CITAT(prody @ Nov 17 2008, 03:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Prima mea motocicleta a fost o Kawasaki Ninja 250 ccm. (34 cai) . Si mergea cam cu 180. Era model sport, o turam pana pe la 12000 13000 de rotatii. Era mai puternica decat un RS125, care din punctul meu de vedere e o motocicleta care vrea sa para sport dar nu are motor si scoate un zgomot ca de scooter
ceea ce mie mi se pare deranjant. Si un RS este mult mai incomod de condus decat un naked sau ceva de genu. ( Eu tot fac reclama aici la naked si la tot felu de motociclete comod de condus si eu am un ZX6RR
probabil de aia recomand ceva confortabil).
Depinde si ce vrei tu de la motor, adica sa il scoti sambata sau duminica la o tura.. ii dai un pic blana si dupa aia inapoi in garaj sau vrei sa il folosesti zilnic sau aproape zilnic. Sunt foarte multe variabile.
Depinde si ce vrei tu de la motor, adica sa il scoti sambata sau duminica la o tura.. ii dai un pic blana si dupa aia inapoi in garaj sau vrei sa il folosesti zilnic sau aproape zilnic. Sunt foarte multe variabile.
mai devreme ai spus "... deoarece nu ne putem abtine sa nu ii dam gaz... si atunci curba vine prea repede"
si nu recomanzi un zzr400 pentru incepator, iar acum, daca am inteles bine, spui ca prima ta motocicleta a fost o sportiva kawa 250(34 caluti care prindea 180).
acu te intreb si eu ceva, de ce ai ales o sportiva pentru inceput?
sau te-ai putut abtine sa nu bagi mana in gaz, sa zicem pana la 150kmh?

Help