Se anunta un nou concurs ! premiul : doua ATV-uri la dispozitie o zi intreaga !
Posted 21 November 2008 - 12:43 AM
In ce costa concursul? Nimic mai simplu.Un concurs de ....stiri din domeniul ATV !
Concurentii trebuie sa posteze in pagina concursului (adica aici mai jos) ZILNIC minim o stire din domeniul atv/moto/accesorii, etc .Ce inseamna o stire ? O stire inseamna un articol mediu spre mic, de interes pentru comunitatea noastra. Ea trebuie sa contina minim o poza, si trebuie precizata si sursa de unde a fost luata, in caz ca nu sunteti autorul relatarii. Se accepta si stiri din domeniu preluate din alte fluxuri, se accepta stiri preluate din strainatate (atata timp cat sunt traduse si sunt on topic.)Stirile trebuie sa fie de actualitate.(nu sa prezentati un eveniment petrecut cu o luna in urma).Exemple concrete despre cum trebuie sa arate o stire gasiti pe situl www.atvrom.ro la categoria stiri sau pe prima pagina.
La finalul fiecarei zile se va alege cea mai buna (cea mai ok dpdv informational, contextual, etc) stire ce va fi publicata a doua zi pe situl atvrom pe prima pagina !
Timp de doua saptamani, userul cu cele mai multe stiri publicate este castigator.
Premiul consta in 2 atvuri , cu plinul facut puse la dispozitia castigatorului pentru o zi intreaga !
Regulament:
- Concursul incepe LUNI 24 noiembrie si dureaza pana Luni 8 decembrie.
- Concursul se adreseaza userilor din intreaga tara cu precizarea ca premiul (cele doua atv-uri pe durata unei zile) va putea fi ridicat (consumat) doar pe raza Bucurestiului.
-Valoarea comerciala a premiului este de 1280 RON ( Tarife inchiriere: 2 ATV-uri x 80 ron/ora x 8 ore)
- Toti userii care participa trebuie sa aibe completate informatiile de contact la profil.
- In cazul in care castigatorul este minor sau nu poseda permis de conducere categoria B, pentru a beneficia de cele doua atv-uri pe durata unei zile (stabilite de comun acord) trebuie sa vina insotit de o persoana ce poseda permis categoria B sau in cazul minorilor de un parinte/tutore legal cu permis categoria B.
- Jurizarea (Alegerea zilnica a celei mai bune stiri precum si publicarea ei) se face exclusiv de catre administratorii acestui forum.
-Daca un user posteaza o stire ce a mai fost postata , automat postul va fi sters fara nici o aertizare.
-Un user poate posta oricate stiri doreste pe zi, daca se conformeaza cu regulamentul.(daca e on topic)
- Pana la inceperea concursului va raspund aici pe forum la orice alte nelamuriri.Astept eventual si sugestii de la voi.Dupa inceperea concursului in acest forum vor fi postate DOAR stiri.
Posted 21 November 2008 - 06:56 AM
Posted 21 November 2008 - 11:44 AM
Posted 21 November 2008 - 12:06 PM
Problema este ca trebuie sa facem ceva,altfel stirile vor suna:"Noul simulator de ATV situat in garajul......" sau: "Iesire pe traseu cu ATV-urile.Astazi curtea lui......" .
Posted 21 November 2008 - 02:40 PM
Premiul consta in 2 atvuri , cu plinul facut puse la dispozitia castigatorului pentru o zi intreaga !
O mica obiectie. Mi se pare putin "aiurea" premiul. Ce sa faca un castigator cu DOUA atvuri??? Merge cu ele pe rand? Nu ar fi fost mai fain sa fie doi castigatori (sa zicem locul 1 si locul doi, ca numar de stiri publicate) cu cate un atv pe zi? Mie asa mi se pare mai bine ... Este doar o sugestie ...
This post has been edited by RobertKiran: 21 November 2008 - 02:43 PM
Posted 22 November 2008 - 12:16 AM
O mica obiectie. Mi se pare putin "aiurea" premiul. Ce sa faca un castigator cu DOUA atvuri??? Merge cu ele pe rand? Nu ar fi fost mai fain sa fie doi castigatori (sa zicem locul 1 si locul doi, ca numar de stiri publicate) cu cate un atv pe zi? Mie asa mi se pare mai bine ... Este doar o sugestie ...
