ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: FAPT DIVERS: PE ATVFORUM SE STERGE ORICE POST CARE ANUNTA CAMPANIA ! - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

FAPT DIVERS: PE ATVFORUM SE STERGE ORICE POST CARE ANUNTA CAMPANIA !

#1 User is offline   Expertfoto 

• ATV-ist convins
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Model ATV:CF MOTO 500 A

Posted 12 June 2008 - 01:09 AM

E pacat sa nu va spun si voua ce se petrece....Mama ce tam tam s-a facut cand cineva de aici , Paul parca nu mai stiu sigur a copiat un post in care se explica cum se schimba uleiul la linhai....whatever ceva de genul asta oricum si nu a citat sursa ! Armadillo, de pe atvforum si autorul acelui/acelor postu/uri a sarit 7 metri in sus ca i-au fost copiate posturile, etc...Ce am facut eu atunci? In loc sa ii sterg postul lui armadillo sau sa ii banez ipul cum mi-au facuit ei mie, eu l-am intrebat ce doreste si care e problema si am gasit o rezolvare, respectiv am editat personal posturile copiate de la el..si am modificat REGULILE FORUMULUI precizand ca nu e permis copy/paste fara a preciza sursa..Am vorbit personal cu adminul lor atunci si am incercat sa apropiem cele doua forumuri Degeaba.Politicos si rece orice incercare a fost retezata..FARA DISCUTIE EI NE CENZUREAZA CONSTANT....Adica? Adica TREPADUSHU aka WALTER pe forumul lor a postat O INVITATIE la campania Descopera ATV-ul pe atvforum....Nimic comercial, nici macar nu a precizat numele de ATVROM..Doar a zis ceva de genul...cine vrea sa se dea cu atv-ul , sa se distreze sa vina la ciolpani pe 15 iunie ora 10:30......Nu a durat prea mult si i-au fost sterse posturile de catre ADMinul lor Explicatia "amiabila" data de acesta: "Hai sa nu amestecam lucrurile.Promovati-va campaniile pe forumul vostru, nu aici"..... Noi ne-am gandit la ATVISTI, nu la dealeri sau importatori, ne-am gandit la COMUNITATEA ATV din Romania, nu la bisercutza atvforum sau atvromforum.....Insa din pacate cu acestia din urma nu se poate discuta (si aici ma refer strict la conducerea forumului - dependenti financiar de motoboom & co---si aici m-au contrazis ca nu e asa insa au dovedit-o CENZURAND invitatia atvistilor de a veni la o intalnire gratuita organizata pentru ei fara nici o implicatie comerciala alta decat niste contracte de sponsorizare cu PRIMA TV, TUBORG, PEPSI, REVISTA MOTOLIFE, 4 TUNING .Ei sunt cativa dintre sponsorii acestei campanii....Asta e singura parte comerciala in aceasta campanie...Asta si reducerea de 10% oferita de ATVROM celor ce "se dau"....Invitam pe atvforum alaturi de noi la deschiderea campaniei.Daca sponsorul lor, Motoboom e dispus sa ofere si el 10% reducere pentru cei care abia descopera atvul, noi nu il refuzam....Dar asta am mai spus-o si cu alte ocazii.........So...ca sa revin de unde am plecat domnilor admini ATVFORUM, NU E FRUMOS CE FACETI.... Noi am incercat sa promovam acest eveniment pentru COMUNITATEA ATV DIN ROMANIA, independent de faptul ca cumpara de la Motoboom, ATVRom, sau EuroNAutica.............Mi-a spus adminul lor ca forumul e facut de el, construit bucatica cu bucatica FARA AJUTOR de la nimeni si ca ESTE INDEPENDENT de Motoboom..

Sa cred asta? .Doar 2 chestii ar putea diovedi aceasta. 1. Un schimb de bannere intre forumuri pe prima pagina.Sa vedem cum le-o pica cu un banner de-al nostru pe prima pagina la atvforum laugh.gif
2.Sa nu mai stearga posturile in care se mentioneaza pozitiv de AtvRom.

