ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Viteza mare pe atv - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Viteza mare pe atv te poate desparti de jucarie

#1 User is offline   divizia 

• Idolul ATV-istilor
  • View gallery
  • Group: Global Moderator
  • Interests:plimbarile cu atv / diorame trenulete
  • Model ATV:LINHAI ANNIVERSARY 4x4

Posted 09 February 2009 - 06:31 PM

Cine este personajul din reportajul urmator?

Constănţeanul în vârstă de 21 de ani, a fost surprins de radarul poliţiei conducând ATV-ul cu 100 de kilometri pe oră în localitatea 2 Mai.

Mai mult, tănârul a intrat în depăşire pe linia continuă şi a fost la un pas de a provoca un accident. Poliţiştii i-au suspendat permisul pentru următoarele trei luni. În ultimele două zile, agenţii de la Poliţia Rutieră Constanţa au suspendat peste 100 de carnete de conducere, toate pentru depăşirea vitezei regulamentare

http://www.realitatea.net/un-constantean-a...atv_454386.html
<!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.<!--colorc--></span><!--/colorc-->

<a href="http://www.scutere-de-vanzare.ro/" target="_blank">http://www.scutere-de-vanzare.ro/</a>
0

#2 User is offline   cristirenault 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Interests:motorsport
  • Model ATV:turbo

Posted 09 February 2009 - 07:12 PM

Pai, bine i-au facut. Ce taran e politaiul ala. Habar nu are ce e ala un atv. Il baga la categoria autovehicule. Ne meritam soarta si cu ala care face ce face cu atv-ul si cu prostanacul asta de comenteaza pe film.

This post has been edited by cristirenault: 09 February 2009 - 07:14 PM

Suzuki KingQuad 750AXi
0

#3 User is offline   mark 

• Incepator
  • Pip
  • Interests:sf-uri
  • Model ATV:ex .cf moto

Posted 09 February 2009 - 07:37 PM

nu sunt de a acord cu 99,99% din ce fac caralii dar asta isi merita soarta.e o bomba pe roti.ce adrenalina.sa vedeti ce mulaj "fumos" a lasat un motociclist pe cisterna lu' vecinu cand a lovit'o din spate la 100 la ora.nici cu masina nu merg prin localitati.cu viteza asta

This post has been edited by mark: 09 February 2009 - 07:38 PM

ich trink tzuika und zaibar!ich bien ein oltenicher!
0

#4 User is offline   AlxConstanta 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:Inca nu am

Posted 09 February 2009 - 09:32 PM

Constanta rullzzzz biggrin.gif
0

#5 User is offline   cristirenault 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:motorsport
  • Model ATV:turbo

Posted 09 February 2009 - 10:26 PM

NU stiu daca e chiar asa, cu atat mai mult cu cat cel prins este intr-un fel sau altul colegul nostru.
Toata prietenia fata de el ca e atv-ist si coleg de forumuri cu noi dar tot dispretul ca uite asa ni se duce vorba ca suntem asa si pe dincolo si punem in pericol, alea, alea si ne interzic toti peste tot.
Asadar colegule Adrian, las-o bre mai moale, macar pe unde sunt gabori si unde e trafic ca nu vezi ca s-au pus astia pe noi...
Suzuki KingQuad 750AXi
0

#6 User is offline   vip72 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Model ATV:Linhai 300 clasic 4x4

Posted 09 February 2009 - 10:42 PM

...comentariu pe site referitor la cazul cu atv-ul:"ATV . criminali pe sosele. fara nr de inmatriculare, fara asigurari de nici un fel si fara multe altele. ce tara e aceasta romanie?"....

Cam asta este perceptia oamenilor despre atv-uri/atv-isti....cam ce discutam noi aici mai deunazi...suntem bagati fara voia noastra si intr-un mod total incorect in acceasi "gasca" numai prin simplul fapt ca avem/conducem un atv.....asta e cel mai trist, generalizarea...vedeti si cazurile din Italia, pe care noi le blamam si ne batem cu pumnii in piept strigand la italieni sa nu generalizeze, ca nu toti suntem la fel, etc...concluzia:"SUNTEM DIFERITI, DAR TOTUSI LA FEL".... sad.gif

This post has been edited by vip72: 09 February 2009 - 10:43 PM

"Nu lua niciodata un somnifer si un laxativ in aceeasi seara"
0

#7 User is offline   Clyde 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:Butzuki 750 axion

Posted 09 February 2009 - 10:53 PM

tare tipu, pacat ca l`a prins garcea ala.si maimutoiu ala care comenteaza zici ca`i poponar.
0