Raspunsul este cat se poate de simplu. SUNA UN PRIETEN ! SUnt doua variante. Castigatorul are deja atv si atunci poate organiza impreuna cu doi prieteni o iesire pe cinste.varianta numarul doi.Nu are atv si atunci va invita un singur prieten. Astfel nu trebuie sa depinda de nimeni ca sa faca o iesire.
Posted 24 November 2008 - 11:14 PM
stirea a fost luata de pe site-ul
http://www.motoflash.ro/stiri/evenimente/c...ul_triumph.html
de Alex Maxim
cu titlul
Construieste-ti propriul Triumph!
" Triumph a lansat “Create My Triumphâ€, o noua aplicatie online ce ofera clientilor oportunitatea de a-si personaliza motocicletele Triumph, folosind gama complexa de accesorii originale.
Astfel vizitatorii pot alege orice model din gama Triumph, pot selecta culoarea preferata dupa care isi pot accesoriza motocicleta folosind peste 600 de optiuni din gama de accesorii originale Triumph. De exemplu, numai pentru Triumph Speed Triple exista 44 de accesorii: evacuari Arrow, capac monopost, parbriz, accesorii din carbon, spoiler motor, oglinzi, ghidon lat si multe altele.
Rezultatul poate fi vizualizat in timp real, aplicatia afisand imagini din profil, atat din partea stanga cat si cea dreapta. Imaginile pot fi salvate iar aplicatia va afisa si pretul configuratiei finale alese. "
Daca nu ar fii vorba despre o motocicleta, am putea spune ca este o stire normala, dar oare cati producatori de motociclete au o asemenea aplicatie?
Super idee, si bravo lor... acu la ce preturi au, nu stiu cat succes vor avea si in Romania.
dragi iubitori ai sportului cu motor(2, 3, 4... cu cate roti doriti), chiar nu vreti sa ne impartasiti si noua o stire de ultima ora o noutate ceva.
Posted 24 November 2008 - 11:42 PM
Stirea a fost luata de pe site-ul
http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=51277
noni
Alfa Motors
La achizitionarea unei motociclete primesti gratuit echipament de 500 de eu.
http://www.alfamotors.ro
Atvrom:
O lista cu reducerile la atv-uri, scutere si alte piese/echipamente: o puteti gasi in fisierul atasat.
http://www.atvrom.ro
Bardak Motor
Reduceri la motocicletele sh, garantie 1 an, service complet la achzitionare.
http://www.bardakmotor.com
Dual Tours
Reduceri snowmobile, motociclete si echipamente.
http://www.motociclete.com.ro
Kawamotors
Preturi de toamna pentru toate motocicletele
http://www.kawamotors.ro
Motorteam
Reduceri mari la toata gama de motociclete, echipamente si accesorii... (Suzuki, Suomy, XPD, Spidi..etc)
http://www.motorteam.ro
Motomania
Reduceri pentru produsele aflata in stoc.
http://www.motomania.ro
Scuter Centre
Reduceri mari pentru piese tuning de scutere...
http://www.scuter-centre.ro
Totodata, Scuter Centre organizeaza o campanie de strangere de jucarii/fonduri pentru copii neajutorati
Cred ca toti (posesori de motoare, atv-uri,…) isi doresc un echipament nou, care... sa faca mai scurta perioada de spitalizare (pentru ca fara protectii si un echipament adecvat, acolo ajungem
Posted 25 November 2008 - 12:23 AM
Posted 26 November 2008 - 01:09 AM
Posted 26 November 2008 - 11:53 AM
http://www.infoportal.ro/presa~info-741453.html
de Mihai Rotaru
cu titlul "Cascadorii cu... smart Fortwo!"
Cascadoriile nebunesti efectuate la ghidonul unei motociclete nu mai reprezinta o noutate, mai ales cand ai la dispozitie un "motor" puternic precum Suzuki Hayabusa, creat parca special pentru curse si cascadorii. Nici cu automobilele puetrnice nu este de glumit cand la volan se afla un om priceput.