Eu ii invit sa facem un schimb de posturi.Ei isi posteaza dealerii la sectiunea dealeri de la noi de pe forum si invers....ASTA AR DOVEDI BAIETI CA nu sunteti dependenti.....asta ar dovedi.Ca in fond ce? Cine are de catigat de pe urma faptului ca sunt mai multi dealeri care oferteaza? Nimeni altcineva decat clientul, atvistul care fiind mai multi jucatori are de unde alege....NOI VREM ECONOMIE DE PIATA.....VOI VRETI MONOPOL ............NOI SUNTEM UN FORUM INDEPENDENT chiar daca suntem sponsorizati de ATVROM....Aici nu exista cenzura decat in cazuri in care incalca regulamentul. ORICINE POATE POSTA ANUNTURI IN CARE SA VANDA ACELEASI PRODUSE CARE LE VINDE SI ATVROMUL si nu ii va fi cenzurat !!!!!!!!! Exista categorie dedicata ! Sa va vad si pe voi facand asta si jos palaria....
Daca voi spuneti ca sunteti independenti....nu ar fi cele mai bune oportunitati de a dovedi asta raspunzand la o intindere de mana a noastra? De ce sa piarda atvistii din cauza acestor tensiuni? E pacat ! va spun eu.

Desi stiu ca nu va avea ecou, lansez o invitatie pentru atvforum sa stabilim o intalnire sa ne cunoastem. Eventual la un gratar, etc.
Sa stabilim un weekend si sa facem o intanire mare intre membrii forumurilor (cu toate ca multi au conturi si intr-o parte si in alta si asta ar constitui un liant.

Si acum pentru ai nostrii membri: Astept comentariile voastre cu privire la cele de mai sus.
Expert Foto Studio * Administrator ATVISTI.ro
0

#2 User is offline   myke 

• Avansat
  • PipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Interests:off road, cainii de paza, drumetiile, ceaun , cort, si un aragaz de voiaj pentru cafea
  • Model ATV:linhai 300 wolker inchiriat

Posted 12 June 2008 - 09:29 AM

le-ai dat clasa la toate capitolele ,(bun simt,deschidere pentru colaborare ,forum despre ATV-uri si intilnire a ATV-vistilor)
iesti"""OMUL POTRIVIT,LA LOCUL POTRIVIT"""
ASTA LE LIPSESTE LOR
Inteligenta interpersonala la locul de munca
Seramis Sas, Trainer - Extreme Training, http://www.traininguri.ro, Furnizorul tau de performanta, 2008-02-11
Un gradinar priceput stie cum anume sa faca pentru ca florile din gradina sa creasca, sa infloreasca, si apoi sa se bucure de parfumul lor. Ar putea, in functie de posibilitati, sa dezvolte o mica afacere cu flori. Oare cati dintre noi mai apreciaza o astfel de munca? Surpriza mea pentru tine cititorule este ca si tu acolo unde lucrezi esti un asemenea gradinar. E drept, nu stiu si cat de priceput. Cum adica sunt gradinar, te-ai putea intreba? Si iti raspund, constient fiind de riscul unor comentarii critice. Gradinar este acel om care cultiva si ingrijeste. In ceea ce te priveste, tu la locul de munca, in relatiile cu colegii ori cu managerii ce anume “cultivi”? Ce fel de emotii transmiti colegilor tai? Cum te percep ei? Cum te simti tu in acel loc? Te implineste ceea ce faci? Exista o perspectiva profesionala pe termen lung?

Asadar, daca te hotarasti sa cultivi flori care sa te bucure cu parfumul lor iti propun urmatoarele trucuri pentru construirea unor relatii foarte bune cu colegii de munca:
Apreciaza abilitatile lor, cunostintele si aptitudinile;
*Fa-ti timp ca sa-i cunosti si asculta activ ceea ce ei au de spus;
*Nu este nevoie sa fii mama Dolores pentru a avea relatii foarte bune;
*Cand intri in dezacord cu cineva, gandeste-te si propune imediat o solutie;
*Ofera din timpul tau liber pentru a fi impreuna cu ei;
*Ofera un feedback pozitiv ori de cate ori se lucreaza ceva;
*Cauta opinia si sfatul lor ori de cate ori poti;
*Ofera sprijin cand trec prin momente dificile;
*Descopera unicitatea fiecaruia, fii flexibil in abordarea lor si intelege harta lor a realitatii;
*Ofera atentii si multumiri prietenoase (cercetarile au demonstrat ca liderii au un puternic impact asupra climatului afectiv al grupului; starea liderului devine contagioasa);

Cei mai multi oameni, la locul de munca lucreaza impreuna cu alti oameni. Oricat de placuta ar fi activitatea desfasurata, ea poate deveni o povara daca relatiile cu colegii sunt nesatisfacatoare, conflictuale sau pline de indiferenta. Primul lucru pe care il poti face este sa devii constient si sa accepti ca tu nu-i poti schimba pe oameni. Tot ce poti face este sa transformi ceva la tine.

