DREPTUL LA REPLICA un articol contestat
Posted 11 December 2008 - 03:24 PM
"Buna ziua, Pe site-ul d-voastra am citit un articol referitor la colaborarea Arctic Cat- Kymco in fabricarea modelului de 400cc. Cu toate ca este la rubrica ''stiri industrie'', consider ca articolul este o incercare de defaimare a modelului si a brand-ului ( brand se scrie cu A si nu cu E) Arctic Cat, prin utilizarea unor sintagme ca '' pret dubios'', '' semne de intrebare'', etc. Din acest motiv , am rugamintea de a-mi transmite forumul si topicul unde a aparut articolul ( sursa Kraftwerk), pentru a transmite un drept la replica. Cu stima, Artur Tudor"
Deci, vom trimite link domnului Artur Tudor catre acest topic, pentru a raspunde lui Kraftwerk.
Va invit sa comentam acest subiect.
Posted 11 December 2008 - 07:44 PM
"Buna ziua, Pe site-ul d-voastra am citit un articol referitor la colaborarea Arctic Cat- Kymco in fabricarea modelului de 400cc. Cu toate ca este la rubrica ''stiri industrie'', consider ca articolul este o incercare de defaimare a modelului si a brand-ului ( brand se scrie cu A si nu cu E) Arctic Cat, prin utilizarea unor sintagme ca '' pret dubios'', '' semne de intrebare'', etc. Din acest motiv , am rugamintea de a-mi transmite forumul si topicul unde a aparut articolul ( sursa Kraftwerk), pentru a transmite un drept la replica. Cu stima, Artur Tudor"
Deci, vom trimite link domnului Artur Tudor catre acest topic, pentru a raspunde lui Kraftwerk.
Va invit sa comentam acest subiect.
buna ziua si de la mine....eu sunt de credinta ca parerile sunt impartite,ideile sunt multe...iar dreptul de a vorbi nu poate sa ni-l ia nimeni.iar daca intre arctic si kymco exista o colaborare e problema lor si nu cred ca e un lucru rau.in afara de tot ce am spus pana acum vreau sa mai spun ca forumul e ok,suntem aici pentru a ne orienta,a invata.....,nu sunt/em impotriva cuiva nu defaimam pe nimeni
daca gresec cu ceva astept sa fiu corectat
va salut!
Posted 15 December 2008 - 12:03 AM
ARCTIC CAT by KYMCO !!!
Nu inteleg de ce atata mirare inca din titlu (!!!); acest model este al patrulea fabricat in colaborare cu Kymco: 250 2x4; 250 DVX (modele scoase din fabricatie); iar din 2008, 300DVX si 400 2x4 si 4x4. Acest articol a aparut la sectiune STIRI INDUSTRIE; corect ar fi fost ca cel care l-a postat, sa se fi informat mai bine
Lansat cu tam tam de catre Arctic Cat, noul model de 366cmc 4x4 pare atvul ideal. In Romania nu s-a facut nici o lansare; ne bucuram totusi ca, dupa spusele lui Kraftwerk, se apropie de ATV-ul ideal
Dotat cu o transmisie automata CVT, suspensii independente fata/spate reglabile, discuri frana fata/spate, garda la sol de 25 cm, troliu, jenti de aliaj si gratare fata si spate in dotarea standard , acest ATV este totusi comercializat la un pret dubios de mic. In aceasta fraza sunt doua inadvertente: ATV-ul NU este dotat cu jenti de aliaj, iar pretul este unul corect, nu �€˜dubios�€™. Arctic Land, in calitate de Importator Oficial pentru Romania, incearca sa mentina o lista de preturi corecta, pentru toate produsele Arctic Cat, nu numai pentru acest model.Astfel, raportul foarte bun prêt/calitate si diversificarea gamei de modele in acest an,au condus la cresterea vanzarilor de produse Arctic Cat.
Asta a pus multora semne de intrebare. Raspunsul nu a intarziat sa apara.
Nu mica ne-a fost mirarea cand am aflat ca de de fapt este fabricat in Taiwan de catre Kymco si brenduit apoi de Arctic Cat. Asa cum am scris si mai sus, Arctic Cat colaboreaza cu Kymco din anul 2006, fara sa ascunda acest lucru.Modelul 400 MY2008 beneficiaza de motorizare si transmisie Arctic Cat, asamblarea fiind facuta in Taiwan)
Acest parteneriat a facut posibila lansarea lui pe piata la un pret rezonabil, (asa este mai bine; rezonabil, nu dubios) incomparabil mai mic decat sumele de peste 8- 10.000 de dolari cu care ne-a obisnuit Arctic Cat pana acum. Acest atv este in opinia multora (daca se poate sa dati cateva exemple de opinii) foarte modest in comparatie cu modelele anterioare .Este o solutie low budget pentru cei care vor totusi sa se mandreasca ( imi place cuvantul) ca sunt posesorii unui Arctic Cat.dar nu au bugetul adecvat. Multi vad, putini cunosc. (ce trebuie sa vada si ce trebuie sa cunoasca?- orice persoana interesata, poate accesa site-urile www.arcticcat.eu sau www.arctic-cat.com.ro, sau sa ne contacteze prin mail sau telefon si vom da toate informatiile necesare si documentate. De asemeni, in revistele de profil moto, atv, 4x4, exista drive test-uri si articole despre produsele AC.