Dar... cascadorii cu smart Fortwo? Sa fim seriosi! Derapaje controlate, "gogosele" si alte nazbatii cu un motor in trei cilindri de numai 70 CP? Ei bine, uite ca se poate si cu smart. Intr-adevar, un pic "lucrat"... adica dotat cu un motor de Hayabusa si modificari semnificative la sistemul de franare. Sonorul tare si "play"!
http://www.youtube.com/watch?v=sLtMh20qIp8...--smart-fortwo-
Smart ForTwo cu motor de Hayabusa?
Este o lucrare pe care un om â€sanatos†n-ar fi putut-o gândi, sa-i dai atata putere unei asemenea masinii… waw… nu cred că mai este vre-o maÅŸină care să aibă aÅŸa multe RPM, iar viteze e fenomenala.
Este dorinta oricarui sofer din capitala,… este perfect pentru traficul din Bucuresti... mic sa te strecori usor si puternic ca sa prinzi si urmatorul stop tot verde(bineinteles)
Nu stiu daca din domeniul auto pot pune o stire,… dar asta mi s-a parut de-a dreptu criminala.
Important la un concurs e sa participi nu sa castigi,… daca la sfarsit vei castiga… asta-i viata… se mai intampla.
Oricum e un concurs greu, trebuie sa ai si ceva timp sa cauti sau sa postezi o stire, dar tot nu inteleg de ce nu mai posteaza si altcineva… oare premiul nu e atat de tentant… din contra... cu cat mai multi participanti la concurs, cu atat concursul este mai frumos.
Posted 27 November 2008 - 08:09 AM
Posted 27 November 2008 - 09:55 PM
Posted 28 November 2008 - 07:03 PM
http://www.motoflash.ro/stiri/evenimente/s...le_flip-up.html
de Mihai Manoleasa
cu titlul "teste de siguranta - SHARP evalueaza castile flip-up"
SHARP, program lansat in primavara acestui an de Guvernul Marii Britanii, a realizat recent teste asupra a 20 dintre cele mai populare modele de casti flip-up de pe piata, acordandu-le de la 1 la 5 stele in functie de capacitatea lor de a minimiza socul in urma unui impact sever.
Numai doua casti au reusit sa obtina punctajul maxim, acestea fiind BMW System 5 si Caberg Trip, la coada clasementului cu o stea aflandu-se modelul FFR de la KBC si Duchinni D601.
La fel ca si in testul SHARP realizat asupra castilor integrale, pe care vi l-am prezentat in iunie anul acesta, Shoei a surprins din nou reusind sa obtina doar trei stele cu modelul Multitech.
Dupa anuntarea rezultatelor Jim Fitzpatrick, ministrul sigurantei transporturilor, a declarat: "Am inceput programul SHARP pentru a ne asigura ca toti motociclistii beneficiaza de cea mai buna informare independenta posibila referitoare la protectie, pe care sa-si bazeze alegerea castii."
Producator Model Stele
AGV Longway ****
Airoh Matisse RS **
BMW System 5 *****
Caberg Trip *****
Caberg Justissimo GT ****
Duchinni D601 *
G-MAC Concept ***
Grex RF2 ****
KBC FFR *
Lazer Granville ****
Lazer Revolution ****
Nolan 103 ****
Nolan 102 ****
Roof Boxer ****
Schubert C2 ****
Shark Openline ***
Shark Evoline ****
Shoei Multitech ***
Viper RS V121 ***
Viper RS RS101 ****
Dupa parerea mea, CASCA e cea mai importanta parte a echipamentului de protectie, si n-ar trebui sa lipseasca, nici macar de la cel mai scurt drum pe care il facem cu motorul sau atv-ul.
Casca, de multe ori, iti poate salva viata, dar sincer… n-as recomanda o casca, care protejeaza numai jumatate de cap, in cazul unui accident primul lucru pe care-l faci… pui mana jos…apoi barba,… iar cel mai probabil loc unde te poti lovi este capul…
… pareriile sunt impartite… am prieteni care nu si-ar lua niciodata o casca integrala… important este ca la drum… casca sa fie acolo unde ii este locul… pe "bostan"
Posted 30 November 2008 - 10:29 PM
Un articol preluat de pe un forum din State.Mi se pare foarte interesant. Asa ca, nu va mai bucurati ca aveti Arcic Cat ieftin nou si bun ca de fapt aveti un KYMCO ! Cam ca si diferenta dintre Logan si Clio. Or avea ele motorul similar, dar diferenta se vede!....Ca sa trecem la fapte, iata si artcolul cu care particip la concurs!