Cand cineva te supara facand sau spunand ceva, supararea ta nu este in acel lucru spus sau facut de cineva, ci in raspunsul tau vis-à-vis de acel lucru spus sau facut. Actiunile sau spusele cuiva nu sunt in sine suparatoare; supararea isi are locul in noi, in raspunsul nostru.
Depinde doar de tine daca vrei sa cultivi flori parfumate. Poate iti plac mai mult cactusii… Dar nu uita, ceea ce semeni, aceea vei culege!
0

#3 User is offline   vip72 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Model ATV:Linhai 300 clasic 4x4

Posted 12 June 2008 - 10:32 AM

...din punctul meu de vedere asta e ceea ce "ne diferentiaza" pe noi, oamenii, de animale...rautatea de genul "sa moara si capra vecinului", sau "sa moara vecinul si sa-mi ramana mie capra"...orice campanie care se face are ca scop principal bussines-ul, dar atunci cand in subsidiar beneficiaza si "oameni obisnuiti" nu poate fi decat un lucru extraordinar, iar in cazul de fata, ceea ce face atvrom este un lucru extraordinar....ca dovada ca in ultimele zile a fost (si este in continuare), o "inflatie" de in scrieri pe forum si ptr participarea la campanie.Nu inteleg "rautatea" celorlalti atata vreme cat si ei comercializeaza atv-uri unsure.gif ....sunt unii oameni care "se hranesc" cu scandaluri si nu pot trai fara ele iar de-aici se nasc asa zisele "gasti". Oameni buni daca vreti sa iesiti in evidenta veniti cu ceva mai "tare" decat campania atvrom si-o sa va onoram cu prezenta. Iar in ceea ce priveste "cetateanul" care a facut "scandal" atunci(armadillo) (si-mi aduc aminte f. bine), nu a facut, din pacate ptr unii, decat sa mareasca membrii pe atvromforum, prin postarile de pe atvforum wink.gif ...inca o data spun BRAVO! atvrom ptr initiativa, o excelenta ideea de afaceri si totodata o ocazie data oamenilor de a testa marci de renume, de a socializa cu alti oameni si nu in ultimul rand, ptr a se distra....

Cu stima,

Viorel Nita
"Nu lua niciodata un somnifer si un laxativ in aceeasi seara"
0

#4 User is offline   Trepadushu 

• fashnetz
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Interests:NUMAI TAMPENII :)))
  • Model ATV:Suzuki KQ- verzuiu :))

Posted 12 June 2008 - 10:55 AM

CITAT(vip72 @ Jun 12 2008, 10:32 AM) <{POST_SNAPBACK}>
...din punctul meu de vedere asta e ceea ce "ne diferentiaza" pe noi, oamenii, de animale...rautatea de genul "sa moara si capra vecinului", sau "sa moara vecinul si sa-mi ramana mie capra"...orice campanie care se face are ca scop principal bussines-ul, dar atunci cand in subsidiar beneficiaza si "oameni obisnuiti" nu poate fi decat un lucru extraordinar, iar in cazul de fata, ceea ce face atvrom este un lucru extraordinar....ca dovada ca in ultimele zile a fost (si este in continuare), o "inflatie" de in scrieri pe forum si ptr participarea la campanie.Nu inteleg "rautatea" celorlalti atata vreme cat si ei comercializeaza atv-uri unsure.gif ....sunt unii oameni care "se hranesc" cu scandaluri si nu pot trai fara ele iar de-aici se nasc asa zisele "gasti". Oameni buni daca vreti sa iesiti in evidenta veniti cu ceva mai "tare" decat campania atvrom si-o sa va onoram cu prezenta. Iar in ceea ce priveste "cetateanul" care a facut "scandal" atunci(armadillo) (si-mi aduc aminte f. bine), nu a facut, din pacate ptr unii, decat sa mareasca membrii pe atvromforum, prin postarile de pe atvforum wink.gif ...inca o data spun BRAVO! atvrom ptr initiativa, o excelenta ideea de afaceri si totodata o ocazie data oamenilor de a testa marci de renume, de a socializa cu alti oameni si nu in ultimul rand, ptr a se distra....

