PLIMBARE SAMBATA SI/SAU DUMINICA 24/25 IAN.
Posted 23 January 2009 - 12:35 PM
Posted 23 January 2009 - 02:06 PM
Posted 23 January 2009 - 02:18 PM
Posted 23 January 2009 - 02:53 PM
Posted 23 January 2009 - 03:30 PM
Nu e vorba de o simpla pana, sunt capcane puse cu intentie. Devine neplacut si periculos, plus ca e pierdere de timp sa stai sa faci n pene.
Dar intentia de iesire e clar valabila, veniti eventual cu alte propuneri.
Chiar daca stiti unii din voi pe unde am putea iesi dar nu puteti veni, da-ti o mana de ajutor. Dar va rog numai propuneri concrete si exacte, pe unde se intra, pe unde se merge, unde se ajunge, etc.
Posted 23 January 2009 - 04:04 PM
pai zi tu unde mai paul .........................eu am fost de vreo 5 ori in cernica si nu am facut nicio pana acum , exact am fost si dupa weekwnd-ul vostru de cosmar in care ati facut vreo 27 de pene parca ........ar fi frumos la neajlov ,dar cine cunoaste pe acolo ca eu nu cunosc am fost doar o data si sigur ne-am ratacii ............este foarte mare ............
Posted 23 January 2009 - 04:07 PM
Posted 23 January 2009 - 04:32 PM
Posted 23 January 2009 - 04:50 PM
ASTEPT SA VA DECIDETI UNDE SI POATE MERG SI EU
Posted 23 January 2009 - 04:57 PM
vino si tu cu o idee.....mai bine ......cine stie de unde sare iepurele ........nush zic si eu
Posted 23 January 2009 - 05:04 PM
vino si tu cu o idee.....mai bine ......cine stie de unde sare iepurele ........nush zic si eu
NU PREA AM IESIT PRIN APROPIERE DECIT ODATA TOT CU VOI LA CERNICA
Posted 23 January 2009 - 06:05 PM
In parcul Tineretului unde a fost concursul de urban-offroad a fost cineva? Merita mers acolo?
Posted 23 January 2009 - 06:29 PM
In parcul Tineretului unde a fost concursul de urban-offroad a fost cineva? Merita mers acolo?
este padure mare .....am fost acolo ....da e plin de capcane ......putem merge in cernica si de acolo o tinem cat de dreapta putem ca sa nu dam in pustnicul .......unde sunt capcane ....si referitor la la parc tineretului ....nu e cine stie ce ......am fost .......
Posted 23 January 2009 - 07:00 PM
Posted 23 January 2009 - 07:20 PM
pai si cum dam de el???? ,poate vine ,poate ne ajuta cu un sfat ,o harta etc ........
Posted 23 January 2009 - 07:21 PM
Am fost eu unde s-a tinut concursul, m-am dat pe traseele de concurs, asta duminica in care s-a incheiat Urban-offroadul; Am fost eu cu ATVul, niste prieteni cu masina( n-au intrat pe trasee, erau cu un Logan
Ajunsi acolo toti strangeau, noi venisem la concurs era cam 20:00-cam tarziu, fusesem in padure p langa complex Lebada,com Pantelimon cred. Asa, vb cu un tip de la firma de Securitate de la concurs sa-l intreb dc pot sa ma dau; imi zice ca-i terenul statului, deci...go ahead
Super fain amenajat de concurs, pasaje de tot felu, obstacole, cauciucuri de monster truck de trecut printre/peste ele..'n stuff...
Dupa ceva timp a aparut un echipaj de POLITIE, s-a dus la amicii mei cu masina si la baietii care ne adusesera acolo, si i-au luat la intrebari de genul "Cand s-a terminat evenimentul?", "Stiti cat e ceasul?, Stiti ca ati intat pe teren- parc cu autovehicule?, Stiti cat e amenda?".. asteptand cu nerabdare si ora 22:00 care urma peste 20 min. ca sa ne incadreze si la Deranjarea linistii publice.
Organu' era chitit pe fapte mari, si vb foarte aprins, nici vb sa astepte sa-i pice si lui ceva... si chiar si asa, noroc su tipul de la firma d Securitate
...si a plecat organu' ... a revenit insa peste 10-15 min.,cocosh, sa-i mai zica ceva tipului de la Securitate, dar tot dzumflat a plecat.
In fine am plecat de-acolo convinsi fiind ca or sa ne astepte la intare sa ne taxeze , cu procese vb si altele, deja ne scotoceam de bani, dar am avut inc-o data noroc, nu mai erau...
Deci, dupa cele relatate, NU stiu daca se poate merge p-acolo cu ATVurile, daca se poate dati si voi un semn, dsi nu cred ca au ramas obstacolele sitraseele de-atunci.
Posted 23 January 2009 - 07:34 PM
pai si cum dam de el???? ,poate vine ,poate ne ajuta cu un sfat ,o harta etc ........
Intra la profilul lui sau poate va ajuta Petre.

Help