Page 1 of 1
Cum ajung la Babele, in Bucegi ? Help!
Posted 03 September 2008 - 01:36 PM
Ma intereseaza daca cineva a ajuns pina pe platoul bucegilor cu ATV-UL ,care este traseul de urmat, eu locuiesc in PLOIESTI si am achizitionat de curind un CF MOTO 500 varianta lunga si vreau ca in cel mai scurt timp sa fac o plimbare pina acolo. Multumesc anticipat.
Posted 03 September 2008 - 01:57 PM
Ti-am editat eu putin titlul sa fie mai sugestiv si am mutat topicul la 'Iesiri, trasee si fun'
PS: sa stapanesti sanatos ATV-ul.
Baga marca si modelul si in profil, acum ca il ai
PS: sa stapanesti sanatos ATV-ul.
Baga marca si modelul si in profil, acum ca il ai
Posted 03 September 2008 - 02:32 PM
Cea mai scurta varianta este Ploiesti - Campina - Posada - stanga la intrarea in Sinaia pe drumul de Targoviste- dreapta la Cuibul cu dor - Dichiu - dreapta la intersectia drumurilor de Piatra Arsa si Pestera - Piatra Arsa - Babele.
Eu te sfatuiesc sa urci doar pana la Piatra Arsa pentru ca ai sanse mici, daca ajungi pana la Babele, sa scapi fara amenda de 15 000 Ron atv pers fizica si 50 000 Ron atv persoana juridica.
De la Piatra Arsa intrii in rezervatie, mai bine du-te pana la Pestera.
Era un topic pe aici care se numea destinatii la cheie, acolo sunt mai multe informatii.
Drum bun!
Eu te sfatuiesc sa urci doar pana la Piatra Arsa pentru ca ai sanse mici, daca ajungi pana la Babele, sa scapi fara amenda de 15 000 Ron atv pers fizica si 50 000 Ron atv persoana juridica.
De la Piatra Arsa intrii in rezervatie, mai bine du-te pana la Pestera.
Era un topic pe aici care se numea destinatii la cheie, acolo sunt mai multe informatii.
Drum bun!
Posted 03 September 2008 - 05:27 PM
anul trecut am fost cu atv-ul de vreo 3 ori, inca nu incepusera sa arda, anul asta lucrurile s-au schimbat, amendeaza tot ce prind!
Posted 27 December 2008 - 03:25 AM
CITAT(ARTHUR @ Dec 10 2008, 01:57 AM) <{POST_SNAPBACK}>
am inteles ca ar avea si ei atv-uri ????
cred ca au comision din amenda...nu mai conteaza ce au ei ..legea-i lege (semnul mirarii)
Posted 01 January 2009 - 07:43 PM
Sunt atatea locuri frumoase unde avem voie......ce rost are sa te inovezi sa ajungi undeva unde poti ajunge cu telecabina si cu masina !
Posted 02 January 2009 - 09:28 AM
Petre ... atentie, faci o mica eroare. La Babele nici cu masina nu mai ai voie sa urci. Deci nu va aventurati cu masina ca amenda e cam la fel...
Posted 04 January 2009 - 10:37 PM
CITAT(RobertKiran @ Jan 2 2009, 09:28 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Petre ... atentie, faci o mica eroare. La Babele nici cu masina nu mai ai voie sa urci. Deci nu va aventurati cu masina ca amenda e cam la fel...
Ok , rectific , sunt atatea locuri frumoase unde nu se poate ajunge nici daca te lasa autoritatile , cu masina sau cu telecabina
Share this topic:
Page 1 of 1

Help