarme serioase.
Posted 07 April 2009 - 11:40 AM
Nu am mai scris de mult timp aici dar distantierele astea chiar merita pomenite, atv-ul isi schimba radical tinuta, observi imediat ca intri rapid in drift chiar si pe asfalt. Daca pana acum la viraje in scurt pe asfalt atv-ul avea o roata in aer acum aluneca pe asfalt si nu se mai ridica neam.
Va tin la curent cu alte avantaje sau dezavantaje aparute dar pana acum numai de bine despre ele....
Asa este. Si eu zic ca distantierele isi merita banii. Mai ales daca ai si gume pe 26' iti maresc foarte mult stabilitatea laterala. Eu de cind mi le-am montat(cite 4,5 cm pe roata) numai am probleme cu frica de rasturnat pe lateral in panta.
Posted 07 April 2009 - 01:18 PM
Posted 07 April 2009 - 01:46 PM
Asa este. Si eu zic ca distantierele isi merita banii. Mai ales daca ai si gume pe 26' iti maresc foarte mult stabilitatea laterala. Eu de cind mi le-am montat(cite 4,5 cm pe roata) numai am probleme cu frica de rasturnat pe lateral in panta.
gumele mele sunt pe 25 , avantajalul ar fi ca nu trag asa tare de ghidon dar sunt convins ca daca aveam gume pe 26 se amplifica rezultatul.
Trepadushu te astept la test drive.....

Help