"Arctic cat by KIMCO !
Lansat cu tam tam de catre Arctic Cat, noul model de 366cmc 4x4 pare atvul ideal.
Dotat cu o transmisie automata CVT, suspensii independente fata/spate reglabile, discuri frana fata/spate, garda la sol de 25 cm, troliu, jenti de aliaj si gratare fata si spate in dotarea standard , acest ATV este totusi comercializat la un pret dubios de mic.
Asta a pus multora semne de intrebare.Raspunsul nu a intarziat sa apara.
Nu mica ne-a fost mirarea cand am aflat ca de de fapt este fabricat in Taiwan de catre Kymco si brenduit apoi de Arctic Cat.
Acest parteneriat a facut posibila lansarea lui pe piata la un pret rezonabil, incomparabil mai mic decat sumele de peste 8- 10.000 de dolari cu care ne-a obisnuit Arctic Cat pana acum. Acest atv este in opinia multora foarte modest in comparatie cu modelele anterioare.Este o solutie low budget pentru cei care vor totusi sa se mandreasca ca sunt posesorii unui Arctic Cat.dar nu au bugetul adecvat.Multi vad, putini cunosc.
Ca si caracteristici tehnice, motorul de 366 cmc cu racire pe baza de aer/ulei nu difera in aparenta prea mult de varul mai mare de 400cmc de pe modelele artcicat mai scumpe. Dar asemanarile se opresc aici.
Diferenta vizibila apare la dimensiuni. Dimensiunea generala a vehicolului difera mult de ceea ce ne-am obisnuit sa primim de la arctic cat. Acest atv are dimensiuni mult mai mici decat cel de 400cmc nemaiimpunandu-se la fel ca inainte in fata unor atvuri entry level. Printre altele este cu peste 50 kg mai usor decat 4004x4 fapt care in opinia multora
ar parea ca ii creste performantele in detrimental stabilitatii.. Totusi, ca sa nu afecteze prea mult brendul, producatorii l-au dotat standard cu destule accesorii pentru a echilibra balanta, caucicurile Maxis si aparatorile de maini numarandu-se printre acestea."
Vor uns liegt ein weites Tal
Die Sonne scheint mit Glitzerstrahl
Die Fahrbahn ist ein graues Band
Weisse Streifen, gruener Rand
Posted 30 November 2008 - 10:33 PM
Posted 30 November 2008 - 11:49 PM
http://www.atv.ro/Noutati/Articole/tabid/5...NTRU-COPII.aspx
avand titlul
VESTA CU AIRBAG PENTRU COPII
Pentru ca atunci cand ne plimbam copii cu ATV-ul siguranta acestora este extrem de importanta, PEDCO, a lansat HIT-AIR ,vesta cu airbag pentru copii, deocamdata in Statele Unite.
Conform PEDCO, KV (Kid Vest) reprezinta un progres semnificativ protectia si siguranta copilului pentru mersul cu ATV-ul.
Vesta Hit-Air [ATV] cuprinde un sistem airbag care se umflã intr-o jumatate de secund atunci când un pasager al ATV-ului cade accidental si protejeaza gatul, torsul si soldurile. PEDCO ne-a anuntat la lansare: "Totodata vesta incorporeaza o armura pentru a proteja umerii, coatele, şi coloana vertebrala."
Un snur flexibil este atasat intre ATV si vesta. Odată ce pasagerul si ATV-ul sunt separate, snurul flexibil elibereaza o supapa iar un gaz inert umflã airbag-ul. Partile umflate ale vestei oferă protecţia necesara la impact. După câteva secunde vesta se dezumfla în mod automat.
Veste, care in Statele Unite va avea un pret de 379.99 dolari va fi disponibila in 3 marimi, mici, mijlocii si mari, pentru copii cu greutatea intre 15 si 40.
