ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Sa ne prezentam! - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

• 6 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Sa ne prezentam!

#41 User is offline   BoBitza 

• Avansat
  • PipPip
  • Group: Members
  • Model ATV:Honda TRX400ex

Posted 21 December 2008 - 12:21 PM

Salut sunt din Salaj si am descoperit aceasta pasiune pentru ATV la varsta de 14 ani. Acum sunt un impatimit al acestui sport. Am un Yamaha blaster de care sunt foarte multumit.
0

#42 User is offline   cosmin26 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:LINHAI LC 7,300,4*4,Anniversary

Posted 22 December 2008 - 12:21 AM

CITAT(Mirunaa @ Dec 16 2008, 01:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Bine ai venit Cosmin !

BINE V-AM GASIT SI IMI PARE BINE SA VA CUNOSC!!!
Injur cu pofta in trafic,dar nu calc babe la semafor!
-reparatii,resoftari,decodari telefoane mobile-
0

#43 User is offline   Bogdan_ozzy 

• Incepator
  • Group: Global Moderator
  • Model ATV:-

Posted 30 December 2008 - 01:00 AM

Salut ! Ma numesc Bogdan , sunt din Lupeni . Din pacate , inca nu detin un ATV poate daca imi voi permite imi voi achizitiona si eu unul , sa speram .

Mai multe oricum nu vreti sa stiti despre mine wink.gif

Bafta multa !
0

#44 User is offline   stoicaandrei 

• Incepator
  • Pip

Posted 03 January 2009 - 08:28 PM

andrei sunt si sper sa devin atv-ist cat mai curand mai ales ca ma ajuta si criza financiara care scade preturile la atv-uri

This post has been edited by stoicaandrei: 03 January 2009 - 08:28 PM

0

#45 User is offline   0m3n 

• Incepator
  • Pip

Posted 09 January 2009 - 07:12 PM

salut ATVistilor
numele meu e Cristi si vin de pe scuteristi.ro ... atv nu am .... poate in primavara o sa dau cateva ture cu unul .. pana atunci stau si citesc sfaturile voastre wink.gif
0

#46 User is offline   aerographer 

• Incepator
  • Pip
  • View gallery
  • Model ATV:yamaha

Posted 24 January 2009 - 10:55 PM

Buna seara,

Ma numesc Sorin, am 49 de ani,un service roti auto-moto si aerografie in Bucuresti,sos. Chitilei,nr.159.
Sper sa va pot fi de folos,sa va ajut cu tot ceea ce imi sta in putinta.
Orice probleme sau intrebari despre roti,anvelope,aerografie pe ms. ID sorinaero/pe yahoo.

Pentru inceput atat,

Bafta
SorinAttached Image: monthly_01_2009/post-4329-1232830531.jpg
0

#47 User is offline   mihairinspeed 

• Incepator
  • Pip
  • Interests:Ski,Inot,Bicicleta,ATV,ascult muzica,etc
  • Model ATV:YAMAHA GRIZZLY 700 Rosu

Posted 03 February 2009 - 10:51 AM

Salut..,sunt mihai ,15,slatina,pasionat de atv si de ski

Attached thumbnail(s)

• Attached Image: 02012008036.jpg
  • Attached Image: 02012008018.jpg
  • Attached Image: 02012008039.jpg
  • Attached Image: 07122008577.jpg

0

#48 User is offline   mihairinspeed 

• Incepator
  • Pip
  • Interests:Ski,Inot,Bicicleta,ATV,ascult muzica,etc
  • Model ATV:YAMAHA GRIZZLY 700 Rosu

Posted 20 February 2009 - 07:15 PM

score-101010.gif

Attached thumbnail(s)

• Attached Image: 08022009278.jpg
  • Attached Image: 01022009014.jpg
  • Attached Image: 07022009260.jpg
  • Attached Image: 07022009261.jpg

0

#49 User is offline   Trepadushu 

• fashnetz
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Interests:NUMAI TAMPENII :)))
  • Model ATV:Suzuki KQ- verzuiu :))

