Propun sa listam mai jos cateva recomandari de bun simt in ceea ce priveste comportamentul nostru pentru momentele in care ne ocupam cu ateveala.
Vreau sa fac asta deoarece si eu am observat anumite obiceiuri proaste ale unor colegi atvisti, inconstiente si uneori copilaresti, dar totusi daunatoare pentru toata colectivitatea noastra.
Drept care eu mi-as dori sa:
- respectam pe cat se poate limita de viteza in localitatile pe care le traversam;
- circulam cu viteza cat mai mica in proximitatea persoanelor sau/si animalelor, in special in localitati mici unde fie nu sunt drumuri late fie sunt neasfaltate. NU e nevoie sa le prafuim oamenilor mutrele si hainele ca sa ne dam noi mari.
- nu mai facem drifturi, cerculete sau donuts si wheelies in public;
- nu distrugem proprietatea altora - ma refer aici la peluze, gradini, livezi si chiar drumuri cat de cat amenajate cu efort de catre unii;
Vreau sa atrag atentia ca ceea ce facem (singuri sau in grup, fara conotatii sexuale) pe coclauri, in paduri, etc., acolo unde nu ne vede nimeni, e cu totul altceva. Acolo e pe raspunderea fiecaruia cat de mult risca, nu afecteaza si nu lezeaza pe nimeni.
Rog completati si voi, comentati sau respingeti propunerea mea.
Dar hai sa nu incarcam lista inutil, e bine sa avem un minim de reguli pe care sa le respectam de comun acord si nu um maxim de indicatii inutile.
This post has been edited by fatcat: 10 February 2009 - 05:49 PM

Help