Page 1 of 1
Arctic Cat 700 Diesel
Posted 26 August 2008 - 10:19 PM
O incercare destul de reusita facuta de firma Americana/Austriaca . Foarte stabil in denivelari , sasiu lung cuplu puternic , in schimb demarajul lasa de dorit , ca na , e diesel , dar am inteles ca dupa ce isi da drumul motorul face minuni . De consum ce sa zic , aproape insesizabil cam 2-3 l / ora de functionare . Am sa atasez cateva poze cu el la lucru si un filmulet ca sa il auziti >:)
www.proar.ro dealer Arctic Cat , Linhai , CF Moto
Posted 26 August 2008 - 10:49 PM
http://www.youtube.com/watch?v=-cKGuxouteo
http://www.youtube.com/watch?v=o6YbY-i_8GE
Doua filmulete cu Dieselul . Sper sa va placa
http://www.youtube.com/watch?v=o6YbY-i_8GE
Doua filmulete cu Dieselul . Sper sa va placa
Posted 26 August 2008 - 10:54 PM
Poze Diesel
Attached image(s)
Posted 27 August 2008 - 09:09 AM
Greseala mea ! Le voi pune din nou cum trebuie
Posted 27 August 2008 - 09:44 AM
Am inteles dintr-un alt mesaj al tau ca reprezinti un dealer pentru zona Moldova. Vreau sa stiu si eu cat costa aceasta varianta (diesel), si daca poate fi imatriculata sa circule pe drumurile publice (imatriculata normal nu pe primarie)
Posted 27 August 2008 - 02:30 PM
Din cate stiu eu Arctic Caturile sunt toate inmatriculabile . Dieselul e cu siguranta pt ca avem si noi unul care e inmatriculat . ATV-ul ajunge 10.995 euro cu TVA , iar varianta care vine cu troliu WARN si carlig e 11.595 euro cu TVA . Pt. mai multe detalii acceseaza www.proar.ro si gasesti acolo date de contact . Daca te intereseaza iei legatura cu noi si putem da mai multe detalii de acolo .
Posted 13 June 2009 - 10:44 PM
super bestia......
08” KAWASAKI KFX450R- L.E. White/Black,Scuturi plastic motor si bascula spate,scuturi aluminiu fata XRW,Bumper XRW X8,Bumper spate,Grab bar,Nerfbars XRW R1MAXX,XRW Frame skid plates,Anvelope Innova speed gear 4pr,jenti originale,manere progrip 964evo,ghidon aluminiu renthal, burete ghidon renthal,filtru aer K&N,filtru ulei HIFLO,ulei numa Motul Factory line 300V,si alte piese :P. Iar pentru pilot O-neal Monster Energy jersey+pants, casca Thor Monster Energy, protectiie UFO,cizme O-neal element boots, si manusi dealea de la Bull Racing.
Mai nou am auzit ca-i de vanzare! pentru alte detalii ma gasiti prin PM
Posted 13 June 2009 - 11:44 PM
CITAT(TAMQuadistu @ Jun 13 2009, 10:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
super bestia......
..era...in urma cu aproape un an...
Posted 15 June 2009 - 10:36 PM
yang =buzau??? da id mess sa iesim in padure....
08” KAWASAKI KFX450R- L.E. White/Black,Scuturi plastic motor si bascula spate,scuturi aluminiu fata XRW,Bumper XRW X8,Bumper spate,Grab bar,Nerfbars XRW R1MAXX,XRW Frame skid plates,Anvelope Innova speed gear 4pr,jenti originale,manere progrip 964evo,ghidon aluminiu renthal, burete ghidon renthal,filtru aer K&N,filtru ulei HIFLO,ulei numa Motul Factory line 300V,si alte piese :P. Iar pentru pilot O-neal Monster Energy jersey+pants, casca Thor Monster Energy, protectiie UFO,cizme O-neal element boots, si manusi dealea de la Bull Racing.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help