Ca si caracteristici tehnice, motorul de 366 cmc cu racire pe baza de aer/ulei nu difera in aparenta prea mult de varul mai mare de 400cmc de pe modelele artcicat mai scumpe. (asa cum am mai spus, lipsa totala de documentare, ca sa nu zic de cunostinte tehnice �€“ modelul anterior de 400cc era dotat cu un motor Suzuki, iar modelul nou are motorizare Arctic Cat H1). Dar asemanarile se opresc aici. (de fapt nu exista nici o asemanare intre modelul de 400 fabricat pana in 2007 si noul model de 400 MY2008)
Diferenta vizibila apare la dimensiuni. Dimensiunea generala a vehicolului difera mult de ceea ce ne-am obisnuit sa primim de la arctic cat. Acest atv are dimensiuni mult mai mici decat cel de 400cmc nemaiimpunandu-se la fel ca inainte in fata unor atvuri entry level. (daca puteti da exemple de ATV-uri entry level care au participat la teste comparative cu Arctic cat 400) Printre altele este cu peste 50 kg mai usor decat 4004x4 fapt care in opinia multora (daca puteti sa citati cateva opinii)
ar parea ca ii creste performantele in detrimental stabilitatii. ( tocmai ca stabilitatea este unul din punctele forte al acestui model- iar documentare insuficienta) Totusi, ca sa nu afecteze prea mult brendul (fraza aceasta cu afectarea BRENDULUI, este cea mai tare din tot textul - datorita calitatii foarte bune a fabricatiei, Arctic Cat 400 MY2008 nu numai ca nu a afectat BRENDUL, dar a dublat vanzarile Arctic Cat in Europa si implicit in Romania ), producatorii l-au dotat standard cu destule accesorii pentru a echilibra balanta, caucicurile Maxis si aparatorile de maini numarandu-se printre acestea." ( nu are in dotare aparatori de maini �€“ documentarea nu este chiar punctul tau forte, kraftwerk)
Sursa: user "kraftwerk" www.atvisti.ro
Motivul pentru care a fost proiectat si construit acest model este acela ca 400 4x4 MY2007 era foarte apropiat la prêt cu modelul de 500cc, avand acelasi sasiu. Acum, modelul 400 4x4 costa 5695 euro, iar cel 500 4x4 costa 7995 euro TVA inclus. Pe de alta parte, 400 2x4, a inlocuit modelul anterior entry level 250 2x4)
Multumesc pentru acest drept la replica si raman la parerea mea, ca acest articol este total lipsit de documentare si voit partinitor ( nu spun dubios).
Artur Tudor
Arctic Land SRL Ramnicu Valcea - Importator Oficial pentru Romania
Gold Dealer Arctic Cat Europe 2008
www.arctic-cat.com.ro
This post has been edited by ARTUDOR: 15 December 2008 - 12:25 AM
Posted 15 December 2008 - 01:45 AM
Un articol preluat de pe un forum din State.Mi se pare foarte interesant. Asa ca, nu va mai bucurati ca aveti Arcic Cat ieftin nou si bun ca de fapt aveti un KYMCO ! Cam ca si diferenta dintre Logan si Clio. Or avea ele motorul similar, dar diferenta se vede!....Ca sa trecem la fapte, iata si artcolu
oare de ce nu citeste nimeni tot ? kraftwerk doar a tradus ceva gasit pe un forum in state daca lasa un link cu sursa eu zica ca se cam rezolva treaba si nu mai este suspectat nimeni de rea vointa. Poate unele dotari se gasesc pe atv-urile comercializate peste ocean iar la noi lipsesc.
This post has been edited by dacian22: 15 December 2008 - 01:54 AM
Posted 15 December 2008 - 07:30 PM
....
Posted 15 December 2008 - 09:47 PM
....
Cel care a citit, adica eu, nu am stiut ca acel user, adica kraftwerk, a tradus acea stire.
Chiar daca articolul original este scris e un american, care in anul 2008 nu a aflat ca de trei ani Arctic Cat colaboreaza cu Kymco, trebuia facuta si ceva documentare ''loco'', despre acest model, ca doar nu suntem pelicani.
