ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Suzuki Kingquad 750 - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Suzuki Kingquad 750 Merita investitia?

#1 User is offline   divizia 

• Idolul ATV-istilor
  • View gallery
  • Group: Global Moderator
  • Interests:plimbarile cu atv / diorame trenulete
  • Model ATV:LINHAI ANNIVERSARY 4x4

Posted 04 January 2009 - 03:50 PM

Salutare posesorilor de kingquad si nu numai. Am pus ochii pe acest model si am cateva nelamuriri:
-cat de fiabil este?
-cu ce probleme se confrunta de-a lungul timpului?
-consum in regim stradal (altfel nu putem discuta)?
-care sunt diferentele fata de Linhai (spun Linhai deoarece altceva n-am avut) ?
-care este viteza de croaziera pe asfalt (inca nu am remorca si nu mai am chef sa ma uit la el, asa ca voi fi nevoit sa fac cam 200km dus-intors pana la zona de agrement) ?
-alte plusuri si minusuri pe care le considerati utile de stiut

Multumesc anticipat.
<!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.<!--colorc--></span><!--/colorc-->

<a href="http://www.scutere-de-vanzare.ro/" target="_blank">http://www.scutere-de-vanzare.ro/</a>
0

#2 User is offline   kojack 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Model ATV:LINHAI Aniversary 300 2x4

Posted 04 January 2009 - 04:52 PM

CITAT(divizia @ Jan 4 2009, 03:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Salutare posesorilor de kingquad si nu numai. Am pus ochii pe acest model si am cateva nelamuriri:
-cat de fiabil este?
-care sunt diferentele fata de Linhai (spun Linhai deoarece altceva n-am avut) ?
-care este viteza de croaziera pe asfalt (inca nu am remorca si nu mai am chef sa ma uit la el, asa ca voi fi nevoit sa fac cam 200km dus-intors pana la zona de agrement) ?

Multumesc anticipat.

si mie imi place kq .. sunt curios de raspunsuri
0

#3 User is offline   Buniku 

• Incepator
  • Pip
  • Interests:calatoriile

Posted 05 January 2009 - 01:44 AM

Pana acum n-am auzit pe nimeni sa se planga. Din ce stiu eu de la un posesor care l-a utilizat in conditii extreme este ca la 10000km i-a schimbat bieletele de directie si bucsi bascula spate. Deci nu e mare lucru daca stai bine si te gandesti ca omul a tras rau de Suzi.
0

#4 User is offline   oldshaterland 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:kq 750

Posted 05 January 2009 - 02:11 PM

Eu am avut Linhai timp de 2 ani si 3000 km si de 6 luni am KQ. Nu poti sa faci diferente intre cele 2. Este ca si cum ai compara o Dacia 1300 cu un Megane din 2008.
Am 2500 km cu bestia si nu am avut nici o problema. Merita sa iti iei nou daca ai banii, sa-i faci un rodaj corespunzator si apoi sa vezi cite stie sa faca!
Incerc sa-ti raspund punctual la intrebari
-foarte fiabil(daca ai grija sa-i schimbi consumabilele la limp si dupa specificatiile producatorului).
-cam la 5000-10000 in functie de utilizare se schinba capetele de bara si placutele de frina.
-consum stradal in functie de cit de tare il forjezi intre 12 si 14 l/100 km
-diferente majore in tot ce inseamna puterea, confortul, manevrabilitatea, suspensiile si mai ales in placerile ce ti le ofera in offroad.
-intre 80 si 90 ai control bun, e destul de stabil si poti face calatorii comode. Peste aceste viteze devine cam instabil si nu-ti recomand sa mergi cu el chiar daca prinde relativ usor 120/h.(delimitat bineinteles!).
-fata de Linhai are un consum mai mare dar ai alte performante, un minus ar fi stabilitatea laterala care e mai mica la KQ mai ales daca il incalti cu gume mari(de 26). In rest are doar avantaje fata de Linhai(care este OK pentru pretul sau si pe care merita sa-ti faci ucenicia...).
Bafta in alegere!

This post has been edited by oldshaterland: 05 January 2009 - 02:12 PM

0

#5 User is offline   bogdy2008 

• Avansat
  • PipPip
  • Group: Member
  • Interests:Sport, iesiri, calculatoare, muzica
  • Model ATV:Linhai 260

Posted 05 January 2009 - 06:44 PM

Kingquadul merita fiecare banut. Atentie insa, daca-l cumoeri de nou si o sa vrei sa-l revinzi dupa cateva luni de la achizitionare o sa pierzi multi bani. Asa ca daca vrei sa-l tii o perioada mai indelungata de timp merita toti banii.
0

#6 User is offline   oldshaterland 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:kq 750

Posted 05 January 2009 - 09:49 PM

CITAT(bogdy2008 @ Jan 5 2009, 06:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Kingquadul merita fiecare banut. Atentie insa, daca-l cumoeri de nou si o sa vrei sa-l revinzi dupa cateva luni de la achizitionare o sa pierzi multi bani. Asa ca daca vrei sa-l tii o perioada mai indelungata de timp merita toti banii.

