Ciolpani.
Inca o zi de distractie si de "tavaleala" cu atv-urile pe circuit. De dimineata si pana tarziu lumea a venit, s-a dat, a baut un suc a mancat un mic, au facut poze.Bine, carcotasii vor spune ca nu au mai sarit cascadorii prin foc, ca nu au mai avut ei bombardieru sa il calareasca si ca pentru mancare si bautura au trebuit sa plateasca....Dar nu putem sa multumim pe toata lumea.
Paul a venit cu atv-ul personal legat de remorca.A facut in rand cu ceilalti cu un TGB Blande cateva ture pe circuit, toate bune si frumoase.Cand a venit momentul in care a vrut sa intre cu atv-ul sau pe circuit i s-a cerut de catre TCS (Proprietarii circuitului) suma de 35 ron/zi, fapt care l-a suparat tare si a plecat spunand si altora ca nu e normal asa ceva.
Legat de treaba asta vreau sa lamurim ceva.
Campania Descopera ATV-ul pune la dispozitia TUTUROR celor inscrisi pe lista, in mod GRATUIT circuitul, instructajul, ATV-urile, combustibilul, echipa tehnica, echipa medicala si echipamentul de protectie.
In afara de evenimentele in care se precizeaza CLAR ca intrarea cu ATV-ul personal e gratuita, se percepe de catre proprietarii circuitului (TCS motocross) taxa de 35 ron/zi pe care o percep ei pentru motociclete.Este foarte bine ca nu percep ceva in plus la atv-uri fata de motoare, pentru ca dupa o zi de mers cu tractorasele astea pe pista, doua zile se munceste la repararea pistei....Ma rog astea sunt detalii.
A mai fost cineva cu un Bombardier pe care nu l-a suparat taxa si s-a dat de mama focului pe traseu de cate ori a vrut el.
Am mai vazut un linhai, doi baieti cu niste CF-uri rosii (super atv-uri :-))).Nu mai stiu daca ei s-au dat sau nu, dar tarziu (cred ca era trecut de 3) i-am vazut intorcandu-se pe DN1.Sper ca le-a placut. (ASTEPT DE LA EI UN DVD CU POZE/MONTAJ pe care mi l-au promis, SA IL POSTAM...Multumiri pe aceasta cale).
DAR CA SA FIE MULTUMITI CAT MAI MULT (inclusiv Paul speram), LA URMATOAREA INTALNIRE DIN CADRUL CAMPANIEI DESCOPERA ATVUL VOM DISCUTA SA FIE INTAREA LIBERA PENTRU TOATA LUMEA CU ATVURILE PERSONALE, ATATA TIMP CAT SE RESPECTA COLOANA ORGANIZATA.( cu lider de coloana, insotitori de grup, fara depasiri periculoase si scheme pentru ca sunt si incepatori in grup.)
Ok, acestea fiind zise declar deschis mai jos sezonul de carcoteli. Pro si contra ! A fost bine? DE CE? N-a fost bine? DE CE?
CE sa facem data viitoare ca sa fie si mai bine?
VA PROVOC LA DISCUTII !
This post has been edited by Deesse: 05 July 2008 - 06:31 PM

Help