Cu ceva ani in urma am fost injectat cu virusul ATV, acum mi-am dus la bun sfarsit o dorinta si anume sa am un ATV. Nu imi doream un ATV super performant ci ceva decent cu care sa-mi fac treaba si cu care sa pot sa ma manifest intr-un mod indraznet dar totusi moderat
Am un CF Moto cu care am doar 200km si ma indrept catre prima revizie. Pana acum sunt 100% multumit de toate aspectele, fiabilitatea si ea este impecabila. Sa vedem ce ne rezerva viitorul la acest capitol.
Am ales CF dupa ce am citit aproape tot ce se putea citi despre atv-uri, pe site-uri, pe bloguri si pe forumurile specifice. Deci stiu ca are plasticele casante si consuma multicel ( cu toate ca am vazut ca se arunca cam la fel la gaz mai toate atv-urile) si sunt constient de "pacatele" astea ale lui.
Imi place cum arata ca design, cum merge, e confortabil chiar daca nu neaparat asta cautam la un atv, e capabil pe cat imi doream si... sunt multumit de el.
L-am si inmatriculat si pot sa circul legal cu el pe sosele cu toate ca doar ocazional ajung pe asfalt. Locuiesc la marginea orasului si coclaurile toate sunt ale mele
Sper sa imi aduc si eu contributia cu un sfat, cu o idee sau cu ajutor practic celor care vor sa intre in lumea atv-urilor.
Nu ezitati sa imi adresati intrebari despre CF, incep sa-l cunosc din ce in ce mai bine

Help