Suzuki Kingquad 750 Merita investitia?
Posted 04 January 2009 - 03:50 PM
-cat de fiabil este?
-cu ce probleme se confrunta de-a lungul timpului?
-consum in regim stradal (altfel nu putem discuta)?
-care sunt diferentele fata de Linhai (spun Linhai deoarece altceva n-am avut) ?
-care este viteza de croaziera pe asfalt (inca nu am remorca si nu mai am chef sa ma uit la el, asa ca voi fi nevoit sa fac cam 200km dus-intors pana la zona de agrement) ?
-alte plusuri si minusuri pe care le considerati utile de stiut
Multumesc anticipat.
<a href="http://www.scutere-de-vanzare.ro/" target="_blank">http://www.scutere-de-vanzare.ro/</a>
Posted 04 January 2009 - 04:52 PM
-cat de fiabil este?
-care sunt diferentele fata de Linhai (spun Linhai deoarece altceva n-am avut) ?
-care este viteza de croaziera pe asfalt (inca nu am remorca si nu mai am chef sa ma uit la el, asa ca voi fi nevoit sa fac cam 200km dus-intors pana la zona de agrement) ?
Multumesc anticipat.
si mie imi place kq .. sunt curios de raspunsuri
Posted 05 January 2009 - 01:44 AM
Posted 05 January 2009 - 02:11 PM
Am 2500 km cu bestia si nu am avut nici o problema. Merita sa iti iei nou daca ai banii, sa-i faci un rodaj corespunzator si apoi sa vezi cite stie sa faca!
Incerc sa-ti raspund punctual la intrebari
-foarte fiabil(daca ai grija sa-i schimbi consumabilele la limp si dupa specificatiile producatorului).
-cam la 5000-10000 in functie de utilizare se schinba capetele de bara si placutele de frina.
-consum stradal in functie de cit de tare il forjezi intre 12 si 14 l/100 km
-diferente majore in tot ce inseamna puterea, confortul, manevrabilitatea, suspensiile si mai ales in placerile ce ti le ofera in offroad.
-intre 80 si 90 ai control bun, e destul de stabil si poti face calatorii comode. Peste aceste viteze devine cam instabil si nu-ti recomand sa mergi cu el chiar daca prinde relativ usor 120/h.(delimitat bineinteles!).
-fata de Linhai are un consum mai mare dar ai alte performante, un minus ar fi stabilitatea laterala care e mai mica la KQ mai ales daca il incalti cu gume mari(de 26). In rest are doar avantaje fata de Linhai(care este OK pentru pretul sau si pe care merita sa-ti faci ucenicia...).
Bafta in alegere!
This post has been edited by oldshaterland: 05 January 2009 - 02:12 PM
Posted 05 January 2009 - 06:44 PM
Posted 05 January 2009 - 09:49 PM
Orice autovehicul nou se supune la aceleasi reguli privind revinzarea. In principiu, cind iti iei un King, nu prea vrei sa-l schimbi dupa citeva luni. De aceea e important cum ai inceput:"Kingquadul merita fiecare banut".
Posted 05 January 2009 - 10:26 PM
Posted 06 January 2009 - 11:59 AM
Concluzia este ca daca ai banii, merita.
Posted 28 January 2009 - 04:31 PM
asa ca parerea mea e ca merita .
Posted 28 January 2009 - 08:35 PM
Posted 30 January 2009 - 03:44 PM
-cat de fiabil este?
Multumesc anticipat.
-e fiabil. Ma aproiii de 4000km cu el si n-a vazut decat benzina....si accesorii
-Consum in regim stradal....cam 7%.
-Nu am mers cu linhai...decat vreo 20km. Diferentele sunt mari, de la manevrabilitate pana la modul in care lucreaza comenzile. Daca e sa fac o paralela putin fortata, e cam diferenta dintre o dacie cu comenzi clasice si orice masina servoasistata.
