ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Lista de asteptare pentru plimbarea gratis cu ATVul - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Lista de asteptare pentru plimbarea gratis cu ATVul

#1 User is offline   JuMp3R 

• Incepator
  • Pip
  • Group: Members

Posted 15 June 2008 - 09:28 PM

Am si eu o intrebare.... Astazi am fost si eu la Ciolpani, eram inscris pe forum, am completat la fata locului o foaie dupa care m-am asezat la coada.... eram nr. 149. Atunci cand am ajuns, abia erau la nr. 45... Am stat ce-am stat si cam dupa vreo 3 ore de stat, cand am fost sa intreb, lista ajunsese abia la nr. 70. Era clar ca pana la 149 mai era de stat cateva ore bune... asa ca am plecat acasa ca mai aveam putina treaba... Am plecat cam pe la ore 15:00 ... si cand m-am intors pe la 19:00, am aflat ca s-a spart gasca si a plecat toata lumea si nu se mai dadea nimeni. Intrebarea mea este: Mai apuc sa ma mai dau si eu cu ATV-ul gratuit? Saptamana viitoare s-ar putea?

This post has been edited by JuMp3R: 15 June 2008 - 09:30 PM

Taste it! Live it! Die with!
0

#2 User is offline   sadixkid 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:Aeon 220 Cobra

Posted 15 June 2008 - 10:01 PM

din cate am inteles(era scris pe undeva)daca nu se vor da toti cei inscrisi se va tine si saptamana viitoare.
0

#3 User is offline   tib10dtd 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:Suzuki KingQuad 700

Posted 15 June 2008 - 10:54 PM

CITAT(JuMp3R @ Jun 15 2008, 09:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Am si eu o intrebare.... Astazi am fost si eu la Ciolpani, eram inscris pe forum, am completat la fata locului o foaie dupa care m-am asezat la coada.... eram nr. 149. Atunci cand am ajuns, abia erau la nr. 45... Am stat ce-am stat si cam dupa vreo 3 ore de stat, cand am fost sa intreb, lista ajunsese abia la nr. 70. Era clar ca pana la 149 mai era de stat cateva ore bune... asa ca am plecat acasa ca mai aveam putina treaba... Am plecat cam pe la ore 15:00 ... si cand m-am intors pe la 19:00, am aflat ca s-a spart gasca si a plecat toata lumea si nu se mai dadea nimeni. Intrebarea mea este: Mai apuc sa ma mai dau si eu cu ATV-ul gratuit? Saptamana viitoare s-ar putea?

Gandeste-te ca eu am fost nr 173, si am stat pana la 17 cu tot cu plimabre si asta datorita fetei care am rugato sa stige numerele ca la banca cine nu este de fata cu nr respectiv in ordine sa se ia nr urmator, la ora 16 era la nr 122,
Daca se tine saptamana viitoare o sa vin 100 la 1000000000%% cu atv meu.
Urmareste pe forum daca se tine si saptamana viitoare si eu sunt curios sa vad daca ma pregatesc sau nu.
0

#4 User is offline   JuMp3R 

• Incepator
  • Pip

Posted 15 June 2008 - 11:03 PM

Atunci daca se tine saptamana viitoare ar fi suuuuper biggrin.gif Pot sa ma dau si eu in sfarsit...numai sa nu vin iar de la ora 11:00 si sa stau pana la 16:00... Fii pe faza si poate ne vedem pe acolo, eu cu "rented"ul si tu cu "owned"ul biggrin.gif
Taste it! Live it! Die with!
0

#5 User is offline   tib10dtd 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:Suzuki KingQuad 700

Posted 15 June 2008 - 11:09 PM

CITAT(JuMp3R @ Jun 15 2008, 11:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Atunci daca se tine saptamana viitoare ar fi suuuuper biggrin.gif Pot sa ma dau si eu in sfarsit...numai sa nu vin iar de la ora 11:00 si sa stau pana la 16:00... Fii pe faza si poate ne vedem pe acolo, eu cu "rented"ul si tu cu "owned"ul biggrin.gif

Trebuie urmarit pe forum pt ca nici eu nu stiu prea multe ce am auzit azi la fata locului de unul din patronii circuitului a fost ca saptamana viitoare va fi un test drive cu Range Rover pe akolo pe unul dintre circuitele de acolo, asa ca trebuie sa vedem ce se vb saptamana asta si in funtie de asta mergem.
Sigur ca o sa ne vedem pe circuit.
0

#6 User is offline   Deesse 

• ATV-ist convins
  • View gallery
  • Group: Global Moderator

Posted 25 June 2008 - 02:33 PM

Jump3r, vino pe 29 iunie, duminica asta adica, se organizeaza partea a doua.
Trebuie sa te inscrii ca si la prima editie

Detalii aici http://forum.atvrom.ro/index.php?act=annou...f=136&id=38

Te asteptam si va asteptam! smile.gif
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users