ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: NF 500 L - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

NF 500 L

#1 User is offline   costin1 

• Incepator
  • Pip
  • Group: Members
  • Interests:SPEOLOGIE<br />ALPINISM<br />ATV<br />ROCK
  • Model ATV:NF 500 L

Posted 29 October 2008 - 01:38 PM

Salutari la ATV-isti.
Tocmai mi-am luat si io ATV - NF 500 L biggrin.gif de care sunt super incantat; e, niste mici probleme la inceput - adica o pana de proportii la roata dreapta fata(cred ca am calcat pe vreo sticla sau vreun fier ca nu mi-am dat seama, era intuneric) sad.gif , pe care ulterior am rezolvat-o in 2 randuri (o data am vulcanizat-o pe interior iar apoi pe exterior,la cald, pt ca se vedea o ditai gaura in cauciuc).
Ce sa zic sunt d-abia la inceput cu el are doar 50-55 km- facuti doar in oras, e limitat, dar mi-am facut deja o parere despre el,care e destul de buna, spre foarte buna. Partea mai nasoala e ca imi zornaie bordu cand merg mai cu viteza, sau chia cand accelerez. Cam ce-as putea sa-i fac?
Plus ca la prima spalare mi-a intrat apa intr-un far si apoi s-a aburit, si cam asa a ramas.
A, si era sa uit: partea cu consumul m-a cam ingrozit, sper sa fie ceva de moment: dupa 50-55 km prin oras am ramas cu benzina cam de 2 liniute...ceea ce-i cam rau ... e normal? am auzit ca pana-n prima revizie sa consume mai mult , dar chiar asa?
o sa pun si ceva poze cu "micutzu"
0

#2 User is offline   Trepadushu 

• fashnetz
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Interests:NUMAI TAMPENII :)))
  • Model ATV:Suzuki KQ- verzuiu :))

Posted 29 October 2008 - 06:49 PM

sa il stapanesti sanatos pe ''micut'', fara incidente daca se poate, si sanatosi amandoi.
la cati mai multi km...
lumea asteapta poznele biggrin.gif
0

#3 User is offline   claie 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:Linhai Anniversary 4x4

Posted 29 October 2008 - 08:16 PM

sa-l stapanesti sanatos si pune si cu cateva poze cu atv tau...
0

#4 User is offline   myke 

• Avansat
  • PipPip
  • View gallery
  • Interests:off road, cainii de paza, drumetiile, ceaun , cort, si un aragaz de voiaj pentru cafea
  • Model ATV:linhai 300 wolker inchiriat

Posted 29 October 2008 - 08:37 PM

sal stapanesti sanatos vorba cuiva de pe aici mai bine intre plastice decat intre scanduri
si eu am vrut sa-mi cumpar dar dupa un drive test m-am razgandit aceleasi probleme pe care le-ai mentionat legate de bord si alte finisari ...
asteptam foto cu el
0

#5 User is offline   Paul 

• ATV-ist Veteran
  • PipPipPipPipPipPip
  • Interests:plimbarile cu ATV-ul,fotbalul,boxul si internetul
  • Model ATV: Arctic Cat rosu ca focul

Posted 29 October 2008 - 09:05 PM

CITAT(costin1 @ Oct 29 2008, 02:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Salutari la ATV-isti.
Tocmai mi-am luat si io ATV - NF 500 L biggrin.gif de care sunt super incantat; e, niste mici probleme la inceput - adica o pana de proportii la roata dreapta fata(cred ca am calcat pe vreo sticla sau vreun fier ca nu mi-am dat seama, era intuneric) sad.gif , pe care ulterior am rezolvat-o in 2 randuri (o data am vulcanizat-o pe interior iar apoi pe exterior,la cald, pt ca se vedea o ditai gaura in cauciuc).
Ce sa zic sunt d-abia la inceput cu el are doar 50-55 km- facuti doar in oras, e limitat, dar mi-am facut deja o parere despre el,care e destul de buna, spre foarte buna. Partea mai nasoala e ca imi zornaie bordu cand merg mai cu viteza, sau chia cand accelerez. Cam ce-as putea sa-i fac?
Plus ca la prima spalare mi-a intrat apa intr-un far si apoi s-a aburit, si cam asa a ramas.
A, si era sa uit: partea cu consumul m-a cam ingrozit, sper sa fie ceva de moment: dupa 50-55 km prin oras am ramas cu benzina cam de 2 liniute...ceea ce-i cam rau ... e normal? am auzit ca pana-n prima revizie sa consume mai mult , dar chiar asa?

mie cand indicatorul imi arata zero la benzina mai pot sa merg vreo 70 km....asa ca nu pune baza pe indicator smile.gif
0

#6 User is offline   petre 

• ATV-ist convins
  • View gallery
  • Group: Global Moderator
  • Model ATV:New Force 500

Posted 29 October 2008 - 10:01 PM

CITAT(costin1 @ Oct 29 2008, 01:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Salutari la ATV-isti.

