hai salut, da , a venit, in sfarsit un Suzuki KQ 750 AXI, verde, frumos, aranjat si dichisit.am 100km cu el si sunt super multumit. va intalniti vreodata mai aproape de severin ?ca l`as baga si eu la o distractie din asta.o merge?
deocamdata sunt in rodaj dar cred ca o sa treaca repede peste 500km.ce ar trebuii sa fac in rodaj?
Page 1 of 1
Butzuki KQ 750 Axi a venit
Posted 01 September 2008 - 03:37 PM
CITAT(Clyde @ Sep 1 2008, 03:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
hai salut, da , a venit, in sfarsit un Suzuki KQ 750 AXI, verde, frumos, aranjat si dichisit.am 100km cu el si sunt super multumit. va intalniti vreodata mai aproape de severin ?ca l`as baga si eu la o distractie din asta.o merge?
deocamdata sunt in rodaj dar cred ca o sa treaca repede peste 500km.ce ar trebuii sa fac in rodaj?
sa il stapanesti sanatos, fara incidente majore.
trece repede rodaju, nu ar trebui sa ii faci nimic special in rodaj, numai sa nu il fortezi prea tare (viteza si efort) si sa iti faci reviziile cand trebuie.
cat despre zona....nush ce sa zic. poate o sa ajungem si pacolo vreodata, ramane de vazut..
Posted 01 September 2008 - 11:02 PM
trepadusule merci de urari , sper sa treaca mai repede si sa fac totul cum trebuie , dar are o chestie nu stiu daca neaparat e buba sau nu .dupa ce il opresc se mai aude ca un tacanit asa sau mai bine zis un carait.dar e scurt de o secunda doua.ce ar putea sa fie?
pai nu prea am mers cu el pe drum drept il cam fortez ca`mi plac sprinturile cu el , musca bine de tot.
nu are nimic optionale , e chelios.
primul update o sa fie un cui de remorcare ca sa trag salupa si cauciucuri de asfalt ca sa`l scot prin oras la alergat.
pai nu prea am mers cu el pe drum drept il cam fortez ca`mi plac sprinturile cu el , musca bine de tot.
nu are nimic optionale , e chelios.
primul update o sa fie un cui de remorcare ca sa trag salupa si cauciucuri de asfalt ca sa`l scot prin oras la alergat.
Posted 02 September 2008 - 02:58 PM
nush de la ce e dar e normal zgomotul. si al meu face la fel. si mai am un 750 la magazin, la fel...
Posted 02 September 2008 - 05:11 PM
O fi vreun ventilator sau ceva care inca se mai invarte 1-2 secunde din inertie.
PS: baga si tu acum la 'Model ATV' ca ai
PS: baga si tu acum la 'Model ATV' ca ai
Posted 03 September 2008 - 07:41 AM
hai salut, trepadusule pana nu uit, ma intereseaza un cui de remorcare pentru jucarie, ai putea sa mi`l trimiti prin posta ceva si sa`ti platesc tot la fel pe posta?ma intereseaza un pret si cand ai putea sa`mi faci pachetelu.
caraitul nu este de ventilator ar fi ca un carait plastic pe plastic asa , ma gandeam ca nu`l opresc eu cum trebuie.
o sa`l bag la atvu meu cand o sa`i fac si niste poze pana acum doar ma plimb cu el.
caraitul nu este de ventilator ar fi ca un carait plastic pe plastic asa , ma gandeam ca nu`l opresc eu cum trebuie.
o sa`l bag la atvu meu cand o sa`i fac si niste poze pana acum doar ma plimb cu el.
Posted 03 September 2008 - 08:44 AM
Sa il stapanesti sanatos si fara incidente.... dar nu bagi si tu niste poze sa iti vedem si noi "utilajul"?
Share this topic:
Page 1 of 1

Help