Cu stima,

Viorel Nita

tin sa precizez: nu am facut niciun fel de publicitate nimanui. nu am dat decat un mic anunt de genul: duminica, 15.06.2008, la ciolpani pe circuitul de motocros aveti ocazia de a testa gratis atv...bla bla...spectacol , tombole, voie buna , mici , bere , sucuri .....party. fara sponsori fara organizatori.
raspunsul unui administrator, la expicatia mea (sunt multi care nu au suzuki si bombardier si ar dori sa le testeze): nu e problema mea.
0

#5 User is offline   dancom87 

• Incepator
  • Pip

Posted 12 June 2008 - 06:51 PM

sunt multi inganfati in tara asta
0

#6 User is offline   R4C3R 

• Incepator
  • Pip

Posted 14 June 2008 - 01:01 PM

invidiosii n-or sa aiba niciodata de castigat... wink.gif
0

#7 User is offline   tib10dtd 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:Suzuki KingQuad 700

Posted 14 June 2008 - 04:22 PM

AU SI EU VREO CAMPANIE DIN ASTA CA CEA DE LA CIOLPANI, CA NU AM OCHELARII LA MINE ?
0

#8 User is offline   commandorsteel 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:Maxus 400cc 4x4

Posted 17 June 2008 - 11:13 AM

nu stiu ce sa zic, dar din toate forumurile pe care am intrat, atvrom este deschis la nou si in plus , cu ajutorul sponsorilor, organizeaza diferite intruniri ptr membrii si nu numai.
jos palaria.
implicarea staffului de la atvrom (si nu numai) duce in primul rand la apropierea impatimitilor de atv, chiar daca isi promoveaza produsele, ceea ce mi se pare normal si logic.
in plus, tombolele si premiile puse in joc demonstreaza implicarea acestora si din punct de vedere material, ceea ce nu prea vezi pe alte forumuri.

succes in continuare.... si nu puneti la inima refularile celor de pe alte forumuri care ingradesc modul de exprimare.
nu se merita. (din punctul meu de vedere, daca as putea....i-asi aduce pe toti forumistii si pasionatii de atv-uri aici)
0

#9 User is offline   locksley 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:linhai anniversary 4x4 & LIFAN 150

Posted 05 July 2008 - 01:43 PM

eu am descoperit relativ tarziu acest forum(m-am inregistrat pe el in februarie,dar nu am postat ,doar am citit ,m-am informat).
pe atv forum sant cam de 1 an tot ca simplu cititor.ma consider un incepator.eu consider ambele forumuri foarte bune pt mine ,nu am preferinte(nu ma intereseaza ce interese promovati)atat timp cat gasesc informatia de care am nevoie.
e pacat ca unii atv-isti cu experienta nu sant prezenti decat doar intr-o tabara sau alta (asa de mari interese in spatele lor)
bine unii sant dealerii,dar ceilalti?

eu recunosc ca am aflat destul(la inceput) dupa o teapa avuta cu first bike,neinformat fiind, de pe forumul celalalt,dar nu am avut decat de castigat cand v-am descoperit si pe voi si i-mi face placere sa intru si sa citesc si aici aventurile avute de unii,evenimentele care au loc ,sfaturile pe care le dati(desi aveti si voi clar interese in spate-dar care nu sant asa ascunse-plus ca vad ca le promovati intr-o maniera mult mai placuta prin intermediul a diferitelor promotii pe care le aveti-din care una de care-mi pare rau ca nu ma pot folosi si eu de ea pt reducerea de 20% la achizitionarea unui atv adica un cf moto lung de 2 pers cu spatar-dar asta e).
in final,concurenta e buna,faceti promotii,oferte avantajoase,sfaturi utile,iar noi nu vom fi decat castigati ,vom hotari ce si cum .asa ca la mai mare,faceti o treaba f buna,bravo voua!

datorita voua (dar si concurentii) i-mi voi lua si eu luna asta ,sper,un atv mai bun decat ce am acum(lifan150) .un cf moto sau un linhai worker 4x4 acum si probabil inca un linhai in toamna cand mai fac rost de bani pt aceasta distractie.
0

#10 User is offline   Deesse 

• ATV-ist convins
  • View gallery
  • Group: Global Moderator

Posted 05 July 2008 - 01:49 PM

Pentru Locksley: forumul www.atvisti.ro e adresat tuturor pasionatilor de fenomen, indiferent ai carei firme de masinarii&acesorii sunt clienti, indiferent daca au sau nu atv.
De asemenea, forumul e deschis oricarei firme sa anunte promotii, premii, etc

Bafta in achizitionarea ATVului, indiferent de unde il vei lua.

Personal cred ca Romania s-ar schimba mult in bine daca firmele ar fi interesate 90% de satisfactia clientilor si 10% de restul si nu invers cum cam e acum.

This post has been edited by Deesse: 05 July 2008 - 01:52 PM

0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users