Posted 20 February 2009 - 07:38 PM

off-topice sterse, sa revenim pe topicul asta doar cu prezentarea va rog.
0

#50 User is offline   adyz 

• Avansat
  • PipPip
  • Interests:riding
  • Model ATV:catbrier

Posted 21 February 2009 - 10:52 AM

Va salut! Sunt Adrian din Bucuresti ,am 15 tongue.gif anisori.Am un Bashan 200cc de 6 luni cu 1650 km la bord ,sunt foarte dezamagit ca nu pot merge cu el decat in weekend pentru ca atvu esta la bunici mei la Calugareni (daca sunteti de prin zona va astept la o tura).In rest ce sa zic am avut accidente minore am sarit de pe el sau a cazut intr o parte dar din fericire toate astea s au intamplat fara rani sau rezultate paguboase pentru buzunarul meu si al tatalui meu bineinteles.Sunt foarte prins de aceasta pasiune care te relaxeaza si in acelasi timp te umple de energie,in viitor (peste 1-2 ani) o sa am o bestie in toata puterea cuvantului ma gandesc la un KQ sau Grizzly orkm pt varsta mea cred ca cel mai bun este acesta care il am acum.Pt. toti atvisti din comunitatea noastra dar si pentru cei din afara: Nu va dati neprotejati!!!! wink.gif

Attached thumbnail(s)

• Attached Image: S2020587.JPG
  • Attached Image: S2020583.JPG
  • Attached Image: S2020584.JPG
  • Attached Image: S2020636.JPG

0

#51 User is offline   Tince1290 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:First Bike Alaska

Posted 03 March 2009 - 04:03 PM

salut

arata bine...imi aminte de al meu cand era tanar...tongue.gif....desi al meu e de la first bike....model alaska 200c....desigur...arata identic...difera doar culoare laugh.gif

si legat de prezentare...am atv-ul de aproape 2 ani....de vreo 4 luni sunt fericitul posesor al unui permis de conducere categoriile A si B....si imi place la nebunie sa ma murdaresc laugh.gif

Attached thumbnail(s)

• Attached Image: DSC00462.JPG
  • Attached Image: PICT2770.JPG
  • Attached Image: Imagine069.jpg
  • Attached Image: P1070578.jpg
  • Attached Image: P1070570.jpg
  • Attached Image: P1070565.jpg
  • Attached Image: Imagine070.jpg
  • Attached Image: DSC00099.JPG

This post has been edited by Tince1290: 03 March 2009 - 04:09 PM

0

#52 User is offline   florinionas 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Model ATV:Kinq Quad 700

Posted 03 March 2009 - 06:01 PM

CITAT(Trepadushu @ Feb 20 2009, 07:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
off-topice sterse, sa revenim pe topicul asta doar cu prezentarea va rog.

CITAT(Tince1290 @ Mar 3 2009, 04:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
salut

arata bine...imi aminte de al meu cand era tanar...tongue.gif....desi al meu e de la first bike....model alaska 200c....desigur...arata identic...difera doar culoare laugh.gif

si legat de prezentare...am atv-ul de aproape 2 ani....de vreo 4 luni sunt fericitul posesor al unui permis de conducere categoriile A si B....si imi place la nebunie sa ma murdaresc laugh.gif

Sal Florin am 30 de ani o sotie, o fetita(3 ani),un baiat(10 luni),un joc PS 2 si cel mai nou din familie este un ATV Polaris Sportsman 300(2007/2000 km) il detin de o luna si il am la casa de la SINAIA.
Intalnirea cu ATV-ul ca despre asta este vorba, am avut de revelion cand un prieten a adus un Linhai omorat de la ATVROM(inchirierii) cu care mi-am convins sotia ca nu este chiar asa de poriculos pe cum pare(am dus munca de lamurire din vara lui 2008 cand vream sa imi iau unul ca dadea bine cu casa de la SINAIA biggrin.gif)
PS:pe langa banii pe ATV ma costat si o calatrie in Viena la cumparaturi (o mare teapaaaaaa).

Attached thumbnail(s)

• Attached Image: IMG_0289.jpg
  • Attached Image: IMG_0222.jpg
  • Attached Image: IMG_0552.JPG
  • Attached Image: IMG_0699.JPG
  • Attached Image: IMG_0646.JPG
  • Attached Image: IMG_0625.JPG
  • Attached Image: mod.jpg
  • Attached Image: IMG_0264.jpg

0

#53 User is offline   Tince1290 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:First Bike Alaska

