ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Tgb blade - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Tgb blade opinii

#21 User is offline   Tibi 

• Incepator
  • Pip
  • Group: Members

Posted 11 February 2009 - 07:45 PM

CITAT(costin1 @ Jan 23 2009, 07:47 PM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT(james_bond @ Jan 23 2009, 07:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
In afara revistei se mai poate gasi vreun tutorial despre TGB pe net?

Nu stiu de tutoriale, in schimb am vazut la cineva ieri ce a patit cu TGBul lui;
nu scriu asta sa fac antireclama sau ceva de genul, si eu am stat p ganduri acu vreo 3 luni sa-mi iau TGB sau altceva... si mi-am luat un NF. Nu auzisem nimic de rau despre TGB, pana am vazut ce patise tipul.
Peun traseu nu foarte greu, nici f usor, se trezeste ca-i trage ATVul intr-o parte rau de tot. Crezand ca are vreo pana se da jos sa-l verifice.Roata dreapta-spate plecase singura cu tot cu axul, cu suspensia, a iesit din sasiu,s-a desfacut din surub tot sistemul dreapt -spate, a cazut piulita (nu ma prea pricep la mecanica, deci nu prea stiu exact cum sa explic, dar stiu sigur ce am vazut!). Consecintele: la vedere toba indoita de roata care o luase din loc, cauciucul cu niste dare serioase in profil(Maxxis) din cz ca au frecat pe toba, si altele care , ca si necunoscator nu le vezi din prima.
Deci... ce sa mai zic... m-a dezamagit, mai ales ca tipului i-a mai zis cineva ca a patit acelasi lucru cu TGBul lui. NO COMENT
Mecanicii de pe forum ce parere au? Au idee din ce cauza? A, ATVul are nu mult peste 1000 Km, a fost la revizii cu el, nu stiu la cate si ce i s-a facut la acele revizii, dar mie unul nu-mi miroase deloc a lucru bun

si Ferrari-ul lui Gabi Popescu a luat foc acu 2 ani din senin. S-a demonstrat ca a fost o greseala din fabrica. Asta inseamna ca nimeni sa nu mai cupere Ferrari ca nu sunt bune? Orice lucru din lumea asta poate avea defecte, dar asta nu inseamna neaparat ca nu sunt bune. Oricum TGB-ul mi se pare cel la bun ca raport calitate/pret
0

#22 User is offline   dacian 

• Super ATV-ist
  • View gallery
  • Group: Global Moderator
  • Model ATV:Linhai Worker 4x4

Posted 11 February 2009 - 10:19 PM

CITAT(Tibi @ Feb 11 2009, 07:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>
si Ferrari-ul lui Gabi Popescu a luat foc acu 2 ani din senin. S-a demonstrat ca a fost o greseala din fabrica. Asta inseamna ca nimeni sa nu mai cupere Ferrari ca nu sunt bune? Orice lucru din lumea asta poate avea defecte, dar asta nu inseamna neaparat ca nu sunt bune. Oricum TGB-ul mi se pare cel la bun ca raport calitate/pret

cum ai ajuns tu la concluzia ca tgb e cel mai bun raport calitate pret cand la acesti bani cumperi un Suzuki de 450 nou
0

#23 User is offline   petre 

• ATV-ist convins
  • View gallery
  • Group: Global Moderator
  • Model ATV:New Force 500

Posted 11 February 2009 - 11:14 PM

TGB-ul este un atv rasat la care singurul defect pe care i-l gasesc este ca nu se gasesc piese si nu prea trage la ture joase , acum 2 zile m-am dat cu unul delimitat si am ramas impresionat placut , m-i se pare mai tare decat NEW FORCE-ul meu insa gasesc piese foarte greu sau deloc pentru el atunci cand am comenzi.
0

#24 User is offline   ASL 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:Suzuki King Quad 750 AXI Black

Posted 06 May 2009 - 08:36 PM

Un aspect pe care vad ca nimeni nu l-a discutat sau observat la TGB este faptul ca NU ARE SUSPENSIE INDEPENDENTA PE SPATE !
Dupa parerea mea de fost Linhai-ist este esential pentru stabilitate si confort in off-road ! biggrin.gif .In rest i-a ochii, asta e clar !
Mai bine cu patru decat cu doua... ROTI !
0

#25 User is offline   valyd2007 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:TGB Blade

Posted 05 February 2012 - 11:16 PM

Am eu un TGB Blade de 425 4x4 si sunt foarte multumit de el...in schimb la capitolul carene este foarte slab...se crapa foarte repede
0

#26 User is offline   valyd2007 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:TGB Blade

Posted 05 February 2012 - 11:20 PM

A-si vrea sa stiu daca imi poate spune cineva de unde pot cumpara carene ptr el...ca am reusit sa sparg una din ele :(
0

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users