CONCURS PE TEME FOTO ! tema concursului : IARNA
Posted 05 December 2008 - 03:09 AM
Regulament:
1.Fotografiile trebuie sa aiba format minim 640x480 si maxim 1600x1200.Formate mai mari sau mai mici vor fi descalificate din concurs
2.Fotografiile trebuie sa va apartina.Orice poze care se dovedesc a fi culese de pe net, vor fi descalificate.
3.La acest concurs pot participa userii cu minim 20 de posturi pe acest forum LA DATA POSTARII fotografiei. (Fotografiile postate de useri cu mai putin de 20 de posturi, vor fi descalificate)
4.Un user poate posta o singura fotografie. Cine posteaza mai mult de o fotografie este descalificat CU AMBELE fotografii.
5.Fotografiile desalificate vor fi STERSE din acest topic.
6.Durata concursului 5 decembrie 2008 - 5 ianuarie 2009. Castigatorul va fi ales prin VOT in perioada 5 ianuarie-10 ianuarie 2009.
7.Reguli legate de postare si votare. In administrarea forumului se poate urmari foarte usor ip-ul de la care se inregistreaza si posteaza userii, sau cine voteaza, cu cine voteaza si de unde voteaza.Asa ca orice fraudare de conturi multiple pentru postare sau vot vor atrage dupa sine descalificare si dupa caz suspendare de conturi sau chiar ban.
8. In pagina concursului vor fi exclusiv posturi cu poze participante. Pentru comentarii de orice natura exista o pagina separata, linkul fiind mai jos.
LINK CATRE PAGINA DE DISCUTII SI COMENTARII LEGATE DE ACEST CONCURS
Orice post de alta natura decat strict participant la concurs, va fi considerat off topic si sters fara avertisment.
9.Orice fotografie care nu va respecta tema propusa, va fi stearsa.Organizatorii concursului si eu personal vom decide acest lucru (daca respecta tema sau nu).
10. Premiul consta intr-o casca NITRO X512
11. Administratorii si/sau Global Moderatorii nu pot participa la concurs decat onorific.
IN CONTINUAREA ACESTUI POST ASTEPTAM PARTICIPAREA LA CONCURS.INCEP EU PRIN A POSTA UN EXEMPLU DE FOTOGRAFIE
SUCCES !
Posted 05 December 2008 - 10:46 AM
Lucrari de strungarie si freza.
Sudura MIG/MAG si TIG in argon
Posted 19 December 2008 - 06:53 PM
Posted 20 December 2008 - 07:59 PM
Asteptam sa postezi !
Posted 20 December 2008 - 11:22 PM
This post has been edited by RobertKiran: 20 December 2008 - 11:23 PM
Posted 24 December 2008 - 01:48 PM
Posted 24 December 2008 - 05:00 PM
Posted 28 December 2008 - 01:37 AM
sorry, locatia : pe langa Sfinx..Bamele - vf. Omu, Bucegi - ROMANIA
Posted 05 January 2009 - 06:33 PM
Iar cristirenault nu are cu ce intra in concurs.
<a href="http://www.scutere-de-vanzare.ro/" target="_blank">http://www.scutere-de-vanzare.ro/</a>

Help
This topic is locked