#8 User is offline   dacian 

• Super ATV-ist
  • View gallery
  • Group: Global Moderator
  • Model ATV:Linhai Worker 4x4

Posted 09 February 2009 - 10:57 PM

din cate am vazut eu nu avea nici casca in cap cel putin asta am vazut la sfarsitul filmulet-ului.
0

#9 User is offline   undercover 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:linhai 4x4 aniversari. suzuki kq 750

Posted 09 February 2009 - 11:49 PM

eu sunt satul de televiziunile astea , de vina e lumea ca le da prea multa atentie ...cred ca e primul atv care este prins de radar cu peste 100 km la ora , vai ce stire importanta . in fiecare zi sunt zeci de masini care sunt depistate ca au depasit 100 km in localitati sa le dea pe toate la tv. in loc sa dea adevaratele probleme de aici de la malul mari ..un primar care nu sa saturat inca de furat si alti care da platforma marii negre sa fure alti petrolu...... offtopic.gif multi zic ca atv este sa mergi numai pe coclaruri - gresit- platim taxe , impozite , asigurari la ele asa ca sa ne suporte si pe drumurile publice . nu sunt de acord cu depasirea vitezei excesiv cu toate ca eu in oras cu atv sub 80-90 km nu o las tongue.gif . viata merge inainte.
Some people still alive just because,its illegal to shoot them!
0

#10 User is offline   obezu 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:linhai 300 2*4

Posted 10 February 2009 - 12:40 PM

pacat de permisul omului,chiar imi pare rau, dar de viteza, asta e frate cand calaresti atatia cai putere si ala din fata ta merge de parca e calare pe melc ii mai dai si gaz, pana la urma toti suntem soferi si uneori incalcam regulile de circulatie cu buna stinta, ghinionul omului thumb.gif
0

#11 User is offline   Clyde 

• Experimentat
  • PipPipPip

Posted 10 February 2009 - 03:30 PM

ii trebuie un avocat care in cel mai rau caz ii va lua 10 milioane , si doi prieteni cu care sa faca un scenariu si sa mearga cu el la tribunal.garantez ca scapa.ca merita gaborii astia maimutoi cate`o palma peste mecla aia de bozketari cu basca.
0

#12 User is offline   fatcat 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:Suzy KQ

Posted 10 February 2009 - 05:12 PM

Curcani idioti cu basca - de acord.
Presa cretina care prinde din zbor orice {cuvant urat} - de acord.
Ca toti o calcam uneori - de acord.

Cert e ca ORICE astfel de "comentariu" in presa ne face rau si ne eticheteaza, creaza adversitati. Eu personal sustin si recomand o oarecare conduita (si poate ar fi bine sa o si publicam, ceea ce o sa fi incep sa fac), cel putin in spatiul public: sosele, localitati, etc.
life's short, make it worth!
0

#13 User is offline   jimmybones 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Interests:Tot ce are motor
  • Model ATV:linhai

Posted 10 February 2009 - 05:35 PM

CITAT(undercover @ Feb 9 2009, 11:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
eu sunt satul de televiziunile astea , de vina e lumea ca le da prea multa atentie ...cred ca e primul atv care este prins de radar cu peste 100 km la ora , vai ce stire importanta . in fiecare zi sunt zeci de masini care sunt depistate ca au depasit 100 km in localitati sa le dea pe toate la tv. in loc sa dea adevaratele probleme de aici de la malul mari ..un primar care nu sa saturat inca de furat si alti care da platforma marii negre sa fure alti petrolu...... offtopic.gif multi zic ca atv este sa mergi numai pe coclaruri - gresit- platim taxe , impozite , asigurari la ele asa ca sa ne suporte si pe drumurile publice . nu sunt de acord cu depasirea vitezei excesiv cu toate ca eu in oras cu atv sub 80-90 km nu o las tongue.gif . viata merge inainte.

bgood.gif score-101010.gif
0

#14 User is offline   kojack 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:LINHAI Aniversary 300 2x4

Posted 10 February 2009 - 08:59 PM

CITAT(vip72 @ Feb 9 2009, 10:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
...comentariu pe site referitor la cazul cu atv-ul:"ATV . criminali pe sosele. fara nr de inmatriculare, fara asigurari de nici un fel si fara multe altele. ce tara e aceasta romanie?"....

