ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Chiar nu are nimeni POLARIS ????? - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Chiar nu are nimeni POLARIS ????? Rog postati cat de cat cate ceva

#21 User is offline   florinionas 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Model ATV:Kinq Quad 700

Posted 25 March 2009 - 10:35 PM

Eu bag benzina in fiecare wekend 10l-7l si ma dau cam 7 ore Sanbata si 4 ore Duminica un consum clar nu am facut dar bag benzina din instinct sa nu raman fara sti cum se spune cand ramai fara benzina pana ,,................" biggrin.gif .Ce pot sa spun ca toti avem un stres cand plecam la plimbare cu ATV-ul sa nu ramanem fara combustibil (avand rezervorul mic) dar cred ca nimeni nu se gandeste in varf de munte sa faca un consum la ATV deoarece mergi si pe Zapada si pe asfalt si prin padure.Si nu am vazut eu nici un producator de ATV sa spuna acest lucru(cat consuma Urban/mixt/off-road. wink.gif

This post has been edited by florinionas: 25 March 2009 - 10:38 PM

0

#22 User is offline   Snowman 

• Avansat
  • PipPip
  • View gallery
  • Interests:...acum ...ATVul!
  • Model ATV:Polaris Sportsman 800X2

Posted 29 March 2009 - 11:20 PM

CITAT(florinionas @ Mar 25 2009, 10:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Eu bag benzina in fiecare wekend 10l-7l si ma dau cam 7 ore Sanbata si 4 ore Duminica un consum clar nu am facut dar bag benzina din instinct sa nu raman fara sti cum se spune cand ramai fara benzina pana ,,................" biggrin.gif .Ce pot sa spun ca toti avem un stres cand plecam la plimbare cu ATV-ul sa nu ramanem fara combustibil (avand rezervorul mic) dar cred ca nimeni nu se gandeste in varf de munte sa faca un consum la ATV deoarece mergi si pe Zapada si pe asfalt si prin padure.Si nu am vazut eu nici un producator de ATV sa spuna acest lucru(cat consuma Urban/mixt/off-road. wink.gif

Am adus si eu masinaria si am si testat-o cateva ore sambata bineanteles cu respectul cuvenit oricarei noi relatii:). Categoric e mai puternic si mai manevrabil decat CFul pe care l-am avut, in ceea ce priveste benzina...ii cam place!

Attached thumbnail(s)

• Attached Image: 103_9518.JPG

0

#23 User is offline   dragoshh 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:polaris

Posted 01 June 2009 - 09:47 PM

salut prieteni. de astazi sunt si eu de-al vostru, ma mandresc cu un polaris de 800efi din 2008 nu prea ma pricep la el dar cred ca isi merita toti bani fata de linhaiul pe care l-am avut. consumul este singura problema. aaaa si era sa uit. de unde imi pot lua bulbar fata/spate pt ca nu are aveti careva vreo idee?? mentionez ca nu as vrea de la reprezentanta ca sunt cam scumpe!
0

#24 User is offline   Panther 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:Arctic Cat

Posted 01 June 2009 - 10:25 PM

CITAT(dragoshh @ Jun 1 2009, 09:47 PM) <{POST_SNAPBACK}>
salut prieteni. de astazi sunt si eu de-al vostru, ma mandresc cu un polaris de 800efi din 2008 nu prea ma pricep la el dar cred ca isi merita toti bani fata de linhaiul pe care l-am avut. consumul este singura problema. aaaa si era sa uit. de unde imi pot lua bulbar fata/spate pt ca nu are aveti careva vreo idee?? mentionez ca nu as vrea de la reprezentanta ca sunt cam scumpe!

