HAI CA SE INCINGE ATMOSFERA !
Se apropie scuterul cu pasi repezi.
DISCUTII CU CEI CARE AU DESCOPERIT INDICII
Posted 14 August 2008 - 09:50 PM
Iaca am trecut si pe la TRIUNGHI.
Destul de departe, dar mult mai accesibil decat celelalte doua ... Uh.
Drumul ne-a purtat pe meleaguri vechi si noi (meleagurile erau vechi, drumurile ceva mai noi
) pana aproape de capatul tarii dobrogene, printre campuri de floarea soarelui, drumuri intinse (unele chiar bune, altele la concurenta cu gropile bucurestene, hehe), printre miristi in flacari, descoperind chiar socant ca exista si la noi in tara generatoare eoliene (WOW).

Secretul ? O ruina genoveza de pe vremea cand lacurile erau de fapt golfuri ale marii Negre, cetate de straja pe caile maritime. Astazi, doar o tentativa de restaurare ramasa si ea in paragina, dar si locsorul cel de pret pentru noi
Am intrat falnici, pe portile cetatii (unde era alaiul care sa ne intampine?)

N-am fost primii
. Talonul era deja luat, carnetelul semnat (2), dar inca n-a fost revendicat de nimeni, pe forum
canion : zi, pe cine ai mai gasit in carnetel la TRIUNGHI? (sau macar cati)
Ne facuram datoria POZA si am notat cu grija coordonatele finale. Pfiu! In sfarsit!
Stai sa vezi alea unde sunt! UUuuuuuu!!! Brrrrrrrr!!!
Destul de departe, dar mult mai accesibil decat celelalte doua ... Uh.
Drumul ne-a purtat pe meleaguri vechi si noi (meleagurile erau vechi, drumurile ceva mai noi
Secretul ? O ruina genoveza de pe vremea cand lacurile erau de fapt golfuri ale marii Negre, cetate de straja pe caile maritime. Astazi, doar o tentativa de restaurare ramasa si ea in paragina, dar si locsorul cel de pret pentru noi
N-am fost primii
canion : zi, pe cine ai mai gasit in carnetel la TRIUNGHI? (sau macar cati)
Ne facuram datoria POZA si am notat cu grija coordonatele finale. Pfiu! In sfarsit!
Stai sa vezi alea unde sunt! UUuuuuuu!!! Brrrrrrrr!!!
Posted 16 December 2008 - 01:14 AM
Sper ca la anu sa fie mai multa lume la concusrsul asta !
Papa was a Rollin' Stone
Posted 02 May 2009 - 10:51 PM
Am revizitat astazi locul unde era cutia CLEPSIDRA insa lipsea.
Am pus in schimb alta, ce va fi publicata in curand pe www.geocaching.com
Am pus in schimb alta, ce va fi publicata in curand pe www.geocaching.com
Posted 04 May 2009 - 11:06 PM
Eu am fost la cheile Rasnoavei acum 2 saptamani. Am vrut sa merg la cutie, insa nu am mai vazut copacul cazut. Ori l-au taiat, ori nu am fost in acelasi loc (nu am avut GPS-ul la mine sa verific) insa nu cred sa mai fie cutia acolo. Mi-a fost lene sa ma dau jos sa urc, mai ales ca eram sigur ca urc de pomana.
Astept sa se mai incalzeasca putin si o sa incerc sa merg la INIMA si la CASA.
Astept sa se mai incalzeasca putin si o sa incerc sa merg la INIMA si la CASA.
Posted 21 June 2009 - 02:01 PM
Mi-am incercat ieri norocul la locatia INIMA. Am plecat din Sebes. Duma un drum lung (o parte asfaltat recent iar restul in curs de asfaltare) am ajuns la Obarsia Lotrului. De acolo am facu dreapta spre Petrosani apoi stanga spre Novaci. Am inceput practic urcatul pe Transalpina. Drumul mi-a placut asa mult incat nici nu m-am mai uitat pe GPS. Cand am ajuns sus si am facut un popas mi-am dat seama ca trecusem bine de tot de cutie. Am decis totusi sa ma intorc. 2-3 km nu mi se pareau asa de mult. Am oprit in apropierea cutiei si am luat-o pe jos. In scurt tim am ajuns in locul cu pricina. M-am uitat pe poze insa nimic nu semana. Nu erau decat cativa jnepeni, insa la distante mari unul de celalalt. M-am uitat si prin jur insa nimic nu semana cu peisajul din poza pe care o avem. Am banuit ca au trecut oile pe acolo si au mancat jnepenii s-au am luat coordonatele gresit. Ma grabeam (vroiam sa merg si pe Transfagarasean) asa ca am decis sa nu mai caut. Am plecat spre Novaci. Drumul merita facut numai pentru peisaje. In majoritatea locurilor se lucra la drum. Cred ca vor sa il asfalteze, asa ca mergeti cat mai repede pe el. Benzinarii sunt in Sebes si in Novaci.

Pe Transfagarasean am ajuns pe inserate. Ma grabeam foarte tare asa ca nu am mai cautat cutia, mai ales ca stiam de la andrixnet ca coordonatele nu sunt precise. Drumul e cam prost in partea argeseana, insa spre Sibiu e foarte bun.
Pe Transfagarasean am ajuns pe inserate. Ma grabeam foarte tare asa ca nu am mai cautat cutia, mai ales ca stiam de la andrixnet ca coordonatele nu sunt precise. Drumul e cam prost in partea argeseana, insa spre Sibiu e foarte bun.
This post has been edited by raddu: 21 June 2009 - 02:05 PM

Help