Posted 03 March 2009 - 10:15 PM

dubla doi dry.gif ...ma numesc Razvan...sunt din Turda....judetul cluj....am 18 ani....sunt in clasa a 12-a....in vara urmeaza sa ma mut in cluj....pentru facultate (de automatica daca intereseaza pe cineva biggrin.gif)....am facut karting inca de mic...pana cand nu mi-a mai permis timpul...iar acum nu mai imi permite orasul....clubul de karting fiind deschis acum doar pentru copii (sub 15 ani).....am incercat sa gasesc alternative pentru aceasta "manie"....si asa....am invatat sa conduc masina pe la 14 ani....si mi-am dorit mereu sa fiu pilot....

am o pasiune si pentru motocicleta....iar pe la 16 ani....nemaiputand rabda lipsa motorului inca 2 ani pana imi luam permisul am incercat sa-mi conving parintii sa-mi cumpere o motocicleta...si nu am reusit pentru ca era "prea periculos"...asa ca i-am convins ca atv-ul e foarte sigur biggrin.gif....si am cumparat un atv alaska....cu vreo 2400 euro...nou....

sigur nu a fost in niciun caz....fara nicio experienta pe asa ceva...am avut niste mici incidente insa mereu am recuperat controlul in ultiam clipita (am pus de vreo 3 ori piciorul jos ca sa nu ma rastorn....abia dupa aceea mi-a spus cineva ca la atv nu e permis asa ceva happy.gif ).....in fine....bine ca am scapat.......

in luna octombrie am achizitionat o dacie supernova (nu ca i-ar pasa cuiva)....si in urma cu vreo 4 luni la o saptamana jumatate dupa ce am implinit 18 ani am dat de permis si am luat si la A si la B....

atv-ul l-am cam ignorat in ultima vreme din cauza lipsei de prieteni cu care sa ies pe teren....(adik am doar 1 care vine des...)...dar acum dupa ce am mai navigat pe acest forum mi s-a facut dor de el biggrin.gif ....sper k m-am prezentat si m-am descris suficient de bine....si scuzati postul luuuuuung....

legat de experienta...am facut 2000 de km cu el...foarte foarte rar pe asfalt (max. 100 km)....si consider ca il cunosc destul de bine incat sa nu imi pun viata in pericol si nici sa ii creez dificultati (adik...stiu de ce e in stare si unde ii sunt limitele)

This post has been edited by Tince1290: 03 March 2009 - 10:19 PM

0

#54 User is offline   mtstelu 

• Avansat
  • PipPip
  • Interests:sporturile cu motor
  • Model ATV:linhai aniversary

Posted 04 March 2009 - 07:15 PM

salut sunt Stelu din Targoviste ma bucur sa va cunosc si sa ma alatur voua
0

#55 User is offline   jaker75 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Interests:plimbare
  • Model ATV:KAWASAKI Brute Force 750i

Posted 26 March 2009 - 11:45 AM

sunt Stefan am 14 ani din prahova loc.Maneciu(pe langa Cheia) am un suzuki kingquad 450....si...sunt un impatimit al acestui sport Attached Image: DSC01307.jpg
0

#56 User is offline   Piromanul 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:Linhai

Posted 31 March 2009 - 01:25 PM

Salut sunt OTTO din Bucuresti ma bucur sa va cunosc
0

#57 User is offline   lupulshui 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:moto

Posted 03 April 2009 - 12:02 AM

Salut! Sint Cristi - pasionat de alpinism si off-road, din Craiova. N-am atv/quad, ci doar moto enduro. Contul pe site va fi folosit cel mai mult pentru a va putea anunta si a face invitatiile la diverse evenimente pe care vreau sa le pun la cale in zona Olteniei.
0

#58 User is offline   adyz 

• Avansat
  • PipPip
  • Interests:riding
  • Model ATV:catbrier

Posted 07 April 2009 - 10:28 PM

CITAT(Tince1290 @ Mar 3 2009, 10:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
dubla doi dry.gif ...ma numesc Razvan...sunt din Turda....judetul cluj....am 18 ani....sunt in clasa a 12-a....in vara urmeaza sa ma mut in cluj....pentru facultate (de automatica daca intereseaza pe cineva biggrin.gif)....am facut karting inca de mic...pana cand nu mi-a mai permis timpul...iar acum nu mai imi permite orasul....clubul de karting fiind deschis acum doar pentru copii (sub 15 ani).....am incercat sa gasesc alternative pentru aceasta "manie"....si asa....am invatat sa conduc masina pe la 14 ani....si mi-am dorit mereu sa fiu pilot....