Ma incapatanez sa raman la parerea ca, prin acest articol-traducere, este atacat cel mai vandut ATV premium din acest an, chiar daca este un model low entry dar bun
La final, o intrebare pentru moderator: ce legatura are ''dreptul la replica'' cu topicul ''concursuri cu premii'' unde mi-ati indicat sa postez?
Va salut si va astept pe:
www.arctic-cat.com.ro
This post has been edited by ARTUDOR: 15 December 2008 - 09:50 PM
Posted 15 December 2008 - 10:22 PM
....
Cel care a citit, adica eu, nu am stiut ca acel user, adica kraftwerk, a tradus acea stire.
Chiar daca articolul original este scris e un american, care in anul 2008 nu a aflat ca de trei ani Arctic Cat colaboreaza cu Kymco, trebuia facuta si ceva documentare ''loco'', despre acest model, ca doar nu suntem pelicani.
Ma incapatanez sa raman la parerea ca, prin acest articol-traducere, este atacat cel mai vandut ATV premium din acest an, chiar daca este un model low entry dar bun
La final, o intrebare pentru moderator: ce legatura are ''dreptul la replica'' cu topicul ''concursuri cu premii'' unde mi-ati indicat sa postez?
Va salut si va astept pe:
www.arctic-cat.com.ro
cand ati vazut tradus(scris) acel text de catre kraftwerk,trebuia sa cititi titlul topicului.Acolo era vorba de un concurs pe baza postarii unor stiri reale.nu era vorba de defaimarea cuiva....
Va salut!
Posted 15 December 2008 - 11:47 PM
''cand ati vazut tradus(scris) acel text de catre kraftwerk,trebuia sa cititi titlul topicului.Acolo era vorba de un concurs pe baza postarii unor stiri reale.nu era vorba de defaimarea cuiva....
Va salut!''
Stimate Domnule Kojack,
Va faceti ca nu intelegeti sau chiar nu intelegeti ca articolul l-am citit pe atvrom.ro, la sectiunea ''stiri industrie'', fara nici o precizare ca este o traducere, o preluare sau un pamflet si ca unica sursa este trecut ''user: kraftwerk''. Si cum va dati d-voastra seama ca este vorba de o stire reala? - poate este o traducere a unei traduceri. Pe de alta parte, kraftwerk chiar are nevoie de avocat ?
www.arctic-cat.com.ro
Posted 16 December 2008 - 01:19 AM
Posted 16 December 2008 - 11:14 PM
Daca sunteti asa curios, mergeti la un dealer Arctic Cat si cereti sa va prezinte noul model 400.
Cati dintre fericitii posesori de Arctic Cat 400, au intrat pe forum ca sa reclame ca nu au cunoscut faptul ca este asamblat in Taiwan?
In documentele care insotesc ATV-ul (COC), este explicit scris acest lucru.
Posted 17 December 2008 - 03:44 PM
This post has been edited by dacian22: 17 December 2008 - 03:46 PM
Posted 17 December 2008 - 06:53 PM
''cand ati vazut tradus(scris) acel text de catre kraftwerk,trebuia sa cititi titlul topicului.Acolo era vorba de un concurs pe baza postarii unor stiri reale.nu era vorba de defaimarea cuiva....
Va salut!''
Stimate Domnule Kojack,
Va faceti ca nu intelegeti sau chiar nu intelegeti ca articolul l-am citit pe atvrom.ro, la sectiunea ''stiri industrie'', fara nici o precizare ca este o traducere, o preluare sau un pamflet si ca unica sursa este trecut ''user: kraftwerk''. Si cum va dati d-voastra seama ca este vorba de o stire reala? - poate este o traducere a unei traduceri. Pe de alta parte, kraftwerk chiar are nevoie de avocat ?
www.arctic-cat.com.ro
stimate domnule "draga" ati uitat sa mai spuneti
nu e vorba de niciun avocat
suntem liberi la vorbire , nu cred ca eu ar trebui sa ma supar daca cineva ar zice ca LINHAI-u' e varza(am LINHAI)
mai ales daca as fi angajat la o firma care nu e a mea... nici macar nu ma-ar mai interesa
iar cel care a facut topicul ne-a invitat sa comentam acest subiect, nu sa ne angajam ca avocati
cred ca ati inteles
Posted 17 December 2008 - 06:58 PM
sa fim seriosi..
tot ce e al nostru e bun,autentic...
nimic nu e copie
totul e atat de bun si de frumos ca si viata care e roz
Posted 17 December 2008 - 07:04 PM
Va salut!''
Stimate Domnule Kojack,
www.arctic-cat.com.ro
http://www.atvisti.ro/optiune-alegere-atv-...aded#entry21419
Posted 17 December 2008 - 07:07 PM
Va salut!''
Stimate Domnule Kojack,
www.arctic-cat.com.ro
http://www.atvisti.ro/optiune-alegere-atv-...aded#entry21419
asta am pus-o doar asa pentru o mica orientare a dumneavoastra domnule

Help