Page 1 of 1
Polaris 800 x 2
Posted 04 July 2008 - 08:31 PM
Nu sunt un inpatimit , iar expert in ale atv-urilor nici atat , dar sunt posesoru unui sportsman de 800 de ceva vreme ....mam lasat si eu dus de val .... pare sa fie un mod de relaxare la moda
. Adevaru ca ma surprins puterea si abilitazile ,,magarusului'' , aveam oarece retzinere inainte ( nu am mers niciodata cu un alt atv ) dar a reusit sa-mi rasplateasca alegerea pana la ultimu banut . Bafta tuturor !!!!
Posted 05 July 2008 - 08:38 AM
sa-l stapanesti sanatos si.... baga niste poze cu el, sa ne clatim si noi ochii
oricum...."magarusul" tau este foarte mare din toate punctele de vedere.
cum se comporta in offroad?
pacat ca nu ai calarit si un grizzly... ptr ca vroiam sa stiu o comparatie intre cele 2.
distractie placuta in contiuare.... si la cati mai multi km fara probleme
oricum...."magarusul" tau este foarte mare din toate punctele de vedere.
cum se comporta in offroad?
pacat ca nu ai calarit si un grizzly... ptr ca vroiam sa stiu o comparatie intre cele 2.
distractie placuta in contiuare.... si la cati mai multi km fara probleme
Posted 25 October 2008 - 09:36 PM
Salutari la toata lumea !! Urari de bine va urez si voua .... nu am mai intrat de mult pe forum si imi cer scuze ...ce sa zic am avut o perioada in care ma dezamagit magarusu meu . Chiar ma gandeam daca cedeaza unu atat de laudat , pai ce pretentii sa ai de la un model cu performante mai slabe . Pana la urma sa dovenit ca am intrat in panica din cauza lipsei mele de experienta .
Posted 26 October 2008 - 09:24 PM
Sa-mi ,,dezvolt'' pataniile : .... Pe la 1000 Km a inceput sa-mi vibreze ( atat de laudatu ATV ) transmisia , pana cand mam trezit ca am nevoie sa fiu tractat ...bine ca vre-o 200 km tot intr-un stres
... . Toata problema era de la cureaua de transmisie care e clar , a cedat prea repede , dar ... intradevar un motor de 800 e un motor puternic , de murit la greu nu moare , iar eu sa ma dau un super pilot am tras de atv-ul ala de mam saturat si eu cata forta avea ....ce nu stiam eu e ca aveam nevoie si de treapta ,, L '' si de aici a aparut probema ..... lam bagat intr-un noroi din ala hleios ( o pasta , huma ) si sa ies am bagat in ,, H '' si pedale ... rotile erau prea blocate sa se poata roti si a luat foc cureaua . De acolo a inceput toa problema .
Daca se opreu problemele aici era bine dar .....
Daca se opreu problemele aici era bine dar .....
Posted 26 October 2008 - 09:49 PM
Si continui ..... Am pus alta curea , dau cateva ture si iar pocnete in zona curelei de mi sau muiat picioarele . Din discutzii cu baietii mau sfatuit ca e nevoie de o persoana autorizata sa schimbe cureaua ...ca na ... sunt nevoie de nu stiu eu ce reglaje . Am chemat baiatii ,,autorizatzi'' ... bine ca saracii chiar nu au avut ocazie sa desfaca un polaris 800 ...dar unu cu o ideie altu cu o ideie si am desfacut ... ( prima data am schimbat eu cureaua .... chiar nu sunt adeptu servisurilor in garantie ) .... in carcasa am gasit o bucata de curea si surpriza a fost cand am ajuns la concluzia ca acea bucata era de la prima curea ...... iar am montat totu la loc iar ture si iar ,,galagie'' ...... si na ...am descoperit .... Cand a cedat prima curea , bucati din curea au intrat in tubu ala de aerisire de la carcasa curelei si dupa ce am pus pe cea noua tot cadea cate-o bucata din cureaua veche , facea galagie cativa KM si iar curentii de aer o bagau in tub .. ..ma disperat situatia .
De schimbat o curea nu e greu ...merge usor cu mana , nu trebue desfacut nica , dar trebuie curatat foarte bine toate ,,gaurelele'' unde ar fi putut intra bucatzi din cureaua veche ca de altfel o sa avetzi batai de cap .
De schimbat o curea nu e greu ...merge usor cu mana , nu trebue desfacut nica , dar trebuie curatat foarte bine toate ,,gaurelele'' unde ar fi putut intra bucatzi din cureaua veche ca de altfel o sa avetzi batai de cap .
Posted 26 October 2008 - 10:13 PM
De-o saptamana totul e ok ... am sa revin cu niste foto ..... Acum incep sa caut informatzii pentru achizitionarea unui echipament de iarna . Am facut azi o iesire si am ingetat de nu puteam sa ma misc
)
Am ajuns si eu la parerea celor mai multi de p-aci ... fara echipament e sinucidere curata ...e adevarat , pentru uni mai norocosi si ma refer la cei ce scapa fara rasturnari , lipsa echipamentului se simte in timp , dar de scapat fara echipament si fara sa platim intr-un fel nu se poate .
In conclzie .... un echipament bun isi scoate banii .... Va doresc la toti sa aveti parte de aventura si fara necazuri ....!!! Pe curand .
Am ajuns si eu la parerea celor mai multi de p-aci ... fara echipament e sinucidere curata ...e adevarat , pentru uni mai norocosi si ma refer la cei ce scapa fara rasturnari , lipsa echipamentului se simte in timp , dar de scapat fara echipament si fara sa platim intr-un fel nu se poate .
In conclzie .... un echipament bun isi scoate banii .... Va doresc la toti sa aveti parte de aventura si fara necazuri ....!!! Pe curand .
Share this topic:
Page 1 of 1

Help