Sa ne prezentam!
Posted 20 November 2010 - 10:20 AM
Salut!ma numesc Sorin am 17 ani sunt din Dej jud. Cluj si inca nu detin un atv dar intetionez in vitorul apropiat sa imi cumpar unul.
Incantat de cunostinta!
Incantat de cunostinta!
Posted 20 November 2010 - 02:01 PM
Salut,bine ai venit,noi te putem ajuta cu detalii pentru viitorul tau ATV!
Posted 02 January 2011 - 03:09 AM
Salut sunt nou pe aici ! Numele meu este Rafy ... sunt din Caransebes si am un Cf Moto 500A ... din pacate nu am cu cine sa ma dau , daca mai este cineva din Caransebes il rog ma contacteze ... paote iesim la o plimbare impreuna ... sunt multe locuri faine pe aici .
Posted 20 January 2012 - 10:40 AM
Salut, ma prezint DIN NOU caci observ cu stupoare ca prezentarea mea si a atv-ului meu au disparut nu stiu de ce si cine a facut-o, aveam inclusiv poze cu jucaria
.
Deci, ma chiama Cristi am 37 ani, pasiunea o am de ceva vreme insa am concretizat-o abea acum 2 ani cu un Linhai Muddy 4x4 si acum am schimbat clasa, am trecut la "seniori" cu un Kinquad 750 axi de toata frumusetea
.
Deci, ma chiama Cristi am 37 ani, pasiunea o am de ceva vreme insa am concretizat-o abea acum 2 ani cu un Linhai Muddy 4x4 si acum am schimbat clasa, am trecut la "seniori" cu un Kinquad 750 axi de toata frumusetea
This post has been edited by pretorian: 20 January 2012 - 10:49 AM
Suzuki Kingquad 750 Axi
Toyota Hilux D-4D 2.5
Toyota Hilux D-4D 2.5
Posted 23 January 2012 - 07:28 PM
Salutare tuturor.
Numele meu este Marius,sunt din Snagov,am 20ani,conduc atv-u de la 14 ani,pana de curand am avut un polaris 330 atp dar acum posed un polaris x2 de 800,cat despre exerienta eu zic ca am destula am la activ cateva iesiri cu ehipa polaris iar in rest am iesit destul de des in padurea Snagov fiind la 200m in spatele casei,sunt dispus la orice iesire care se organizeaza.
Numele meu este Marius,sunt din Snagov,am 20ani,conduc atv-u de la 14 ani,pana de curand am avut un polaris 330 atp dar acum posed un polaris x2 de 800,cat despre exerienta eu zic ca am destula am la activ cateva iesiri cu ehipa polaris iar in rest am iesit destul de des in padurea Snagov fiind la 200m in spatele casei,sunt dispus la orice iesire care se organizeaza.
Posted 24 January 2012 - 12:59 PM
Marius I, on 23 January 2012 - 07:28 PM, said:
Salutare tuturor.

Pune si tu poze de la iesiri si povesteste mai multe despre el,gen cum se conduce,consum s.a.m.d.

Help