am o pasiune si pentru motocicleta....iar pe la 16 ani....nemaiputand rabda lipsa motorului inca 2 ani pana imi luam permisul am incercat sa-mi conving parintii sa-mi cumpere o motocicleta...si nu am reusit pentru ca era "prea periculos"...asa ca i-am convins ca atv-ul e foarte sigur biggrin.gif....si am cumparat un atv alaska....cu vreo 2400 euro...nou....

sigur nu a fost in niciun caz....fara nicio experienta pe asa ceva...am avut niste mici incidente insa mereu am recuperat controlul in ultiam clipita (am pus de vreo 3 ori piciorul jos ca sa nu ma rastorn....abia dupa aceea mi-a spus cineva ca la atv nu e permis asa ceva happy.gif ).....in fine....bine ca am scapat.......

in luna octombrie am achizitionat o dacie supernova (nu ca i-ar pasa cuiva)....si in urma cu vreo 4 luni la o saptamana jumatate dupa ce am implinit 18 ani am dat de permis si am luat si la A si la B....

atv-ul l-am cam ignorat in ultima vreme din cauza lipsei de prieteni cu care sa ies pe teren....(adik am doar 1 care vine des...)...dar acum dupa ce am mai navigat pe acest forum mi s-a facut dor de el biggrin.gif ....sper k m-am prezentat si m-am descris suficient de bine....si scuzati postul luuuuuung....

legat de experienta...am facut 2000 de km cu el...foarte foarte rar pe asfalt (max. 100 km)....si consider ca il cunosc destul de bine incat sa nu imi pun viata in pericol si nici sa ii creez dificultati (adik...stiu de ce e in stare si unde ii sunt limitele)

si eu am exact aceeiasi poveste am incercat sa mi conving parinti sa mi cumpere o motocicleta de 50 cc sau 125 cc dar au zs ca este prea periculos si ca trebuie sa ma multumesc cu un atv si asa am ajuns sa am mica achizitie,dar din fericire mai am doar doi ani pana cand imi pot lua carnetul de conducere si deabea astept primul meu motoras
0

#59 User is offline   cristy 

• Avansat
  • PipPip
  • View gallery
  • Model ATV:Arctic Cat 400 4x4 H1 2009

Posted 11 August 2009 - 07:53 PM

Va salut! Ma numesc Cristi, am 20 de ani si sunt din Judetul Hunedoara, Orasul Hunedoara.
Am aceasta pasiune legata de atv-uri de cand eram la gradinita (de pe la varsta de 5 ani). Un vecin si un f bun prieten de-al meu in acelasi timp, avea un atv adus din state si toata ziua ne dadeam cu el. Problema era ca nu avea motor, dar in rest era totul functional la el. Stateam la bunici in fiecare weekend si tot weekendul il petreceam cu vecinu' cu atv-ul; curtea bunicilor era in panta asa ca urcam atv-ul sus si ne dadeam drumul cu el pe panta. Nu stiu ce model era, stiu doar ca era un Suzuki (Nu avea suspensie, nici faruri, nici semnalizare si nici motor laugh.gif ). Am tot continuat sa ne distram asa pana cand l-a dus la el la tara, si de atunci n-am mai stiut nimic de acel atv, in schimb am continuat sa ne distram facand fel si fel de peripetii. Dupa cativa ani a reaparut atv-ul. Un prieten de-al vecinului meu ii pusese un motor de mobra pe el si dupa aceea am inceput sa ne distram si mai tare.
Asta a fost asa ca o scurta descriere de unde am capatat eu aceasta pasiune legata de ATV-uri. Si, dupa o perioada f mare de asteptare am reusit si eu de curand sa achizitionez un Arctic Cat 400 4x4 H1, bineinteles cu sprijin din partea parintilor. ricky.gif
0

#60 User is offline   hbogdan 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:Nu am inca

Posted 11 August 2009 - 07:57 PM

Salut, eu sunt Bogdan, sunt constantean IT-ist, si am in plan achizitionarea unui atv in cel mai scurt timp. Pana atunci sap prin documentatii si manuale, inchiriez atv-uri pe unde apuc (munte, mare). Cred ca mai bine incep sa pun banii deoparte laugh.gif si imi iau unul...
Servicii de PM, sanatate in munca, PSI si mediu
0

Share this topic:

• 6 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic