Page 1 of 1
10% REDUCERE LA CUMPARAREA ORICARUI ATV PENTRU CEI INSCRISI PE LISTA !
Posted 03 June 2008 - 12:01 PM
TOTI CEI INSCRISI PE LISTA DE ASTEPTARE pentru CAMPANIA "DESCOPERA ATVUL" BENEFICIAZA PE 15 IUNIE DE REDUCERE 10% LA CUMPARAREA ORICARUI ATV COMERCIALIZAT DE ATVROM !
REGULAMENT:
Reducerea de 10% la orice ATV comercializat de ATVROM se acorda doar celor care vor participa la campania DESCOPERA ATVUL, vor fi prezenti la Ciolpani in data de 15 iunie la lansare si vor achita atvul in maxim 5 zile lucratoare de la data de 15 iunie.Adica, cine vrea sa cumpere un atv, se gandeste bine pana pe data de 15 iunie, se inscrie pe lista si vine personal la marea lansare de la ciolpani.Acolo se va inscrie pe o lista speciala mentionandu-si numele, prenumele, userul de pe forumul atvrom, si MODELUL de atv pe care vrea sa il cumpere.Daca trec mai mult de 5 zile lucratoare de la data de 15 iunie si nu au achitat atv-ul, nu mai beneficiaza de reducere."
REGULAMENT:
Reducerea de 10% la orice ATV comercializat de ATVROM se acorda doar celor care vor participa la campania DESCOPERA ATVUL, vor fi prezenti la Ciolpani in data de 15 iunie la lansare si vor achita atvul in maxim 5 zile lucratoare de la data de 15 iunie.Adica, cine vrea sa cumpere un atv, se gandeste bine pana pe data de 15 iunie, se inscrie pe lista si vine personal la marea lansare de la ciolpani.Acolo se va inscrie pe o lista speciala mentionandu-si numele, prenumele, userul de pe forumul atvrom, si MODELUL de atv pe care vrea sa il cumpere.Daca trec mai mult de 5 zile lucratoare de la data de 15 iunie si nu au achitat atv-ul, nu mai beneficiaza de reducere."
Expert Foto Studio * Administrator ATVISTI.ro
Posted 03 June 2008 - 03:23 PM
Bravo sunteti cei mai buni ce sa mai keep up the good work
This post has been edited by dacian22: 03 June 2008 - 03:23 PM
Posted 03 June 2008 - 05:52 PM
La fel si in cazul meu. Sunt hotarat la un KQ 700. E ok daca ma inscriu, dar nu pot ajunge ? Plec maine din tara pana in 23 Iunie.
Posted 03 June 2008 - 07:10 PM
Salut.Din pacate aceasta reducere se aplica doar celor care se inscriu si vin personal pe 15 iunie la MAREA LANSARE. Ei trebuie sa se hotarasca ce model de atv vor sa il cumpere cu 10% reducere, sa se inscrie pe o lista speciala ce va fi completata la fatza locului la Ciolpani si important sa achite atvul in maxim 5 zile lucratoare de la data de 15 iunie.
Posted 08 June 2008 - 08:54 AM
NU UITATI. VA PUTETI INSCRIE GRATUIT IN TOMBOLA ATVROM. FACETI UN NR DE 30 de posturi PE FORUM AICI SI TRIMITETI UN MAIL LA inscris@yahoo.com cu subiectul "MA INSCRIU LA TOMBOLA" In mail sa precizati nume, prenume, nr de telefon si userul de aici de pe forum cu care v-ati inscris. PE 15 iunie se va extrage un norocos care va pleca acasa cu un SCUTER
Posted 11 June 2008 - 10:08 PM
CITAT(JuMp3R @ Jun 11 2008, 07:19 PM) [snapback]14040[/snapback]
ooo da ... acum ma inscriu 
Foarte bine ! Sa fie cat mai multi !
Posted 11 June 2008 - 10:21 PM
CITAT(JuMp3R @ Jun 11 2008, 07:19 PM) [snapback]14040[/snapback]
ooo da ... acum ma inscriu 
si io m-am inscris, dar nu prea am postari, asa k incerc la le fac
Posted 12 June 2008 - 07:47 PM
CITAT(dancom87 @ Jun 11 2008, 10:21 PM) [snapback]14067[/snapback]