BUNA!
Sunt "mai mult decat incepator", in sensul ca inca nici nu am un
ATV sau quad, dar intentionez sa imi iau unul!
Ce vreau de la el?
Pai:
- sa fie inmatriculabil
- sa aiba cutie automata (nu ma prea pricep la schimbat vitezele gen "moto" - asta probabil ldin lipsa de experienta
- sa aiba cel putin un portbagaj in spate (preferabil si in fata, dar asta e obtional)
- obtional e si omologarea pt 2 locuri
- sa poate duce aprox 150 kg
- nu ma intereseaza neaparat sa fie 4x4
Motivul:
- locuiesc in giulesti,
- lucrez in centru (Pta. Unirii unde greu gasesti un loc de parcare pt matiz) si am drumuri destul de dese in zone greu acesibile gen Prelungirea Ghencea, In spate la Casa Presei Libere etc....
- in aceste drumuri de obicei am de carat cu mine colete mici/mijlocii, gen 10-15-20 kg de hartii/tiparituri
- m-am gandit si la un scooter, dar ... cand am vazut cum pot sa "arat" la cei 192 cm inaltime pe un scooter..... m-am razgandit, pe langa asta .. cand ii vad pe sub camioane, pe sub masini, intinsi pe jos si destul de nasol accidentati (e drept, de multe ori din vina lor).... nu ma atrage!
Am vazut vreo 2-3 variante: cei de la Rich Sport mau suparat total, despre Firs Bike am auzit ca sunt de kkt, ATVROM-ul am inteles ca e .. subtire
De asemenea am inteles ca cele care au diferential pe spate sunt mai ok pt strada pt ca nu uzeaza foarte repede cauciucurile!
Ce ma sfatuiti?
Bugetul maxim ar fi de 2000 Euro
Credeti ca am vreo sansa sa gasesc ceva?
Astept sfaturile voastre!
Merci