am un lifan 150 de 3 ani de la teparii de first bike(eram neinformat atunci) care a avut si are tot timpul probleme,ba frana,ba blocaj la roti,dar cu care am umblat pe la bunica-mea la tara prin paduri,dealuri, drumuri forestiere si ceva prin oras ,exceptie off road estrem-n-are cum.
tot timpul cu 2 oameni pe el.
asa in general,m-am distrat,mai putin cand se bloca vre-o roata
acum vreau sa iau luna asta ori un linhai clasic 4x4,ori un cf moto (var lunga cu 2 locuri si spatar) si posibil inca un linhai 4x4 in toamna
mai studiez ofertele un pic.
as fi luat de la atvrom,dar sant inregistrat dupa termenul promotiei cu reducerea de 20%.(sant mai atras de cf moto,dar merge si linhaiul)
asa ca neavand acest avantaj,il voi lua de la un dealer din piatra neamt(eu stau in buc,dar vacantele-concediile le cam fac la piatra neamt ,unde tin si atv-ul actual)
sau probabil,daca am o oferta buna ,il pot lua si sh(dar sa aibe un pret atractiv , garantie inca,sa nu fie rasturnat,lovit,sa arate si sa functioneze f bine,sa nu aibe f multi km la bord-oricum le fac verificare cu un cunoscator si la un sevice ,plus test-drive).
deci varianta sh doar de la cineva care nu la luat demult (recent) a avut grija de el si il da pt a face upgrade la ceva mai serios(japonez)
asta e:posesor de lifan si de viitor cf moto sau linhai(1+1)
Page 1 of 1
am si eu un prapadit de lifan 150,dar urmeaza in curand...
Posted 15 July 2008 - 02:30 PM
da,am luat un anniversar 4x4 sh la un pret decent (provine tot de la atvrom).
atv-ul este ok ,cu o multime de bonusuri.
mai am de luat cateva maruntisuri de la fostul propietar
si mai am si cateva reparatii de facut la el:
-sa-i pun scutul inapoi(l-a dat jos sa-i puna ceva si nu a avut tinp sa-l puna la loc) nu mai are suruburile lui,tr sa caut unele sa se potriveasca.
-sa-i finalizez montatul noului afisaj kosso (cel original s-a dus si l-a luat pe asta ca sa-l schimbe)
fostul propietar l-a instalat,mai trebuie montati magnetii pt senzorul viteza la roata .
-de reparat maneta de parking
asta ar fi tot
cel mai inportant afisajul si scutul
acum ca am schimbat ordinea,ramane sa vad prin toamna pt un cf moto.
pe asta trebuie sa-l duc acum in neamt ca sa-l inmatriculez acolo,si apoi sa profit de cele 2 luni libere pe care le am ca sa vad ce poate.
atv-ul este ok ,cu o multime de bonusuri.
mai am de luat cateva maruntisuri de la fostul propietar
si mai am si cateva reparatii de facut la el:
-sa-i pun scutul inapoi(l-a dat jos sa-i puna ceva si nu a avut tinp sa-l puna la loc) nu mai are suruburile lui,tr sa caut unele sa se potriveasca.
-sa-i finalizez montatul noului afisaj kosso (cel original s-a dus si l-a luat pe asta ca sa-l schimbe)
fostul propietar l-a instalat,mai trebuie montati magnetii pt senzorul viteza la roata .
-de reparat maneta de parking
asta ar fi tot
cel mai inportant afisajul si scutul
acum ca am schimbat ordinea,ramane sa vad prin toamna pt un cf moto.
pe asta trebuie sa-l duc acum in neamt ca sa-l inmatriculez acolo,si apoi sa profit de cele 2 luni libere pe care le am ca sa vad ce poate.
