Discutiile au fost imprastiate pe mai multe topicuri, printre randuri, si asa mai departe.Astazi ideea e mai aproape de realizare decat a fost vreodata.Avem sprijinul material si juridic necesar infiintarii unei fundatii non profit.Avem promisiuni ferme legate de o sponsorizare constanta lunara.As vrea cat se poate de serios sa va rog daca aveti experienta in organizarea unui club, sau pur si simplu idei on topic sa discutam aici cat mai multe.Eu, Petre, Trepadushu si Lari ne vom ocupa de aceasta treaba.
Ca sa ghidez un pic discutia, iata cateva din multele lucruri ce trebuiesc dezbatute
- Denumirea/slogan/logo/scop
- Organigrama (schema de conducere/management)
- Drepturi si obligatii ale membrilor ( si aici ar fi – beneficiile si cotizatia lunara-)
- Agenda de intalniri, evenimente pentru 2009
- Statutul
- Fiind o organizatie non profit am putea discuta eventual si de anumite campanii umanitare
Stiu ca e doar o parte infima din ceea ce presupune acest proiect, insa cu o picatura incepe orice ocean.Trebuie in mod organizat sa discutam undeva despre aceste lucruri.
E de la sine inteles ca mesajele voastra aici sa fie cat mai on topic.Este in interesul tutuor sa tragem cat mai multe concluzii si sa punem cat mai multe la punct.
In prima faza, proiectul va fi demarat pe Bucuresti, urmand sa dezvoltam filiale si in alte orase, daca vedem rezultate pozitive.

Help