Sa ne prezentam!
Posted 22 December 2008 - 12:21 AM
BINE V-AM GASIT SI IMI PARE BINE SA VA CUNOSC!!!
-reparatii,resoftari,decodari telefoane mobile-
Posted 03 January 2009 - 08:28 PM
This post has been edited by stoicaandrei: 03 January 2009 - 08:28 PM
Posted 24 January 2009 - 10:55 PM
Ma numesc Sorin, am 49 de ani,un service roti auto-moto si aerografie in Bucuresti,sos. Chitilei,nr.159.
Sper sa va pot fi de folos,sa va ajut cu tot ceea ce imi sta in putinta.
Orice probleme sau intrebari despre roti,anvelope,aerografie pe ms. ID sorinaero/pe yahoo.
Pentru inceput atat,
Bafta
Sorin
Posted 20 February 2009 - 07:38 PM
Posted 21 February 2009 - 10:52 AM
Posted 03 March 2009 - 04:03 PM
arata bine...imi aminte de al meu cand era tanar...
si legat de prezentare...am atv-ul de aproape 2 ani....de vreo 4 luni sunt fericitul posesor al unui permis de conducere categoriile A si B....si imi place la nebunie sa ma murdaresc
This post has been edited by Tince1290: 03 March 2009 - 04:09 PM
Posted 03 March 2009 - 06:01 PM
arata bine...imi aminte de al meu cand era tanar...
si legat de prezentare...am atv-ul de aproape 2 ani....de vreo 4 luni sunt fericitul posesor al unui permis de conducere categoriile A si B....si imi place la nebunie sa ma murdaresc
Sal Florin am 30 de ani o sotie, o fetita(3 ani),un baiat(10 luni),un joc PS 2 si cel mai nou din familie este un ATV Polaris Sportsman 300(2007/2000 km) il detin de o luna si il am la casa de la SINAIA.
Intalnirea cu ATV-ul ca despre asta este vorba, am avut de revelion cand un prieten a adus un Linhai omorat de la ATVROM(inchirierii) cu care mi-am convins sotia ca nu este chiar asa de poriculos pe cum pare(am dus munca de lamurire din vara lui 2008 cand vream sa imi iau unul ca dadea bine cu casa de la SINAIA
PS:pe langa banii pe ATV ma costat si o calatrie in Viena la cumparaturi (o mare teapaaaaaa).
Posted 03 March 2009 - 10:15 PM
am o pasiune si pentru motocicleta....iar pe la 16 ani....nemaiputand rabda lipsa motorului inca 2 ani pana imi luam permisul am incercat sa-mi conving parintii sa-mi cumpere o motocicleta...si nu am reusit pentru ca era "prea periculos"...asa ca i-am convins ca atv-ul e foarte sigur
sigur nu a fost in niciun caz....fara nicio experienta pe asa ceva...am avut niste mici incidente insa mereu am recuperat controlul in ultiam clipita (am pus de vreo 3 ori piciorul jos ca sa nu ma rastorn....abia dupa aceea mi-a spus cineva ca la atv nu e permis asa ceva
in luna octombrie am achizitionat o dacie supernova (nu ca i-ar pasa cuiva)....si in urma cu vreo 4 luni la o saptamana jumatate dupa ce am implinit 18 ani am dat de permis si am luat si la A si la B....
atv-ul l-am cam ignorat in ultima vreme din cauza lipsei de prieteni cu care sa ies pe teren....(adik am doar 1 care vine des...)...dar acum dupa ce am mai navigat pe acest forum mi s-a facut dor de el
legat de experienta...am facut 2000 de km cu el...foarte foarte rar pe asfalt (max. 100 km)....si consider ca il cunosc destul de bine incat sa nu imi pun viata in pericol si nici sa ii creez dificultati (adik...stiu de ce e in stare si unde ii sunt limitele)
This post has been edited by Tince1290: 03 March 2009 - 10:19 PM
Posted 04 March 2009 - 07:15 PM
Posted 03 April 2009 - 12:02 AM
Posted 07 April 2009 - 10:28 PM
am o pasiune si pentru motocicleta....iar pe la 16 ani....nemaiputand rabda lipsa motorului inca 2 ani pana imi luam permisul am incercat sa-mi conving parintii sa-mi cumpere o motocicleta...si nu am reusit pentru ca era "prea periculos"...asa ca i-am convins ca atv-ul e foarte sigur
sigur nu a fost in niciun caz....fara nicio experienta pe asa ceva...am avut niste mici incidente insa mereu am recuperat controlul in ultiam clipita (am pus de vreo 3 ori piciorul jos ca sa nu ma rastorn....abia dupa aceea mi-a spus cineva ca la atv nu e permis asa ceva
in luna octombrie am achizitionat o dacie supernova (nu ca i-ar pasa cuiva)....si in urma cu vreo 4 luni la o saptamana jumatate dupa ce am implinit 18 ani am dat de permis si am luat si la A si la B....
atv-ul l-am cam ignorat in ultima vreme din cauza lipsei de prieteni cu care sa ies pe teren....(adik am doar 1 care vine des...)...dar acum dupa ce am mai navigat pe acest forum mi s-a facut dor de el
legat de experienta...am facut 2000 de km cu el...foarte foarte rar pe asfalt (max. 100 km)....si consider ca il cunosc destul de bine incat sa nu imi pun viata in pericol si nici sa ii creez dificultati (adik...stiu de ce e in stare si unde ii sunt limitele)
si eu am exact aceeiasi poveste am incercat sa mi conving parinti sa mi cumpere o motocicleta de 50 cc sau 125 cc dar au zs ca este prea periculos si ca trebuie sa ma multumesc cu un atv si asa am ajuns sa am mica achizitie,dar din fericire mai am doar doi ani pana cand imi pot lua carnetul de conducere si deabea astept primul meu motoras
Posted 11 August 2009 - 07:53 PM
Am aceasta pasiune legata de atv-uri de cand eram la gradinita (de pe la varsta de 5 ani). Un vecin si un f bun prieten de-al meu in acelasi timp, avea un atv adus din state si toata ziua ne dadeam cu el. Problema era ca nu avea motor, dar in rest era totul functional la el. Stateam la bunici in fiecare weekend si tot weekendul il petreceam cu vecinu' cu atv-ul; curtea bunicilor era in panta asa ca urcam atv-ul sus si ne dadeam drumul cu el pe panta. Nu stiu ce model era, stiu doar ca era un Suzuki (Nu avea suspensie, nici faruri, nici semnalizare si nici motor
Asta a fost asa ca o scurta descriere de unde am capatat eu aceasta pasiune legata de ATV-uri. Si, dupa o perioada f mare de asteptare am reusit si eu de curand sa achizitionez un Arctic Cat 400 4x4 H1, bineinteles cu sprijin din partea parintilor.
Posted 11 August 2009 - 07:57 PM

Help