-sunt curios daca si-a pus cineva gume de asfalt pe kq si sa ne spuna care este top speed'u...
Suzuki King Quad>> Limitare ?! Suzuki King Quad>> Limitare ?!
Posted 19 May 2008 - 02:30 PM
depinde f mult si de cauciucuri....cu cele originale mergea si al meu cu 120, iar cu cele de acum deabea prind 120..
-sunt curios daca si-a pus cineva gume de asfalt pe kq si sa ne spuna care este top speed'u...
Never ride faster than your guardian angel can fly

Posted 11 June 2008 - 12:27 PM
Am incercat sa fac poza in mers pe care am promis-o(la 123km/h) dar nu se poate sincer pt am fost pe un drum de centura cu prietena si nu este un drum chiar asa de bun dar promit ca mai incerc.
Ne vedem Duminca la Ciolpani.
Imi poate explica cineva unde este ca si locatie circuitul ?
Multumesc.
Multumesc.
Posted 11 June 2008 - 12:32 PM
CITAT(tib10dtd @ Jun 11 2008, 12:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Am incercat sa fac poza in mers pe care am promis-o(la 123km/h) dar nu se poate sincer pt am fost pe un drum de centura cu prietena si nu este un drum chiar asa de bun dar promit ca mai incerc.
Multumesc.
Multumesc.
ai o harta pe aici prin zona campaniei. ca idee pe dn1, dupa ciolpani se face imediat in stanga un drum. cu indicator circuitul motocross...., faci stanga si drumul te duce exact in circuit
Posted 08 August 2008 - 03:06 PM
Salut fratilor am si eu un atv King Kuad si merge super (cum il prind in week)ii rup rotile 
) si am mers si eu cu 110 km/h si e super tare senzatia si tare periculos dar conteaza mult si ce cauciucuri ai si pe unde mergi daca nu e asfalt zic ce e cam greu sa prinzi 120km/h
Eu am o mica problema la el am dat cu aparatul de presiune apa pe la bord si mi s-a stricat si imi tot caut daca stiti pe cineva care are unul va rog mult sa ma ajutati in magazin este 300 eur + TVA si mi se pare cam scump.
Merci
Astept sa vad si eu pozele cu atv la 125/km/h
merci
Eu am o mica problema la el am dat cu aparatul de presiune apa pe la bord si mi s-a stricat si imi tot caut daca stiti pe cineva care are unul va rog mult sa ma ajutati in magazin este 300 eur + TVA si mi se pare cam scump.
Merci
Astept sa vad si eu pozele cu atv la 125/km/h
merci
Posted 04 September 2008 - 08:10 AM
120?misto viteza, eu dupa 3 zile cu jucaria mea la 60 la ora am dat intr`o curca, ma gandesc ca la 120 cred ca o sa spulber vreo doi trei africani daca sar in fata.in rodaj care e viteza ok pentru asfalt?eu vreau sa`mi cumpar gume de strada dar as vrea sa stiu care sunt cele mai bune dupa parerea voastra si vreun pret informativ de pe la dilari.
respect si KQ rulz.e vreun topic cu diferentele dintre 700 si 750 axi ?
respect si KQ rulz.e vreun topic cu diferentele dintre 700 si 750 axi ?
Posted 15 September 2008 - 03:24 PM
Posted 09 October 2008 - 08:27 PM
No hai ca chiar nu mai stiu ce se zic:
Suzi KQ (Borile) cu cauciucuri stoc - 126km/h
aceeasi Suzi cu Bighorn de 26' umflate la 1bar - 120 km/h
aceeasi Suzi cu Bighorn de 26' umflate la 0,5 bar - 108 km/h
aceeasi Suzi cu Bighorn de 26' umflate la 0,5 bar da cu OMV 100 si Octanebooster - 115 km/h
intrebarea de baraj: cu cauciucuri de 26' viteza reala e mai mare sau mai mica? Sigur nu e aia care o arata kilometraju, am certitudinea ca la mine arata mai putini km rulati decat la colegu cu acelasi KQ cu rotile standard. (Nu ma intrebati de ce nu m-am uitat la el de viteza are cand mergeam impreuna, pur si simplu nu m-am gandit la asta)
Suzi KQ (Borile) cu cauciucuri stoc - 126km/h
aceeasi Suzi cu Bighorn de 26' umflate la 1bar - 120 km/h
aceeasi Suzi cu Bighorn de 26' umflate la 0,5 bar - 108 km/h
aceeasi Suzi cu Bighorn de 26' umflate la 0,5 bar da cu OMV 100 si Octanebooster - 115 km/h
intrebarea de baraj: cu cauciucuri de 26' viteza reala e mai mare sau mai mica? Sigur nu e aia care o arata kilometraju, am certitudinea ca la mine arata mai putini km rulati decat la colegu cu acelasi KQ cu rotile standard. (Nu ma intrebati de ce nu m-am uitat la el de viteza are cand mergeam impreuna, pur si simplu nu m-am gandit la asta)
life's short, make it worth!
Posted 11 October 2008 - 11:13 AM
Incerc eu sa-ti raspund. Viteza e mai mare. Poti verifica asta cu un GPS. Vitezometrul e corelat cu viteza de rotire a rotilor. Ori, daca cauciucurile care sunt pe jenti au diametrul mai mare decit cele originale(asa cum sunt cele de 26") si lungimea unui cerc corelata cu o rotire completa este mai mare. Pe scurt, la o rotire completa cu cauciucuri "normale" parcurgi o lungime "X", la o rotire completa cu cauciucuri mai mari parcurgi un"X+ceva". Sper ca nu am fost prea didactic

Help