Al meu nu zornaie si a luat deja o tura de offroad ( e nou si al meu ) , anunta la service la prima revizie zornaitul , o fi fost si el asamblat la schimbu' 3 sambata spre duminica tongue.gif , oricum bordul are mai putine probleme decat omologul lui de la CF Moto !
0

#7 User is offline   costin1 

• Incepator
  • Pip

Posted 30 October 2008 - 02:29 PM

Attached Image: 061020082006.jpgAttached Image: 061020082007.jpg
cam asa arata bestia. N-am la mine decat pozele cu el la depozit ,inainte sa-l iau...dar voi reveni wink.gif
AHA ...myke.. finisarile sunt chiar ok, ATV ul e bine lucrat( conceput ), doar ca au fost, cred niste mici probleme la asamblare, cea mai naspa parerea mea e cu apa la far si aburirea lui, cu bordu n-ar fi o mare tragedie, mai ales ca ATVul asta era echipat cu bordul model vechi, si la cererea mea dealerul mi-a adus din Taiwan un bord electronic ( si asta in doar cateva zile...respect pt promptitudine)...care a fost montat destul de in graba, cred
0

#8 User is offline   claie 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:Linhai Anniversary 4x4

Posted 30 October 2008 - 06:58 PM

cat te-a costat jucaria???
0

#9 User is offline   costin1 

• Incepator
  • Pip

Posted 05 November 2008 - 08:53 AM

Rotund 6000 + ceva accesorii
0

#10 User is offline   NADGOB12 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:NFM 500L

Posted 14 May 2009 - 01:06 PM

CITAT(costin1 @ Nov 5 2008, 08:53 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Salut. Am si eu un NFM 500 L, identic si la fel cu al tau. L-am luat in aprilie 2009 si deja am 500 km, i-am facut prima revizie, cu ulei, filtru si scos limitarea. Tu pe unde te dai cu el? Eu prin zona sinaia? Eu vreau sa-i schimb bujia, sa pun una cu iridium, dar nu prea sunt sigur de care trebuie. Tu stii? Alte belele ai mai avut cu el? Referitor la consum, cel putin pe sosea, ma cam ustura, dar in deal e binisor. Astept un semn de la tine. Bogdan, 0722430972.
0

#11 User is offline   NADGOB12 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:NFM 500L

Posted 14 May 2009 - 01:07 PM

Inca ceva: ce casca ma sfatuiesti sa-mi iau? Ma tenteaza un flip-up, dar nu stiu de care?
0

#12 User is offline   cristirenault 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:motorsport
  • Model ATV:turbo

Posted 14 May 2009 - 02:53 PM

Daca ai sa cauti pe forum ai deja raspuns la mai toate intrebarile tale wink.gif
Suzuki KingQuad 750AXi
0

#13 User is offline   cortez222 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Model ATV:outlander 800 max ltd

Posted 14 May 2009 - 11:24 PM

CITAT(cristirenault @ May 14 2009, 02:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Daca ai sa cauti pe forum ai deja raspuns la mai toate intrebarile tale wink.gif

bravo cristi ,un alt client satisfacut,si apropo bine ai venit printre noi costy,si la mai multi km prin coclauri fara accidente
0

#14 User is offline   vladdd 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:Adly 280 AS

Posted 15 May 2009 - 04:16 PM

CITAT(costin1 @ Nov 5 2008, 08:53 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Eu nu inteleg de ce acuma mai ales, cand piata auto si atv e la pamanat si se vand de pomana, omul isi ia unul nou.... Nu zic ca nu ai facut o investitie buna, dar puteai sa beneficiezi de acest avantaj....
La 6000 euro lejer un kingquad merea.
0

#15 User is offline   locksley 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:linhai anniversary 4x4 & LIFAN 150

Posted 28 May 2009 - 07:21 PM

pai l-a luat inainte de criza !
0

#16 User is offline   locksley 

• Experimentat