Sunt Florin, Bucuresti,41 si foarte incantat de noua mea pasiune...ATVul. Il calaresc pe "chinez" de nebun prin zona Slanic Prahova. E aproape si am gasit si niste trasee superbe!
Page 1 of 1
CFMoto 500A - primul ATV
Posted 06 January 2009 - 10:16 PM
...pai sa-l calaresti sanatos si fara incidente
"Nu lua niciodata un somnifer si un laxativ in aceeasi seara"
Posted 07 January 2009 - 12:43 PM
Si nu uita sa ne tii la curent cu evolutia lui d.p.d.v. tehnic.
Posted 08 January 2009 - 12:39 PM
Plimbari placute mai ales ca zona in care stai e intradevar super misto.
Papa was a Rollin' Stone
Posted 11 January 2009 - 11:08 PM
In ceea ce priveste casca inca nu mi-am luat pt ca am capul cam mare...si nu am gasit ceva confortabil!Dar caut si o sa-mi i-au una cu siguranta, daca aveti sugestii nu ezitati!
Dpdv tehnic sunt multumit mai ales dupa ce Petre de la Bexmotors mi-a facut prima revizie ( incl delimitarea).Merge frumos, se catara ca o fiara, .Daca Petre rezolva si partea cu " arcusorul" buclucas care face figuri cand schimb din R sau P...
Pana acum in concluzie CFMOTO s-a comportat onorabil, " value for money" ca sa zica asa dar cu amendamente.
Cand aveti chef de o iesire relaxanta( nu prea sunt adeptul sporturilor extreme) nu ezitati!
Dpdv tehnic sunt multumit mai ales dupa ce Petre de la Bexmotors mi-a facut prima revizie ( incl delimitarea).Merge frumos, se catara ca o fiara, .Daca Petre rezolva si partea cu " arcusorul" buclucas care face figuri cand schimb din R sau P...
Pana acum in concluzie CFMOTO s-a comportat onorabil, " value for money" ca sa zica asa dar cu amendamente.
Cand aveti chef de o iesire relaxanta( nu prea sunt adeptul sporturilor extreme) nu ezitati!
Posted 15 October 2009 - 07:37 PM
Sa`l stapanesti sanatos (eu sunt din slanic prahova poate ne intalnim)
Posted 20 November 2010 - 02:50 PM
Foarte tare! Sa'l stapanesti sanatos!
Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me!:cool:
Posted 20 November 2010 - 10:49 PM
Dar dc scrie ca ai polaris 800 x2 ? ai vandut jucaria ?
Da-mi un quad si ma distrez singur !!
Share this topic:
Page 1 of 1

Help