ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: PLIMBARE SAMBATA SI/SAU DUMINICA 24/25 IAN. - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

• 7 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

PLIMBARE SAMBATA SI/SAU DUMINICA 24/25 IAN.

#1 User is offline   ARTHUR 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Model ATV:LINHAI MUDDY 4x4

Posted 23 January 2009 - 12:35 PM

Salutare la toata lumea , se baga careva la vreo plimbare maine sambata sau daca nu puteti duminica sau si sambata si duminica oricum numai sa mergem .Va astept cu propuneri.
0

#2 User is offline   obezu 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:linhai 300 2*4

Posted 23 January 2009 - 01:51 PM

duminica as merge si eu dar pe unde?
0

#3 User is offline   cortez222 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Model ATV:outlander 800 max ltd

Posted 23 January 2009 - 02:06 PM

cred ca ma bag si eu cu altii 3 pretenari,faceti traseul pe unde ne noroim .
0

#4 User is offline   ARTHUR 

• Experimentat
  • PipPipPip

Posted 23 January 2009 - 02:06 PM

oriunde ,propuneti si alegem o locatie
0

#5 User is offline   ASL 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:Suzuki King Quad 750 AXI Black

Posted 23 January 2009 - 02:18 PM

SALUTARE BAIETI !PROPUN SA "ARAM" DUMINICA UN PIC PADUREA CERNICA, AM VAZUT CA E DESTUL DE MARICICA ! CE ZICETI? biggrinbounce2.gif
Mai bine cu patru decat cu doua... ROTI !
0

#6 User is offline   Paul 

• ATV-ist Veteran
  • PipPipPipPipPipPip
  • Interests:plimbarile cu ATV-ul,fotbalul,boxul si internetul
  • Model ATV: Arctic Cat rosu ca focul

Posted 23 January 2009 - 02:46 PM

ati uitat ce am patit la Cernica? angryfire.gif
0

#7 User is offline   Mirunaa 

• Avansat
  • PipPip
  • Group: Member
  • Model ATV:Kawasaki 650 BF

Posted 23 January 2009 - 02:53 PM

S-a intamplat odata sa faceti pana.....n-o sa fie mereu ghinion.
Papa was a Rollin' Stone
0

#8 User is offline   fatcat 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:Suzy KQ

Posted 23 January 2009 - 03:30 PM

CITAT(Mirunaa @ Jan 23 2009, 02:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
S-a intamplat odata sa faceti pana.....n-o sa fie mereu ghinion.

Nu e vorba de o simpla pana, sunt capcane puse cu intentie. Devine neplacut si periculos, plus ca e pierdere de timp sa stai sa faci n pene.

Dar intentia de iesire e clar valabila, veniti eventual cu alte propuneri.
Chiar daca stiti unii din voi pe unde am putea iesi dar nu puteti veni, da-ti o mana de ajutor. Dar va rog numai propuneri concrete si exacte, pe unde se intra, pe unde se merge, unde se ajunge, etc.
life's short, make it worth!
0

#9 User is offline   ARTHUR 

• Experimentat
  • PipPipPip

Posted 23 January 2009 - 04:04 PM

CITAT(Paul @ Jan 23 2009, 02:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ati uitat ce am patit la Cernica? angryfire.gif

pai zi tu unde mai paul .........................eu am fost de vreo 5 ori in cernica si nu am facut nicio pana acum , exact am fost si dupa weekwnd-ul vostru de cosmar in care ati facut vreo 27 de pene parca ........ar fi frumos la neajlov ,dar cine cunoaste pe acolo ca eu nu cunosc am fost doar o data si sigur ne-am ratacii ............este foarte mare ............
0

