1 Mai la Vama Veche!
Posted 10 February 2008 - 05:47 PM
mai detaliat..nu stiu cu ce se ocupa cornel
Posted 11 February 2008 - 12:39 AM
Acum cu Cornel, nu putem stii nimic pana nu vorbim cu el si cred ca cel mai bine e sa vrb la o intalnire nu pe forum.
Ps. depinde mult si ce ragalie de tir gasesti ca sunt si mai ieftine.
This post has been edited by bigiu: 11 February 2008 - 12:40 AM
Posted 12 February 2008 - 10:18 AM
Posted 13 February 2008 - 12:40 PM
Ne bagam sa cautam un tir? Ca trece timpul si netrezim cu doua zile inainte ca nu avem nimic. Expertfoto, tu ce solutii si alte propuneri ai? Sau transformam ziua asta in ziua atv-istilor si ne strangem cu totii, ca un start pentru noul sezon de plimbari cu atv-ul?
Posted 13 February 2008 - 05:07 PM
Ne bagam sa cautam un tir? Ca trece timpul si netrezim cu doua zile inainte ca nu avem nimic. Expertfoto, tu ce solutii si alte propuneri ai? Sau transformam ziua asta in ziua atv-istilor si ne strangem cu totii, ca un start pentru noul sezon de plimbari cu atv-ul?
cum am mai spus - EU MA BAG !
Posted 13 February 2008 - 05:31 PM
Posted 13 February 2008 - 05:35 PM
Posted 13 February 2008 - 05:46 PM
grupului nostru.Daca vom face o iesire oficiala a atvromforum la mare va trebui sa stabilim de la inceput niste reguli de care trebuie sa ne tinem.
In primul rand daca plecam ca GRUP va trebui sa stabilim dinainte macar in termeni generali ce traseu vom face, cine va fi conducatorul grupului, etc.
Din iesirile modeste de pana acum in jurul Bucurestiului cu 8-10 atvuri am invatat multe.Trebuie disciplina, trebuie evitat teribilismul, etc.Nu dorim sa asociem imaginea noastra cu incidente neplacute.Si aici ma refer la altercatii de orice fel cu altii, cu politia, sau la accidente. Trebuie sa ne interesam dinainte daca traseul propus este legal, samd si sa facem totul cu cap.
Posted 13 February 2008 - 06:25 PM
Posted 13 February 2008 - 06:38 PM
Asta inseamna 75 euro de caciula= 2 mil.
Expertfoto, nu cred ca e vreunul de pe acest forum, cel putin asa cred eu care sa nu poata sa se comporte civilizat. Si oricum pana atunci vor mai fi iesiri si vom stii cu cine ''stam la masa''
Posted 13 February 2008 - 06:47 PM
Ce ar insemna asta:
Drum pana la Tulcea cu masina (300 KM). MAXIM 5 ore
Tulcea-Gorgova-Crisan (pe atvuri) ~(40 km) 3-4 ore ca e drumu rau si mergem incet
Si apoi inca vreo 20 km pana in Caraorman. (aici se merge si mai incet ca sunt coclauri:-)
Avem de trecut un canal de vreo maxim 4 metri latime in drum. Aici va trebui sa gasim pe plan local o rezolvare cu vreun ponton ceva, sa facem o cheta si sa dam cateva sute de mii de caciula sa ne treaca..
Statie de benzina este la CRISAN.
Eu am 4 locuri in masina+remorca ptr atvul meu. Masina de care pot face rost eu ia 15.000 pe KM Asta inseamna ~600KM* 15.000, inseamna 2.500.000 de caciula pentru transportul atv-urilor pana la Tulcea. Daca se mai gaseste inca cineva cu remorca am putea forma un grup de 6-7 atvuri, mai mult decat suficient pentru o distractie garantata cu nuante de aventura.....Consider un buget decent pentru iesirea asta undeva pe la maxim 6-7 mil/caciula pentru mancare, benzina, transport, cazare , etc...
Va pun mai jos cateva poze.
Astept sa vad daca cineva mai agreaza ideea mea.
Posted 13 February 2008 - 06:58 PM
2 PARTIZANI
3 GORGOVA
4 CRISAN
5 CARAORMAN
Repet aceasta de mai sus este o propunere.Daca ne adunam cativa sa mergem acolo si ne hotaram, va trebui sa culegem
cat mai multe informatii si sa stabilim o multime de chestii.
Propunerea asta de mai sus o fac in calitate de user si de atvist, nu in calitate de moderator....
Posted 13 February 2008 - 07:46 PM
Posted 13 February 2008 - 08:02 PM
salut . suntem un grup mare de atv din constanta ,uni suntem cei din wekend de la munte si care de 1 mai vom fi calare pe atv ..stim multe trasee frumoase ,deja avem ceva idei cum ne vom distra , nu vor lipsi gratare , focuri de tabara noaptea pe plaja. asa ca toata lumea e bine venita la mare de 1 mai. cine doreste poate veni si cu cortu pentru o seara pe malu mari.
distractie garantata.
cateva poze de pe la noi de pe litoral
This post has been edited by undercover: 13 February 2008 - 08:12 PM
Posted 13 February 2008 - 08:04 PM
Alexaniversary300, tocmai ai primit un avertisment. conform regulamentului acestui forum
SANCTIUNI:
3.2 Avertisment simplu fara BAN : (+10%) - se da pentru incalcari minore ale regulamentului.
Motivul:
2.5 Exprimati-va cat mai corect. Nu vi se cere sa nu aveti greseli gramaticale sau ortografice, dar incercati sa le evitati. Nu abuzati de smile-uri, de "k"-uri, de "sh"-uri, "tz"-uri, de majuscule, de limbaj mirc/mess, sau de replici de 1-2 cuvinte (de genul "Cool", "lol"...etc.) caci primiti un avertisment.
Posted 13 February 2008 - 08:15 PM
Posted 13 February 2008 - 08:37 PM
salut . suntem un grup mare de atv din constanta ,uni suntem cei din wekend de la munte si care de 1 mai vom fi calare pe atv ..stim multe trasee frumoase ,deja avem ceva idei cum ne vom distra , nu vor lipsi gratare , focuri de tabara noaptea pe plaja. asa ca toata lumea e bine venita la mare de 1 mai. cine doreste poate veni si cu cortu pentru o seara pe malu mari.
distractie garantata.
cateva poze de pe la noi de pe litoral
foarte tare din pozele pe care le ai postat imi dau seama ca la voi acolo e mai ceva ca in desert..de 1 mai sper sa ne intalnim toti atv istii sa facem paranghelie:D
Posted 13 February 2008 - 08:38 PM
Posted 13 February 2008 - 08:41 PM
mai frumos ar fi traseul spre corbu , histria, periboina , grindu lupilor acolo sunt si pozele care leam pus mai inainte, este o zona in care accesul se face greu cu masina
in zona sunt si lacuri , deci avem si apa si noroi pentru cei pasionati , si paduri...etc.
This post has been edited by undercover: 13 February 2008 - 08:43 PM

Help