CITAT(ATVmagazin @ Dec 22 2008, 03:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT(bogdy96 @ Dec 21 2008, 10:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
e o ideea super faina cu clubul numa din pacate acuma criza economica ne afecteaza eu personal infintez un club, cu inca niste preteni, de atv si de karting pt inceput si pt anul 2009 multi oameni ne-au sfatuit ca anul 2009 sa o lasam incet cu clubul adika sa facem numa infintarea deoarece nu se va putea pune problema de sponzorizari deoarece toate firmele economisesc banii in aceasta perioada nu isi permit sponzorizari(intr-o saptamana in Timisoara 11 firme au fost declarate falimentare) si cica punctul culminant al crizei economice se asteapta prin primavara
eu unul imi voi pregati actele pt ong si din ianuarie ii dau drumul pt infintare si deocamdata atat voi face pe 2009 poate alte activitati dupa iunie iulie sa vedem ce ne mai aduce criza economica pan atunci infintarea si strangerea de mult material pt o prezentare foarte credibila la viitori sponsori
eu unul imi voi pregati actele pt ong si din ianuarie ii dau drumul pt infintare si deocamdata atat voi face pe 2009 poate alte activitati dupa iunie iulie sa vedem ce ne mai aduce criza economica pan atunci infintarea si strangerea de mult material pt o prezentare foarte credibila la viitori sponsori
Eu nu as fi atat de sceptic apropo de criza financiara. Aceasta ii afecteaza doar pe cei care se bazeaza pe banii din banca. E o criza mai mult a bancilor.
mai precis afecteaza pe cei care lucra cu bancile si cum in ziua de astazi majoritatea lucra prin banca sunt afectate majoritatea interprinderilor

Help