Suzuki King Quad>> Limitare ?! Suzuki King Quad>> Limitare ?!
Posted 12 May 2008 - 09:02 AM
Scula din poza ARE SAU NU ARE LIMITARE ?!
...ca dupa cca 2 luni de joaca, la aproape 2500km, parca ar merge mai multa putere!
Pina acum am scos "spark arester"-ul de la toba iar in principiu face mai mult zgomot , castigul sesizat fiind minim!
Unde i-au pus dragalasii de nemtii limitarea ca sa il aduca la cei 15kw ptr omologare ?!
MULTUMESC ANTICIPAT ptr raspunsuri inteligente !
-When the vision gets bigger than you, you really only have two choices: give up on the vision or get help~Maxwell
-“Intellectual growth should commence at birth and cease only at deathâ€~Einstein
Posted 12 May 2008 - 09:23 AM
Limitarea din capatul esapamentului se pare ca nu o ai dar pentru celelalte cred ca trebuie sa ajungi la service.
Ce viteza maxima atinge ?
Posted 12 May 2008 - 09:41 AM
Alta limitare mai are ?! ...si unde ?!
Maai atasez o poza mai clara un pic!
A, viteza! ...cu cauciucurile de serie cca 118km/h!
Cu astea pe care le am acum nu are rost sa vorbim de viteza ! ...nici n-am incercat !
-When the vision gets bigger than you, you really only have two choices: give up on the vision or get help~Maxwell
-“Intellectual growth should commence at birth and cease only at deathâ€~Einstein
Posted 12 May 2008 - 12:38 PM
Cu astea pe care le am acum nu are rost sa vorbim de viteza ! ...nici n-am incercat !
Daca ajungi la 118 inseamna ca prea multe limitari nu mai ai. Cel putin d-astea puse de Borile sau Dresel.
Tot un service te ajuta........
Posted 12 May 2008 - 01:42 PM
Daca ajungi la 118 inseamna ca prea multe limitari nu mai ai. Cel putin d-astea puse de Borile sau Dresel.
Tot un service te ajuta........
Daca va cer voua ajutorul, inseamna ca m-a "ajutat" deja !
...adica deoloc!
Si cum nu am in targ la mine, in voi mi-este speranta!...
Posted 12 May 2008 - 01:45 PM

Posted 12 May 2008 - 02:32 PM
Sau tuning , alta evacuare un Dino Jet care sa-i schimbe harta ...........
Posted 12 May 2008 - 08:31 PM
Posted 12 May 2008 - 10:17 PM
Numai ca am mers cu unu mai vechi, care arata ca vai mama lui si era neinmatriculat sau inmatriculabil! ...si sarea de fata instantaneu!
Fata de al meu mi s-a parut mai nervos.
SI atunci m-a luat cu frig! Am crezut ca al meu este limitat si am vorbit cu meseriasii de la dealer ! ...Care mi-au dat ca singura solutie eliminarea a ceea ce in manualkul de service este dat ca "spark arester; numai ca asa face zgomot rau si nu mai merge la fel de rotund!
SO...
Posted 13 May 2008 - 03:48 PM

Posted 13 May 2008 - 05:23 PM
SE POATE SCHIMBA SAU DA DE TOT JOS TOBA, SE POT PUNE TURBINE, SE POATE FACE ALIMENTARE CU KEROSEN ETC.
LA CE BUN 120 KM/ORA E ARHISUFICIENT. E ATV NU MOTORETA, E FACUT PENTRU ALTCEVA. DACA VREI DOAR SA PARTRICIPI LA ''LINIUTE'' MERGI LA UN SERVICE DE TUNNING.
EL ATATA POATE NU MAI SUNT DELIMITARI, RESTUL SUNT SMECHERII CARE , CARE ODATA SCOASE, IL UZEAZA MAI REPEDE SI NU SE SIMTE DIFERENTA MARE.
Posted 13 May 2008 - 06:03 PM

Posted 13 May 2008 - 06:07 PM
ARA MERGE MAI BINED PENTRU CA E RODAT.
DUPA CE MAI MANANCI KM , SI AL TAU O SA MEARGA DIN CE IN CE MAI BINE....DACA LA ASTA TE-AI REFERIT
Posted 13 May 2008 - 06:20 PM

Posted 13 May 2008 - 06:47 PM
Efect la Linhai: 5km/h in plus, nu am incercat inca la Suzy.
Posted 13 May 2008 - 07:03 PM
Efect la Linhai: 5km/h in plus, nu am incercat inca la Suzy.
cine stie ce benzina avea celalalt KQ de avea asa putere

Posted 16 May 2008 - 05:19 PM
...ca dupa cca 2 luni de joaca, la aproape 2500km, parca ar merge mai multa putere!
Pina acum am scos "spark arester"-ul de la toba iar in principiu face mai mult zgomot , castigul sesizat fiind minim!
Unde i-au pus dragalasii de nemtii limitarea ca sa il aduca la cei 15kw ptr omologare ?!
Nu sunt asa priceput daca are sau nu dar al meu prinde 123km/h singur pe el si cred ca este destul demult adika nu stiu de ce vrei mai mult pt ca la viteza asta eu am incercat si intr-o situtie extrema se opreste destul de greu.
Mai are un surub in spatele acceleratiei care ar fi debitul de benzina incearca akolo mie sincer nu-mi trebuie si mi-e si frica sa i dau mai mult si mai este vb si de consum.
Posted 16 May 2008 - 07:30 PM
Nu sunt asa priceput daca are sau nu dar al meu prinde 123km/h singur pe el si cred ca este destul demult adika nu stiu de ce vrei mai mult pt ca la viteza asta eu am incercat si intr-o situtie extrema se opreste destul de greu.
Mai are un surub in spatele acceleratiei care ar fi debitul de benzina incearca akolo mie sincer nu-mi trebuie si mi-e si frica sa i dau mai mult si mai este vb si de consum.
...123km/h?
Posted 18 May 2008 - 10:30 PM
[/quote]
...123km/h?
[/quote]
Nu sincer fara `bagat in ele` cu benzina 95 fara plumb de la petrom atat a luat cel mai mult 123km/h.
Am intrebat si eu in stanga si in dreapta am citit si cartea si ar fi fi acel surub din spatele acceleratiei care ii spune debitmetru si se spune ca ar fugi inca putin mai mult dar cum am spus mai sus in primu rand imi este frica ca se opreste greu la viteza aia si in al 2-lea nu vreau sa umblu pt ca nu de fraieri l-au reglat ei asa din fabricatie adica eu cred ca au luat toate avantajele si dezavantajele in calcul si ma refer aici si la consum uzura etc.
O sa incerc sa fac o poza in mers si o sa o postez aici. Fi atent in continuare

Help