-80km/h. Fuge peste 100, dar eu nu-ti recomand sa mergi mai mult de 80. Totodata, iti recomand sa te uiti la o remorca, in cateva iesiri iti amortizezi costurile de achizitie, prin scaderea costurilor de intretinere cu ATV-ul. Daca faci 200km dus-intors pentru iesiri, razi cauciucurile rapid(700-800 euro un set mai bun) indesesti cam nejustificat reviziile, deci intr-un timp nu foarte lung, e rentabila remorca. Sa nu mai vorbim de oboseala acumulata in 200km de mers pe sosea.
Posted 09 March 2009 - 10:42 PM
Eu personal sunt f multumit de chinezul meu si am urcat fara probleme peste tot pe unde au urcat amicii mei cu KQ,Polaris,etc.
In concluzie daca mergi singurel, vrei adrenalina,etc,etc, si iti permiti, KQ merita.
Posted 10 March 2009 - 12:04 PM
Eu personal sunt f multumit de chinezul meu si am urcat fara probleme peste tot pe unde au urcat amicii mei cu KQ,Polaris,etc.
In concluzie daca mergi singurel, vrei adrenalina,etc,etc, si iti permiti, KQ merita.
Partial corect.
E ca la orice mijloc de transport - avion, barca, auto, moto sau atv.
DEPINDE ce vrei sa faci cu el. Exista atv-uri pentru una si alte atvuri pentru doua persoane. E ca si cand iti iei un SMART (asta, ca sa nu zic vreo marca bengoasa sport) si tu vrei sa pleci cu nevasta si copilu in vacanta, chiar daca bietul Smart nu are dacat strict doua locuri. Pe principiul daca-vrei-poti. Asa e si cu KQ vs CFMoto, si in mod special cel de de 2 persoane.
De-aia consider comentariul putin pe langa, omul a intrebat explicit de KQ, cred ca s-o fi gandit el inainte de ce vrea KQ. Pana la urma, fiecare atv aduce argumente potentialilor cumparatori, dar asta e prima faza a selectiei - sa stii sa excluzi din lista ceea ce nu ti se potriveste 100%.
Ah, si DA, KQ MERITA!
Posted 06 August 2009 - 06:33 PM
Am 2500 km cu bestia si nu am avut nici o problema. Merita sa iti iei nou daca ai banii, sa-i faci un rodaj corespunzator si apoi sa vezi cite stie sa faca!
Incerc sa-ti raspund punctual la intrebari
-foarte fiabil(daca ai grija sa-i schimbi consumabilele la limp si dupa specificatiile producatorului).
-cam la 5000-10000 in functie de utilizare se schinba capetele de bara si placutele de frina.
-consum stradal in functie de cit de tare il forjezi intre 12 si 14 l/100 km
-diferente majore in tot ce inseamna puterea, confortul, manevrabilitatea, suspensiile si mai ales in placerile ce ti le ofera in offroad.
-intre 80 si 90 ai control bun, e destul de stabil si poti face calatorii comode. Peste aceste viteze devine cam instabil si nu-ti recomand sa mergi cu el chiar daca prinde relativ usor 120/h.(delimitat bineinteles!).
-fata de Linhai are un consum mai mare dar ai alte performante, un minus ar fi stabilitatea laterala care e mai mica la KQ mai ales daca il incalti cu gume mari(de 26). In rest are doar avantaje fata de Linhai(care este OK pentru pretul sau si pe care merita sa-ti faci ucenicia...).
Bafta in alegere!
SALUT! AM SI EU O INTREBARE: CUM SE DELIMITEAZA KQ 750,UNDE ARE ACEA LIMITARE? MULTUMESC ANTICIPAT!
Posted 06 August 2009 - 07:34 PM
This post has been edited by jaker75: 06 August 2009 - 07:35 PM
Posted 11 August 2009 - 03:22 PM
eventual puteti face modificari la el, ca de delimitat nu prea aveti e sa ii mai faceti, e spre maxim, cu o oarecare marja pentru durata de viata.
puneti-va turbina...
Posted 11 August 2009 - 06:07 PM

Help