Sursa: atv.com
http://www.youtube.com/watch?v=uAYmnjwYsNM...ge/BBSC/CTGY/AT
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pana la urma este vorba de sanatatea noastra…
...dar ca o parerea personala pot spune ca este un sistem cam scump… o astfel de geaca am mai vazut pe un site moto si costa cateva sute bune... de euro, oare cati ne permitem sa dam atatia bani pe o geaca… pentru ca… fiind contaminati de acest virus moto/atv…
Drive safe
Si nu uitati niciodata echipamentul acasa.
This post has been edited by sadixkid: 30 November 2008 - 11:50 PM
Posted 01 December 2008 - 10:41 PM
http://www.4-cars.ro/Articol.aspx?id=491&a...ita-RCA-in-2009?
cu titlul
Cat ne costa polita RCA in 2009?
de Catalin Andries
Romanii vor plati in 2009, pentru o polita RCA, cu pana la 40 de procente in plus. Motivul? Numarul accidentelor rutiere a crescut ingrijorator, iar costul pieselor de schimb si a manoperei la service a fost majorat direct proportional.
Noua companii de asigurari din zece au inregistrat pierderi masive in 2008, motiv pentru care acestea si-au regandit strategia. Cei mai multi asiguratori au pregatit deja pentru anul viitor o majorare a primei, cu pana la 20%, in timp ce altii au optat chiar pentru o crestere de 40 de procente fata de anul curent. Decizia vine ca urmare a crizei financiare internationale si este motivata de nevoia companiilor de asigurari de a avea suficienti bani la dispozitie pentru achitarea daunelor.
Sefii Comisiei de Supravaghere a Asigurarilor (CSA) au decis ca soferii care vor incheia polite RCA nu vor mai beneficia de reduceri de peste 25%, asa cum se intampla pana acum. Primele sase luni din 2008 au contabilizat o majorare a daunalitatii pe piata RCA cu aproape 40 de procente, survenita in principal pe fondul cresterii numarului de accidente rutiere. 6.000, fata de 4.000 cat s-au inregistrat in prima jumatate a anului 2007.
Bonus malus din 2010
Companiile de asigurari vor introduce si sistemul bonus malus, insa din ianuarie 2010. Conform acestei proceduri, soferii implicati in multiple incidente rutiere vor plati prima de asigurare chiar si de cinci ori mai mult fata de nivelul standard. In schimb, cei care vor evita accidentele se vor alege cu reduceri substantiale.
O alta modificare programata pentru ianuarie 2009 o reprezinta faptul ca politele RCA vor putea fi emise si in sistem electronic, urmand ca, din 2010, procedura sa fie exclusiv electronica.
Costul unei polite
Allianz Tiriac, OTP si Asirom vor creste in 2009 pretul unei polite cu 13 procente, in timp ce, Ardaf, Asitrans si Generali nu au decis inca daca il vor majora. Astfel, pentru un autoturism cu o capacitate cuprinsa intre 1400 si 1600 cmc, polita RCA incheiata la Ardaf va costa in jur de 220 de lei, in timp ce, aceeasi polita, va avea un pret de 432 de lei la Omniasig.
Finalul primului semestru din 2008 a relevat faptul ca asigurarile auto detin o pondere de 75% din totalul primelor brute subscrise din asigurari generale si ca volumul politelor a crescut cu 17 procente fata de acelasi interval al anului anterior.
-------------------------------------------------------------------
Reprezentantii companiilor de asigurari sustin ca anul 2008 a adus o crestere a daunalitatii si implicit a tarifelor RCA. Fata de anul 2007, cresterea tarifelor RCA a fost cuprinsa intre 7% si 25%.
Traim in Romania si asta spune multe… deja cred ca majoritatea dintre noi sau obisnuit ca in fiecare an RCA-ul sa fie din ce in ce mai scump, oare in 2010 cat va ajunge?
Cred ca toata lumea stie ce inseamna RCA, si ca majoritatea celor care ne facem RCA, cautam cea mai ieftina asigurare, (ca de obicei cei mai ieftini sunt si cei mai neseriosi). In caz de accident saracu pagubit va alerga dupa bani mult si bine. La urma urmei si firma de asigurare isi urmareste interesul, iar interesul lor e sa nu te despagubeasca sau in cazul in care te despagubeste… devizul sa fie cat mai mic.
This post has been edited by sadixkid: 01 December 2008 - 11:09 PM
Posted 02 December 2008 - 03:03 AM

Help
This topic is locked