super multumit dar as dori ceva cu motor mai mare nu ma lasat niciunde are 4x4 si diferentiale blocabile .singuru lucru garda de la sol am mai ramas suspendat .
Page 1 of 1
yamaha grizzly 350
Posted 01 August 2008 - 08:41 PM
CITAT(neandan @ Jul 21 2008, 11:46 AM) <{POST_SNAPBACK}>
super multumit dar as dori ceva cu motor mai mare nu ma lasat niciunde are 4x4 si diferentiale blocabile .singuru lucru garda de la sol am mai ramas suspendat .
Posted 02 August 2008 - 09:52 AM
CITAT(neandan @ Aug 1 2008, 08:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
sa-l stapanesti sanatos neadane si fara incidente majore.
bravo, buna marca sa ne spui si noua ce face si ce nu face dupa ce il testezi acolo unde ii e locul
Posted 06 August 2008 - 10:20 PM
CITAT(TREPADUSHU @ Aug 2 2008, 10:52 AM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT(neandan @ Aug 1 2008, 08:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
sa-l stapanesti sanatos neadane si fara incidente majore.
bravo, buna marca sa ne spui si noua ce face si ce nu face dupa ce il testezi acolo unde ii e locul
asta de 450 trage mai bine suna motoru mai frumos ecran cu cristale ,treapta de forta merita totii banii la coborare , trapta parcare ,este atv-ul ce era la vanzare in severin eu sant cumparatorul .am pus placute noi celelalte erau jumatate din fier mancate am cumparat troliu si vreau sa cumpar si un scut de aluminiu sub el ,si binenteles sa il vopsesc kaki verdele e urat rau .
maine dimineata plec pe munte il am acolo si stau vreo 3 zile apoi il aduc in timisoara sper intreg sa mai fac una alta la el
Share this topic:
Page 1 of 1

Help