Cam asta este perceptia oamenilor despre atv-uri/atv-isti....cam ce discutam noi aici mai deunazi...suntem bagati fara voia noastra si intr-un mod total incorect in acceasi "gasca" numai prin simplul fapt ca avem/conducem un atv.....asta e cel mai trist, generalizarea...vedeti si cazurile din Italia, pe care noi le blamam si ne batem cu pumnii in piept strigand la italieni sa nu generalizeze, ca nu toti suntem la fel, etc...concluzia:"SUNTEM DIFERITI, DAR TOTUSI LA FEL".... sad.gif

da asa e , suntem bagati in aceeasi oala pe nedrept(asta datorita faptului ca atv'ul e un lucru nou la noi in tara si sunt destul de putini atvisti)
daca ar fi atv'uri in nr egal cu masinile... nu am mai fi bagati in seama asa de mult... sunt destule masibi care depasesc viteza , care fac accidente mortale chiar....si nu se vorbeste atat de mult despre ele, ca de acest atvist care a mers cu 100km
0

#15 User is offline   morarul4 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Interests:MECANICA ESTE HOBBY-UL NR 1
  • Model ATV:Linhai 300 Clasic

Posted 11 February 2009 - 10:47 AM

nu tin cu politistii caci si eu le sunt "client" ,DAR intreb pe unii si pe altii(sunt relativ incepator pe forum,dar am peste doua milioane km rulati cu masina si peste 20000 cu atvul in trafic):daca iti apare in fata ,in localitate , un copil sau un caine,in ce spatiu poti opri bestia care ruleaza cu >100KMH ca sa nu provoci o drama?,sau daca rulezi in afara localitatii cu >100kmh si din acelasi sens sau din sens opus trece un TIR cu >100kmh ,ce crezi ca ti se va intampla?am trait si una si alta si am avut noroc.numai pe asta va bazati si voi?

This post has been edited by morarul4: 11 February 2009 - 10:48 AM

0

#16 User is offline   Clyde 

• Experimentat
  • PipPipPip

Posted 11 February 2009 - 03:17 PM

e clar ca nu mai poti face nimic la 100 km/h.eu nu am mai putut sa evit o curca la 60 km/h.dar sa nu dramatizam.cu 100 mergi pe drum larg unde ai vizibilitate.
tiru te flutura oricum asa ca mai bine nu te mai gandesti si bagi gaz fulllllll biggrin.gif
0

#17 User is offline   cosmin26 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:LINHAI LC 7,300,4*4,Anniversary

Posted 12 February 2009 - 11:36 PM

CITAT(Clyde @ Feb 11 2009, 03:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
e clar ca nu mai poti face nimic la 100 km/h.eu nu am mai putut sa evit o curca la 60 km/h.dar sa nu dramatizam.cu 100 mergi pe drum larg unde ai vizibilitate.
tiru te flutura oricum asa ca mai bine nu te mai gandesti si bagi gaz fulllllll biggrin.gif

ehehe, sa vedeti pe DN 1 cum se circula(sa nu vorbim de atv-uri),vorba la unu' :" numa' prosti!"
Injur cu pofta in trafic,dar nu calc babe la semafor!
-reparatii,resoftari,decodari telefoane mobile-
0

#18 User is offline   RobertKiran 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:Plimbari in natura ... calatorii in locuri salbatice si cat mai putin populate.
  • Model ATV:De azi 11 septembrie am Linhai 4x4 Aniversar

Posted 14 February 2009 - 02:37 PM

Un ATV nu e facut pentru viteza ... el nu are stabilitatea necesara unei viteze mari. La Linhaiul meu de pilda daca iau o curba cu viteza mai mare de 40 km/h se ridica pe doua roti (lateral).
0

#19 User is offline   kojack 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:LINHAI Aniversary 300 2x4

Posted 14 February 2009 - 02:49 PM

CITAT(RobertKiran @ Feb 14 2009, 02:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Un ATV nu e facut pentru viteza ... el nu are stabilitatea necesara unei viteze mari. La Linhaiul meu de pilda daca iau o curba cu viteza mai mare de 40 km/h se ridica pe doua roti (lateral).

Problema e ca ... nu e a noastra. fiecare face ce vrea... prea multa etica pt un simplu lucru...
0

#20 User is offline   Trepadushu 

• fashnetz
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Interests:NUMAI TAMPENII :)))
  • Model ATV:Suzuki KQ- verzuiu :))

Posted 14 February 2009 - 11:15 PM

mie nu mi se pare anormal sa mergi cu 100 cu un atv. daca atv-ul duce...nu cred ca este vreunul pe aici care are un atv putenic si nu a mers cu 100+
problema e responsabilitatea pe care o porti, iar daca nu ai si casca sau echipament e mai naspa...
din cate ziceai la tv , tipul nu purta coif biggrin.gif
0

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users