Page 1 of 1
Calea ferata Valcele-Ramnicul Valcea Trenul nu a trecut... noi da
Posted 01 November 2008 - 11:26 PM
Acum cateva zile un prieten, nu dam nume, m-a sunat sa imi spuna ca sambata e vreme numai buna de o iesire cu ATV-urile pe coclaurile argeseano-valcene, si sa nu imi fac planuri pt weekend.
L-am ascultat, iar ce a iesit... va las sa vedeti in poze. Poate data viitoare gasim si alti doritori...
L-am ascultat, iar ce a iesit... va las sa vedeti in poze. Poate data viitoare gasim si alti doritori...
Posted 02 November 2008 - 12:09 PM
a iesit ceva extraordinar
60 de km off-road... cu putin noroi... de inceput, prin paduri, dealuri, terasamente de tren unde sinele au fost scoase, viaducte...+ putin astfalt... ptr intoarcere.
locatia se afla destul de aproape de bucuresti si se ajunge relativ repede (cam in 2 ore), adica la jumatatea drumului intre curtea de arges si valcea, adica pe la tigveni. cand prietenul meu mi-a povestit de zona... nu credeam ca este cine stie ce.... dar dupa ce am dat o tura de incercare acum 3 saptamani... ieri ne-am dus sa calarim coclaurile.
zona e batuta si de buggy-uri.. si cateodata de enduristi.... dar f rar
doritorii pot sa ia legatura cu theboygenius ..ptr ca el cunoaste f bine zona
asteptam doritori
60 de km off-road... cu putin noroi... de inceput, prin paduri, dealuri, terasamente de tren unde sinele au fost scoase, viaducte...+ putin astfalt... ptr intoarcere.
locatia se afla destul de aproape de bucuresti si se ajunge relativ repede (cam in 2 ore), adica la jumatatea drumului intre curtea de arges si valcea, adica pe la tigveni. cand prietenul meu mi-a povestit de zona... nu credeam ca este cine stie ce.... dar dupa ce am dat o tura de incercare acum 3 saptamani... ieri ne-am dus sa calarim coclaurile.
asteptam doritori
Posted 13 April 2009 - 06:48 PM
CITAT(commandorsteel @ Nov 2 2008, 12:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
a iesit ceva extraordinar
asteptam doritori
asteptam doritori
Doritori estem, ca sa spun asa. Postati si voi cu 2-3 zile inainte sa planificati tura, ca sa vem timp sa convingem femeile, umfla rotile, consulta pe dl. garmin si pe dna. Google Earth.
life's short, make it worth!
Posted 13 April 2009 - 10:20 PM
Foarte faina zona. Cand mai trec prin zona sigur dau o tura si pe acolo. Mai pune niste poze.
Posted 01 June 2009 - 12:30 PM
CITAT(fatcat @ Apr 13 2009, 06:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Doritori estem, ca sa spun asa. Postati si voi cu 2-3 zile inainte sa planificati tura, ca sa vem timp sa convingem femeile, umfla rotile, consulta pe dl. garmin si pe dna. Google Earth.
Pai... atunci... anuntam cu 2 saptamani inainte... 13.06.09. Eu cred ca o sa fiu in zona si in weekendul asta, dar sigur voi fi saptamana viitoare
Posted 01 June 2009 - 03:39 PM
CITAT(TheBoyGenius @ Jun 1 2009, 12:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT(fatcat @ Apr 13 2009, 06:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Pai... atunci... anuntam cu 2 saptamani inainte... 13.06.09. Eu cred ca o sa fiu in zona si in weekendul asta, dar sigur voi fi saptamana viitoare
ok!
Multumesc, o sa vb. cu amicii mei si postez aici sau sun la voi.
life's short, make it worth!
Posted 02 June 2009 - 08:20 PM
voi avea in curand ocazia sa trec prin zona si voi lua si atvul.am gasit usor rm.valcea dar nu stiu unde se afla valcele ca sa caut pe google.imi da cineva un reper?
Posted 02 June 2009 - 08:26 PM
gata.l-am gasit dupa indicatiile commandorsteel.cand voi avea ocazia,sigur voi face traseul cu unul sau doi amici din arges.multumesc.
Posted 02 June 2009 - 08:28 PM
CITAT(fatcat @ Jun 1 2009, 03:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ok!
Zona are un potential fantastic. Acolo se pot pierde muuuulte weekenduri. In plus, devine interesanta si ca acces auto, cel putin momentan ajungi mai repede decat pe Valea Prahovei. Cu un GPS si timp liber...ai zile intregi de batut acolo.
Din pacate, pe 13 sunt nash...nu pot veni, mi-e si dor de-o tavaleala...
Posted 03 June 2009 - 09:06 AM
CITAT(morarul4 @ Jun 2 2009, 08:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
gata.l-am gasit dupa indicatiile commandorsteel.cand voi avea ocazia,sigur voi face traseul cu unul sau doi amici din arges.multumesc.
Ar fi bine sa mergi cu cineva din zona, care cunoaste mai bine zona. Noi ne-am ratacit de cateva ori. Oricum, daca sunteti prin zona dati un semn, ca ma urc si eu in masina si vin. ATV-ul meu este acolo, cu plinul facut, si in asteptare.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help