Page 1 of 1
Vand Linhai Anniversary 300 4x4 2008 inmatriculat- 3800 EURO NUMAI 280 km la bord !!! In stare perfecta !
Posted 19 January 2009 - 10:34 PM
Linhai Anniversary 300 4x4 2008 inmatriculat
280 km la bord
Se afla in stare perfecta
Este inmatriculat la Politie,pe pers juridica,deci se poate elibera factura la doritori
Super pret : 3800 euro ! NUMAI 280 km la bord !
Se poate plati si in rate !
Pentru mai multe detalii/poze : 0722911933 sau Y!M : alex.criste
280 km la bord
Se afla in stare perfecta
Este inmatriculat la Politie,pe pers juridica,deci se poate elibera factura la doritori
Super pret : 3800 euro ! NUMAI 280 km la bord !
Se poate plati si in rate !
Pentru mai multe detalii/poze : 0722911933 sau Y!M : alex.criste
Posted 31 January 2009 - 01:44 PM
cu frate in rate?mai ai incredere?sau ma rog care-i posibilitatea?
ich trink tzuika und zaibar!ich bien ein oltenicher!
Posted 01 February 2009 - 11:34 AM
Cei interesati ma pot contacta si vom alege cea mai buna modalitate de plata pentru amandoi.
Posted 19 May 2009 - 08:26 PM
08” KAWASAKI KFX450R- L.E. White/Black,Scuturi plastic motor si bascula spate,scuturi aluminiu fata XRW,Bumper XRW X8,Bumper spate,Grab bar,Nerfbars XRW R1MAXX,XRW Frame skid plates,Anvelope Innova speed gear 4pr,jenti originale,manere progrip 964evo,ghidon aluminiu renthal, burete ghidon renthal,filtru aer K&N,filtru ulei HIFLO,ulei numa Motul Factory line 300V,si alte piese :P. Iar pentru pilot O-neal Monster Energy jersey+pants, casca Thor Monster Energy, protectiie UFO,cizme O-neal element boots, si manusi dealea de la Bull Racing.
Mai nou am auzit ca-i de vanzare! pentru alte detalii ma gasiti prin PM
Posted 24 June 2009 - 11:51 AM
Poze ?
08” KAWASAKI KFX450R- L.E. White/Black,Scuturi plastic motor si bascula spate,scuturi aluminiu fata XRW,Bumper XRW X8,Bumper spate,Grab bar,Nerfbars XRW R1MAXX,XRW Frame skid plates,Anvelope Innova speed gear 4pr,jenti originale,manere progrip 964evo,ghidon aluminiu renthal, burete ghidon renthal,filtru aer K&N,filtru ulei HIFLO,ulei numa Motul Factory line 300V,si alte piese :P. Iar pentru pilot O-neal Monster Energy jersey+pants, casca Thor Monster Energy, protectiie UFO,cizme O-neal element boots, si manusi dealea de la Bull Racing.
Posted 05 August 2009 - 01:28 PM
"Jucaria" a ajuns la Timisoara. Colaborare excelenta cu Alex alias DonHacker. Un baiat de nota
Posted 05 August 2009 - 01:52 PM
CITAT(hammer @ Aug 5 2009, 01:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
"Jucaria" a ajuns la Timisoara. Colaborare excelenta cu Alex alias DonHacker. Un baiat de nota 
Tuh l-ai luat? cum merge?
Posted 10 August 2009 - 09:26 AM
Da
. N-am apucat sa merg prea mult cu el. Astept sa-l inmatriculez in Tm si apoi sa fac o tura mai serioasa.
Posted 02 February 2012 - 10:50 AM
ROG UN MODERATOR SA STEARGA DATELE DE CONTACT DIN PRIMUL POST (NR DE TELEFON) MULTUMESC !
Share this topic:
Page 1 of 1

Help