Sa cred asta? .Doar 2 chestii ar putea diovedi aceasta. 1. Un schimb de bannere intre forumuri pe prima pagina.Sa vedem cum le-o pica cu un banner de-al nostru pe prima pagina la atvforum
2.Sa nu mai stearga posturile in care se mentioneaza pozitiv de AtvRom.
Eu ii invit sa facem un schimb de posturi.Ei isi posteaza dealerii la sectiunea dealeri de la noi de pe forum si invers....ASTA AR DOVEDI BAIETI CA nu sunteti dependenti.....asta ar dovedi.Ca in fond ce? Cine are de catigat de pe urma faptului ca sunt mai multi dealeri care oferteaza? Nimeni altcineva decat clientul, atvistul care fiind mai multi jucatori are de unde alege....NOI VREM ECONOMIE DE PIATA.....VOI VRETI MONOPOL ............NOI SUNTEM UN FORUM INDEPENDENT chiar daca suntem sponsorizati de ATVROM....Aici nu exista cenzura decat in cazuri in care incalca regulamentul. ORICINE POATE POSTA ANUNTURI IN CARE SA VANDA ACELEASI PRODUSE CARE LE VINDE SI ATVROMUL si nu ii va fi cenzurat !!!!!!!!! Exista categorie dedicata ! Sa va vad si pe voi facand asta si jos palaria....
Daca voi spuneti ca sunteti independenti....nu ar fi cele mai bune oportunitati de a dovedi asta raspunzand la o intindere de mana a noastra? De ce sa piarda atvistii din cauza acestor tensiuni? E pacat ! va spun eu.
Desi stiu ca nu va avea ecou, lansez o invitatie pentru atvforum sa stabilim o intalnire sa ne cunoastem. Eventual la un gratar, etc.
Sa stabilim un weekend si sa facem o intanire mare intre membrii forumurilor (cu toate ca multi au conturi si intr-o parte si in alta si asta ar constitui un liant.
Si acum pentru ai nostrii membri: Astept comentariile voastre cu privire la cele de mai sus.

Help