ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Club ATVROM - sugestii de la voi. - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Club ATVROM - sugestii de la voi.

#21 User is offline   lari 

• ATV-ist convins
  • View gallery
  • Group: Global Moderator
  • Model ATV:Suzuki 700

Posted 08 July 2008 - 02:51 PM

Eu mi-as dorii ca un astfel de club sa organizeze cat mai multe intalniri si sa se ocupe , contra cost, de tot ce tine de logistica....
0

#22 User is offline   Deesse 

• ATV-ist convins
  • View gallery
  • Group: Global Moderator

Posted 08 July 2008 - 03:39 PM

Ok, noi am lansat o idee, acum asteptam de la toti sugestii.
Nu conteaza cum se va numi clubul, am vrea sa avem legitimatii, sa organizam impreuna iesiri, sa ne ocupam de logistica asa cum zice si lari (cazari la hotel, rezervari, etc).

Intr-un cuvant sa fim o comunitate stransa, indiferent ai carei firme ii suntem clienti.
0

#23 User is offline   mikesol 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Interests:tenisul de masa, plimbarile in aer liber, muzica (cant :D ) si, desigur, ATVul
  • Model ATV:linhai 300 camouflage

Posted 29 July 2008 - 01:14 AM

total de acord cu voi biggrin.gif
de asemenea, clubul ar trebui sa asigure cumva si transportul atv0urilor pana la locul intalnirilor (contra cost, normal)
Scoala este un rau necesar! nu iti trage viitorul in....teapa :)
0

#24 User is offline   adisin 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:ba am Linhai 4x4

Posted 29 July 2008 - 09:10 AM

Ideea infiintarii unui club/asociatie este excelenta atata timp cat scopul ei principal este de a-si proteja membrii.

Cred ca principala sarcina a clubului/asociatiei este de a crea un cadru legal de desfasurare a acestui sport/hobby. Agreement-uri de cooperare cu Politia, Romsilva, Ministerul Mediului, samd ar fi binevenite.

Cat despre finantare nimic mai simplu. Procentul de 2% din impozitul pe profit care se pot directiona anual catre orice ONG (si asa nu poti avea acces direct la acesti bani) ar fi binevenit in contul oricarui club. Si presupun ca destui dintre practicanti sunt si salariati. Apoi mai pot fi accesate si ceva fonduri de afara...

Eu as fi dispus sa ma implic intr-o astfel de activitate dar mai intai sa-mi gasesc un ... cal. Si se pare ca nu este chiar simplu... wink.gif
0

#25 User is offline   mudrider 

• Incepator
  • Pip
  • Group: Member

Posted 21 October 2008 - 08:14 PM

Ar fi excelent un astfel de club.Macar ca sa iesim impreuna mai des si organizat !
0

#26 User is offline   costin1 

• Incepator
  • Pip
  • Interests:SPEOLOGIE<br />ALPINISM<br />ATV<br />ROCK
  • Model ATV:NF 500 L

Posted 05 November 2008 - 09:47 AM

Si eu sunt intru totul de acord cu infiintarea Clubului, ca se cheama ATVROM sau oricum altfel, e mai putin relevant, sau depinde.... Atata timp cat vor fi beneficii - pentru mine ar fi suficient ca beneficii un loc pe o platforma (platit bineinteles) si o gasca de nebuni sa ne dam pe coclauri, e totul ok. Si dupa aia putem sa ne gandim si la alte treburi mai serioase, gen sponsorizari, accesari de fonduri UE, cooperari cu Romsilva, ANPM etc, actiuni umanitare (cum am auzit de o gasca de off-roaderi care merg cu ajutoare in zone greu accesibile,sate izolate, catune, de sarbatori sau dupa ploi, ninsori cand localnicii nu au nici un mod de acces la lumea civilizata), reinpaduriri, refaceri de marcaje..si multe alte activitati din care se pot obtine fonduri din care ne putem achizitiona echipament logistica etc.
0

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users