Orice autovehicul nou se supune la aceleasi reguli privind revinzarea. In principiu, cind iti iei un King, nu prea vrei sa-l schimbi dupa citeva luni. De aceea e important cum ai inceput:"Kingquadul merita fiecare banut". rolleyes.gif
0

#7 User is offline   dacian 

• Super ATV-ist
  • View gallery
  • Group: Global Moderator
  • Model ATV:Linhai Worker 4x4

Posted 05 January 2009 - 10:26 PM

lucru nou ii lucru nou orice natie ar fi daca are garantie i-ai facut tu rodajul si ai avut grija de el cum trebe nu ai treaba cu el. eu vad la linhaiul meu 2x4 care are 2500 de km si nu a avut nici cea mai mica problema la fel si cu loganul meu are 80.000 de km si 0 probleme.
0

#8 User is offline   RoadRunner 

• Avansat
  • PipPip
  • Group: Member
  • Model ATV:TGB Blade 425 LE

Posted 06 January 2009 - 11:59 AM

In momentul in care dai 7-8000 euro pe un astfel de atv nu te gandesti sa-l revinzi ci il tii macar cativa ani altfel pierzi o galagie de bani. Dar la cat de fiabil e kingquadul nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme in privinta fiabilitatii lui. E testat si paratestat, nu are hibe, se gasesc piese usor, servisarea nu cred ca este o problema deoarece sunt destule pe piata si nu mai au nimic de ascuns.
Concluzia este ca daca ai banii, merita.
BIP BIP!
0

#9 User is offline   Clyde 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:Butzuki 750 axion

Posted 28 January 2009 - 04:31 PM

si eu tot de aia am inceput direct cu kq, vreun an am stat si am citit p`acilea pe forum.la inceput am zis ca`mi iau linhai , dar stiam ca nu ma pot abtine la provocari si o sa vreau sa ma bag cu el peste tot si cum sunt habarnist la mecanica m`am lasat.dup`aia ma gandeam la CF dar stiind ca e tot chinez dar ceva mai scum ca un linhai mi`am luat gandul de la el.iar apoi am zis sa`mi iau unu bun ca sa nu mai am chef sa caut altu dupa un an si cred ca la asta se gandesc toti care isi ia kg.
asa ca parerea mea e ca merita .
0

#10 User is offline   SMF 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:linhay aniversary 4x4

Posted 28 January 2009 - 08:35 PM

MERITA 100% nu sta pe ganduri... ;)ai incredere in noi astia care zicem asta si vei fi multumit,KQ vreau si eu acum sa mi iau...m am grabit da asta eee....
0

#11 User is offline   richelieu 

• Profesionist
  • PipPipPipPip

Posted 30 January 2009 - 03:44 PM

CITAT(divizia @ Jan 4 2009, 03:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
-cat de fiabil este?

Multumesc anticipat.

-e fiabil. Ma aproiii de 4000km cu el si n-a vazut decat benzina....si accesorii biggrin.gif. Si...nu pot spune ca l-am fortat extraordinar de mult, dar nicidecum nu l-am menajat.
-Consum in regim stradal....cam 7%.
-Nu am mers cu linhai...decat vreo 20km. Diferentele sunt mari, de la manevrabilitate pana la modul in care lucreaza comenzile. Daca e sa fac o paralela putin fortata, e cam diferenta dintre o dacie cu comenzi clasice si orice masina servoasistata.
-80km/h. Fuge peste 100, dar eu nu-ti recomand sa mergi mai mult de 80. Totodata, iti recomand sa te uiti la o remorca, in cateva iesiri iti amortizezi costurile de achizitie, prin scaderea costurilor de intretinere cu ATV-ul. Daca faci 200km dus-intors pentru iesiri, razi cauciucurile rapid(700-800 euro un set mai bun) indesesti cam nejustificat reviziile, deci intr-un timp nu foarte lung, e rentabila remorca. Sa nu mai vorbim de oboseala acumulata in 200km de mers pe sosea.
0

#12 User is offline   Snowman 

• Avansat
  • PipPip
  • View gallery
  • Interests:...acum ...ATVul!
  • Model ATV:Polaris Sportsman 800X2

Posted 09 March 2009 - 10:42 PM

Sunt incepator ca si tine dar am avut ocazia sa merg cu diverse ATVuri. KQ merita toti banii daca, daca,daca...esti "lup singuratic" si mergi singur in sa in 90% din cazuri! Daca in schimb in 90% din cazuri mergi in doi ( eu de exemplu merg cu pustiul meu) si vrei mai multa siguranta,confort in detrimentul adrenalinei trebuie sa te duci spre un Cfmoto lung care vine deja utilat cu troliu,etc,etc,etc, sau ...un BombardierMax, sau....
Eu personal sunt f multumit de chinezul meu si am urcat fara probleme peste tot pe unde au urcat amicii mei cu KQ,Polaris,etc.
In concluzie daca mergi singurel, vrei adrenalina,etc,etc, si iti permiti, KQ merita.
0