#10 User is offline   ARTHUR 

• Experimentat
  • PipPipPip

Posted 23 January 2009 - 04:07 PM

paul hai in partea aia pe arges clinceni cand am fost atunci cu petros ,catos
0

#11 User is offline   ARTHUR 

• Experimentat
  • PipPipPip

Posted 23 January 2009 - 04:32 PM

la pustnicul ati facut penele alea multe nu la cernica ,m-am conversat si cu petre putem sa mergem pe drumul vechi spre mare undeva mai sus de pustnicul in partea dr cica ar fi o zona cu multe paduri ............am putea sa mergem sa exploram si pe acolo .......oricum cumva incet incet trebuie sa ne mai ducem cat mai departe de bucuresti pt ca se va intampla peste tot ce se intampa la pustnicul ,adica or sa se sature oamenii din partea locului de noi si o sa planteze capcane ..........ramane sa va hotarati daca vreti sa exploram zona mai sus mentionata ,poate chiar stie cineva pe acolo ......asteptam in continuare idei
0

#12 User is offline   CIOCOLATA 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:KYMCO 500

Posted 23 January 2009 - 04:50 PM

CITAT(ARTHUR @ Jan 23 2009, 04:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
la pustnicul ati facut penele alea multe nu la cernica ,m-am conversat si cu petre putem sa mergem pe drumul vechi spre mare undeva mai sus de pustnicul in partea dr cica ar fi o zona cu multe paduri ............am putea sa mergem sa exploram si pe acolo .......oricum cumva incet incet trebuie sa ne mai ducem cat mai departe de bucuresti pt ca se va intampla peste tot ce se intampa la pustnicul ,adica or sa se sature oamenii din partea locului de noi si o sa planteze capcane ..........ramane sa va hotarati daca vreti sa exploram zona mai sus mentionata ,poate chiar stie cineva pe acolo ......asteptam in continuare idei

ASTEPT SA VA DECIDETI UNDE SI POATE MERG SI EU
0

#13 User is offline   ARTHUR 

• Experimentat
  • PipPipPip

Posted 23 January 2009 - 04:57 PM

CITAT(CIOCOLATA @ Jan 23 2009, 04:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>

vino si tu cu o idee.....mai bine ......cine stie de unde sare iepurele ........nush zic si eu
0

#14 User is offline   CIOCOLATA 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:KYMCO 500

Posted 23 January 2009 - 05:04 PM

CITAT(ARTHUR @ Jan 23 2009, 04:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT(CIOCOLATA @ Jan 23 2009, 04:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>

vino si tu cu o idee.....mai bine ......cine stie de unde sare iepurele ........nush zic si eu

NU PREA AM IESIT PRIN APROPIERE DECIT ODATA TOT CU VOI LA CERNICA
0

#15 User is offline   fatcat 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:Suzy KQ

Posted 23 January 2009 - 06:05 PM

VAd (pe Google Earth) ca la pustnicu este numai camp, nimic altceva. Eu am fost de doua ori la Cernica si de doua ori in zona Balotesti-Snagov si retur prin Ciolpani-Saftica-Otopeni. Nu prea incitant, camp si noroaie, altceva nimic.
In parcul Tineretului unde a fost concursul de urban-offroad a fost cineva? Merita mers acolo?
life's short, make it worth!
0

#16 User is offline   ARTHUR 

• Experimentat
  • PipPipPip

Posted 23 January 2009 - 06:29 PM

CITAT(fatcat @ Jan 23 2009, 06:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
VAd (pe Google Earth) ca la pustnicu este numai camp, nimic altceva. Eu am fost de doua ori la Cernica si de doua ori in zona Balotesti-Snagov si retur prin Ciolpani-Saftica-Otopeni. Nu prea incitant, camp si noroaie, altceva nimic.
In parcul Tineretului unde a fost concursul de urban-offroad a fost cineva? Merita mers acolo?

este padure mare .....am fost acolo ....da e plin de capcane ......putem merge in cernica si de acolo o tinem cat de dreapta putem ca sa nu dam in pustnicul .......unde sunt capcane ....si referitor la la parc tineretului ....nu e cine stie ce ......am fost .......
0

