CITAT(costin1 @ Jan 23 2009, 07:47 PM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT(james_bond @ Jan 23 2009, 07:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
In afara revistei se mai poate gasi vreun tutorial despre TGB pe net?
Nu stiu de tutoriale, in schimb am vazut la cineva ieri ce a patit cu TGBul lui;
nu scriu asta sa fac antireclama sau ceva de genul, si eu am stat p ganduri acu vreo 3 luni sa-mi iau TGB sau altceva... si mi-am luat un NF. Nu auzisem nimic de rau despre TGB, pana am vazut ce patise tipul.
Peun traseu nu foarte greu, nici f usor, se trezeste ca-i trage ATVul intr-o parte rau de tot. Crezand ca are vreo pana se da jos sa-l verifice.Roata dreapta-spate plecase singura cu tot cu axul, cu suspensia, a iesit din sasiu,s-a desfacut din surub tot sistemul dreapt -spate, a cazut piulita (nu ma prea pricep la mecanica, deci nu prea stiu exact cum sa explic, dar stiu sigur ce am vazut!). Consecintele: la vedere toba indoita de roata care o luase din loc, cauciucul cu niste dare serioase in profil(Maxxis) din cz ca au frecat pe toba, si altele care , ca si necunoscator nu le vezi din prima.
Deci... ce sa mai zic... m-a dezamagit, mai ales ca tipului i-a mai zis cineva ca a patit acelasi lucru cu TGBul lui. NO COMENT
Mecanicii de pe forum ce parere au? Au idee din ce cauza? A, ATVul are nu mult peste 1000 Km, a fost la revizii cu el, nu stiu la cate si ce i s-a facut la acele revizii, dar mie unul nu-mi miroase deloc a lucru bun
si Ferrari-ul lui Gabi Popescu a luat foc acu 2 ani din senin. S-a demonstrat ca a fost o greseala din fabrica. Asta inseamna ca nimeni sa nu mai cupere Ferrari ca nu sunt bune? Orice lucru din lumea asta poate avea defecte, dar asta nu inseamna neaparat ca nu sunt bune. Oricum TGB-ul mi se pare cel la bun ca raport calitate/pret

Help