#13 User is offline   cristirenault 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:motorsport
  • Model ATV:turbo

Posted 09 March 2009 - 11:20 PM

Postul lui Snowman este cel mai potrivit biggrin.gif
Suzuki KingQuad 750AXi
0

#14 User is offline   fatcat 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:Suzy KQ

Posted 10 March 2009 - 12:04 PM

CITAT(Snowman @ Mar 9 2009, 10:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Sunt incepator ca si tine dar am avut ocazia sa merg cu diverse ATVuri. KQ merita toti banii daca, daca,daca...esti "lup singuratic" si mergi singur in sa in 90% din cazuri! Daca in schimb in 90% din cazuri mergi in doi ( eu de exemplu merg cu pustiul meu) si vrei mai multa siguranta,confort in detrimentul adrenalinei trebuie sa te duci spre un Cfmoto lung care vine deja utilat cu troliu,etc,etc,etc, sau ...un BombardierMax, sau....
Eu personal sunt f multumit de chinezul meu si am urcat fara probleme peste tot pe unde au urcat amicii mei cu KQ,Polaris,etc.
In concluzie daca mergi singurel, vrei adrenalina,etc,etc, si iti permiti, KQ merita.

Partial corect.
E ca la orice mijloc de transport - avion, barca, auto, moto sau atv.
DEPINDE ce vrei sa faci cu el. Exista atv-uri pentru una si alte atvuri pentru doua persoane. E ca si cand iti iei un SMART (asta, ca sa nu zic vreo marca bengoasa sport) si tu vrei sa pleci cu nevasta si copilu in vacanta, chiar daca bietul Smart nu are dacat strict doua locuri. Pe principiul daca-vrei-poti. Asa e si cu KQ vs CFMoto, si in mod special cel de de 2 persoane.
De-aia consider comentariul putin pe langa, omul a intrebat explicit de KQ, cred ca s-o fi gandit el inainte de ce vrea KQ. Pana la urma, fiecare atv aduce argumente potentialilor cumparatori, dar asta e prima faza a selectiei - sa stii sa excluzi din lista ceea ce nu ti se potriveste 100%.

Ah, si DA, KQ MERITA!
life's short, make it worth!
0

#15 User is offline   cristilpx 

• Incepator
  • Pip

Posted 06 August 2009 - 06:33 PM

CITAT(oldshaterland @ Jan 5 2009, 02:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Eu am avut Linhai timp de 2 ani si 3000 km si de 6 luni am KQ. Nu poti sa faci diferente intre cele 2. Este ca si cum ai compara o Dacia 1300 cu un Megane din 2008.
Am 2500 km cu bestia si nu am avut nici o problema. Merita sa iti iei nou daca ai banii, sa-i faci un rodaj corespunzator si apoi sa vezi cite stie sa faca!
Incerc sa-ti raspund punctual la intrebari
-foarte fiabil(daca ai grija sa-i schimbi consumabilele la limp si dupa specificatiile producatorului).
-cam la 5000-10000 in functie de utilizare se schinba capetele de bara si placutele de frina.
-consum stradal in functie de cit de tare il forjezi intre 12 si 14 l/100 km
-diferente majore in tot ce inseamna puterea, confortul, manevrabilitatea, suspensiile si mai ales in placerile ce ti le ofera in offroad.
-intre 80 si 90 ai control bun, e destul de stabil si poti face calatorii comode. Peste aceste viteze devine cam instabil si nu-ti recomand sa mergi cu el chiar daca prinde relativ usor 120/h.(delimitat bineinteles!).
-fata de Linhai are un consum mai mare dar ai alte performante, un minus ar fi stabilitatea laterala care e mai mica la KQ mai ales daca il incalti cu gume mari(de 26). In rest are doar avantaje fata de Linhai(care este OK pentru pretul sau si pe care merita sa-ti faci ucenicia...).
Bafta in alegere!

SALUT! AM SI EU O INTREBARE: CUM SE DELIMITEAZA KQ 750,UNDE ARE ACEA LIMITARE? MULTUMESC ANTICIPAT!
0

#16 User is offline   jaker75 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Interests:plimbare
  • Model ATV:KAWASAKI Brute Force 750i

Posted 06 August 2009 - 07:34 PM

aceasi intrebare......vreau sa stiu si eu...

This post has been edited by jaker75: 06 August 2009 - 07:35 PM

0

#17 User is offline   Trepadushu 

• fashnetz
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Interests:NUMAI TAMPENII :)))
  • Model ATV:Suzuki KQ- verzuiu :))

Posted 11 August 2009 - 03:22 PM

ce vreti sa mai delimitati la el? prinde 120k/h? asta e...
eventual puteti face modificari la el, ca de delimitat nu prea aveti e sa ii mai faceti, e spre maxim, cu o oarecare marja pentru durata de viata.
puneti-va turbina...
0

#18 User is offline   sebi 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:bashan 250

Posted 11 August 2009 - 06:07 PM

eu chiar daca sunt incepator spun ca intr-un kq merita investitia
0

Share this topic:

Page 1 of 1