Posted 21 July 2008 - 09:37 PM
ok,l-am adus la piatra neamt(unde stau cam o luna)
zilele astea am fost mai mult prin paduri,camp si drum de tara.asa ,pana acum ,se comporta f bine.am pus ulei de motor si lichid de frana.
am verificat placutele de frana,trebuie schimbate toate fata-spate(sa vad de unde iau.e un tip justrma care vinde se pare ferodo.am cerut un pret)
cu displaiul ramane o problema in cont.
fostul propietar a incercat sa puna in loc un display digital kosso-probabil mai ieftin.
a fixat el ce-a putut si mi-a zis ca a ramas de fixat doar magnetul la senzorul de viteza.
azi am fost la dealerul de linhai bdin zona care asigura si swervisul tot la el( in curtea casei-firmei) care a incercat dar nu a reusit.
mi-a zis ca nu coboara senzorul si magnetul la acelasi nivel(e mai scurt cablul) .
cica fostul a incercat o improvizatie care nu i-a reusit.
mi-a spus ca trebuie inlocuit tot cu un displai linhai( ca e si o politica -e facut pt a schimba doar tot cu original linhai).
am aflat (discutand problema lipsei unui indicator de nivel benzina)ca la linhai modelul 2008 , bordul cu displai vine acum complet si cu acest indicator si poate fi adaptat si la anniversar(asta dupa ce a vorbit la tel cu cineva).ar costa acest bord vre-o 8-900ron(iar cel de anniversar cica ar costa cam 800ron)+ manopera.
a ramas sa mai vorbim.
maneta de parcare o s-o repar atunci cand voi schimba placutele de frana(probabil voi cumpara de la justrma,astept un pret de la el pt set complet fata-spate)
cu dusul la rar pt certificat de autenticitate,am probleme.cu programare abia in toamna.
sa vad cum ma descurc,sant ceva sanse,nu zic mai mult.
deci pt cine se ocupa ,astept oferte de pret la placute frane si bord afisaj digital pt anniversar
9
zilele astea am fost mai mult prin paduri,camp si drum de tara.asa ,pana acum ,se comporta f bine.am pus ulei de motor si lichid de frana.
am verificat placutele de frana,trebuie schimbate toate fata-spate(sa vad de unde iau.e un tip justrma care vinde se pare ferodo.am cerut un pret)
cu displaiul ramane o problema in cont.
fostul propietar a incercat sa puna in loc un display digital kosso-probabil mai ieftin.
a fixat el ce-a putut si mi-a zis ca a ramas de fixat doar magnetul la senzorul de viteza.
azi am fost la dealerul de linhai bdin zona care asigura si swervisul tot la el( in curtea casei-firmei) care a incercat dar nu a reusit.
mi-a zis ca nu coboara senzorul si magnetul la acelasi nivel(e mai scurt cablul) .
cica fostul a incercat o improvizatie care nu i-a reusit.
mi-a spus ca trebuie inlocuit tot cu un displai linhai( ca e si o politica -e facut pt a schimba doar tot cu original linhai).
am aflat (discutand problema lipsei unui indicator de nivel benzina)ca la linhai modelul 2008 , bordul cu displai vine acum complet si cu acest indicator si poate fi adaptat si la anniversar(asta dupa ce a vorbit la tel cu cineva).ar costa acest bord vre-o 8-900ron(iar cel de anniversar cica ar costa cam 800ron)+ manopera.
a ramas sa mai vorbim.
maneta de parcare o s-o repar atunci cand voi schimba placutele de frana(probabil voi cumpara de la justrma,astept un pret de la el pt set complet fata-spate)
cu dusul la rar pt certificat de autenticitate,am probleme.cu programare abia in toamna.
sa vad cum ma descurc,sant ceva sanse,nu zic mai mult.
deci pt cine se ocupa ,astept oferte de pret la placute frane si bord afisaj digital pt anniversar
9
This post has been edited by locksley: 21 July 2008 - 09:38 PM
Posted 22 July 2008 - 01:20 PM
OK, deci in mare sa inteleg ca totul e ok si ca esti multumit de el.
Posted 22 July 2008 - 07:23 PM
sa te plimbi sanatos cu el...
si.. ar fi timpul sa bagi si niste poze
si.. ar fi timpul sa bagi si niste poze
Share this topic:
Page 1 of 1

Help