LA MULTI ANI LA TOATA LUMEA PE NOUL AN SI CAT MAI MULTE IESIRI FARA INCIDENTE SI REPARATII CAPITALE. .... ceea ce n-as putea spune si despre mine... am luat o tranta de proportii in primele ore ale anului...

... am derapat si a intrat un gard de beton in mine

....

..si n-a vrut sa se dea la o parte din drumul meu

, si m-am si rasturnat.
Cutia-portbagaj RULEZ... fara ea l-as fi pus cu rotile in sus cu siguranta, asa s-a rasturnat doar intr-o parte, s-a deschis capacu, toate sculele s-au imprastiat pe jos , practic ATVul s-a proptit in cutie.
Am scapat lejer, cu toate ca n-aveam casca... stiu...

..,.ca m-am dat putin in jurul casei, doar niste julituri la mana si ceva dureri de carca vreo saptamana. Si io's adeptul purtatului de casca, fac speologie de 13 ani , iar casca este un MUST-HAVE.
ATVul e cam praf, bascula e acordeon, si s-ar putea si pivotul sa aibe ce3va.... n-am avut cum sa-l duc in Service ca n-am gasit transport...(daca ma poate ajuta careva il cinstesc )
Vreau sa vin si eu in tura la Cheia, daca rezolv cu ATVul si daca mai sunt locuri. Vreau musai sa merg, pt ca in Cuca n-am apucat sa ma bucur prea mult de ATV... cand am avut probl aia electrica si a ramas in organism o gramada de adrenalina neconsumata.