#17 User is offline   Bogdan_2005 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:CF Moto 500

Posted 23 January 2009 - 07:00 PM

Erau niste trasee pentru moto cross in jurul Bucurestiului. Armadilo le stia si avea si harta.
CF Moto 500 stock
0

#18 User is offline   ARTHUR 

• Experimentat
  • PipPipPip

Posted 23 January 2009 - 07:20 PM

CITAT(Bogdan_2005 @ Jan 23 2009, 07:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Erau niste trasee pentru moto cross in jurul Bucurestiului. Armadilo le stia si avea si harta.

pai si cum dam de el???? ,poate vine ,poate ne ajuta cu un sfat ,o harta etc ........
0

#19 User is offline   costin1 

• Incepator
  • Pip
  • Interests:SPEOLOGIE<br />ALPINISM<br />ATV<br />ROCK
  • Model ATV:NF 500 L

Posted 23 January 2009 - 07:21 PM

CITAT(fatcat @ Jan 23 2009, 06:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Am fost eu unde s-a tinut concursul, m-am dat pe traseele de concurs, asta duminica in care s-a incheiat Urban-offroadul; Am fost eu cu ATVul, niste prieteni cu masina( n-au intrat pe trasee, erau cu un Logan biggrin.gif )si niste baieti cu 2 masini tunate de liniuta care ne-au condus e la Sala Palatului pna la locatie pt ca noi nu stiam p unde e.
Ajunsi acolo toti strangeau, noi venisem la concurs era cam 20:00-cam tarziu, fusesem in padure p langa complex Lebada,com Pantelimon cred. Asa, vb cu un tip de la firma de Securitate de la concurs sa-l intreb dc pot sa ma dau; imi zice ca-i terenul statului, deci...go ahead biggrinbounce2.gif .
Super fain amenajat de concurs, pasaje de tot felu, obstacole, cauciucuri de monster truck de trecut printre/peste ele..'n stuff...
Dupa ceva timp a aparut un echipaj de POLITIE, s-a dus la amicii mei cu masina si la baietii care ne adusesera acolo, si i-au luat la intrebari de genul "Cand s-a terminat evenimentul?", "Stiti cat e ceasul?, Stiti ca ati intat pe teren- parc cu autovehicule?, Stiti cat e amenda?".. asteptand cu nerabdare si ora 22:00 care urma peste 20 min. ca sa ne incadreze si la Deranjarea linistii publice.
Organu' era chitit pe fapte mari, si vb foarte aprins, nici vb sa astepte sa-i pice si lui ceva... si chiar si asa, noroc su tipul de la firma d Securitate score-101010.gif , care se luase rau de tot in gura cu organu' statului, culminand cu ceva de genul" Ba! Tu ce ai cu ei? Tu chiar vrei sa ajungi sa dirijezi circulatie la Glina?"
Disappointed.gif
...si a plecat organu' ... a revenit insa peste 10-15 min.,cocosh, sa-i mai zica ceva tipului de la Securitate, dar tot dzumflat a plecat.
In fine am plecat de-acolo convinsi fiind ca or sa ne astepte la intare sa ne taxeze , cu procese vb si altele, deja ne scotoceam de bani, dar am avut inc-o data noroc, nu mai erau...
Deci, dupa cele relatate, NU stiu daca se poate merge p-acolo cu ATVurile, daca se poate dati si voi un semn, dsi nu cred ca au ramas obstacolele sitraseele de-atunci.
0

#20 User is offline   offroader 

• Incepator
  • Pip

Posted 23 January 2009 - 07:34 PM

CITAT(ARTHUR @ Jan 23 2009, 07:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT(Bogdan_2005 @ Jan 23 2009, 07:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>

pai si cum dam de el???? ,poate vine ,poate ne ajuta cu un sfat ,o harta etc ........

Intra la profilul lui sau poate va ajuta Petre.
0

Share this topic:

• 7 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users