De unde l-ai luat?
La ce bani?
0

#25 User is offline   dragoshh 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:polaris

Posted 11 June 2009 - 09:27 PM

pe la 5000 de la un prieten din cluj. ma inttereseaza un bulbar fata pt ca nu are, stie careva de unde pot sa imi iau la un pret mai accesibil!
0

#26 User is offline   sorinake 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:polaris phoenix

Posted 28 August 2009 - 02:38 PM

Si eu am Polaris Phoenix,intradevar mic,dar isi face treaba bine.Are motor de 200
Polaris Phoenix PH 79 MSD
0

#27 User is offline   Snowman 

• Avansat
  • PipPip
  • View gallery
  • Interests:...acum ...ATVul!
  • Model ATV:Polaris Sportsman 800X2

Posted 08 December 2009 - 09:00 PM

Aveti grija daca schimbati cauciucurile! Eu am pus unele mai mari,ITP MudLite 26x9/12 fata si 26x12/12 spate in loc de 25x8/12 , respectiv 25x11/12 cat aveam din fabrica si pe fata freaca putin de amortizoare!!!!Acum sunt nevoit sa imi pun distantiere pe fata wacko.gif , noroc cu Sorin TopQuad ca le are pe stoc.
0

#28 User is offline   dyanyta68 

• Incepator
  • Pip
  • View gallery
  • Model ATV:polaris sportsman 550 EPS si TGB 550 BLADE

Posted 12 September 2010 - 06:56 PM

Salutare la toata grija Lumea se Lauda Cu jucaria lui . Sunt eu si ONU Polaris Sportsman 550eps - EFI 2010 SA oala si filate Nu Sant ca o experta în Dar ale ATV -ului sunt singura invata tot ce stie sa faca si si de Este CE în Stare . Da servo te ajuta MULT Foarte , Dar trebuie sa ai o Conditie fizica Foarte buna CA SA STI SA- l stapanesti . Am si ONU TGB BLADE 550 2010 fara servo Dar Este Mai Greu MULT SA treci de la o Extrema la Alta . Este destul de scump acest Polaris Dar daca ai grija de el te scoate DIN necaz ORI de cate ORI estimată la Greu pe traseu . Cine sunt vârful de acet Polaris astept sa facem Schimb de IDEI . Si CA SA VA convigeti menta CA VA Nu las si niste poze .

0

#29 User is offline   jaker75 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Interests:plimbare
  • Model ATV:KAWASAKI Brute Force 750i

Posted 12 September 2010 - 09:32 PM

View Postdyanyta68, on 12 September 2010 - 06:56 PM, said:

Salutare la toata grija Lumea se Lauda Cu jucaria lui . Sunt eu si ONU Polaris Sportsman 550eps - EFI 2010 SA oala si filate Nu Sant ca o experta în Dar ale ATV -ului sunt singura invata tot ce stie sa faca si si de Este CE în Stare . Da servo te ajuta MULT Foarte , Dar trebuie sa ai o Conditie fizica Foarte buna CA SA STI SA- l stapanesti . Am si ONU TGB BLADE 550 2010 fara servo Dar Este Mai Greu MULT SA treci de la o Extrema la Alta . Este destul de scump acest Polaris Dar daca ai grija de el te scoate DIN necaz ORI de cate ORI estimată la Greu pe traseu . Cine sunt vârful de acet Polaris astept sa facem Schimb de IDEI . Si CA SA VA convigeti menta CA VA Nu las si niste poze .

din tot ce ai scris am inteles numai ca ai POLARIS +TBG.....invata sa scri romaneste

This post has been edited by jaker75: 12 September 2010 - 09:33 PM

0

#30 User is offline   dyanyta68 

• Incepator
  • Pip
  • View gallery
  • Model ATV:polaris sportsman 550 EPS si TGB 550 BLADE

Posted 29 May 2011 - 08:00 PM

View Postjaker75, on 12 September 2010 - 09:32 PM, said:

View Postdyanyta68, on 12 September 2010 - 06:56 PM, said:

din tot ce ai scris am inteles numai ca ai POLARIS +TBG.....invata sa scri romaneste

fara suparare, dar eu am scris pur RO, dar goaglee traduce cum vrea, asa ca scuze
0

#31 User is offline   Sya Khan 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:Maxus 400cc 4x4

Posted 25 June 2011 - 11:38 AM

View Postleul30, on 14 September 2008 - 01:25 PM, said:

Posted Image)) Foto nu se lasa postate ...probabil din cauza lipsei cu desavarsiri a echipamentului

frumos:) amicul meu are acelasi dar nu are barile alea pe partile laterale :) el la luat din america și:99smoke: la luat și cu senile :guitarist:

Attached thumbnail(s)

• Attached Image: Picture 739.png
  • Attached Image: Picture 214.jpg
  • Attached Image: Picture 126.png

0

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic