CITAT
exact asta era un motiv,cum a fost cu plecarea la Cheia,s-a spus din timp ideea si in 2-3 saptamani cat s-a planificat totul au aflat mai multi si acolo s-au strans o gramada

,ceea ce cred ca e punctul forte al unei plecari:sa fim cat mai multi!
??? E la misto?
Hai sa spargem putin mitul asta:
"punctul forte al unei plecari:sa fim cat mai multi"1. punctul forte al unei intalniri este ca tura sa iasa misto, sa ramai cu ceva pozitiv si sa-ti faci eventual noi prieteni si coechipieri, deci nu cantitatea ci calitatea e importanta.
2. din proprie experienta, turele cu multi coechipieri sunt mai putin interesante, eu unul evit sa merg in astfel de intalniri daca sunt mai mult de 6-7 coechipieri. Mai ales in conditii reale de off-road, mai ales cand pariticipantii nu au acelasi nivel de experienta, sa stai dupa fiecare intarziat sau impotmolit pe undeva, devine o pierdere de timp. Atentie - nici nu am facut referire la ce fel de Atv are fiecare.
3. Din acest motiv, foarte multi atvisti experimentati si activi, nici nu posteaza mereu in prealabil turele - se constituie grupuri care se anunta cand e cazul, abia dupa tura aflii de ea si vezi pozele pe forum.
Ceea ce propui tu, sa mergem sambata la TopQuad ca ne lipim si noi, e putin invaziv, e posibil ca cei care se intalnesc acolo sa nu isi doreasca asta neaparat. Va rog nu intelegeti gresit, nu e o critica la adresa cuiva, e doar o constatare de bun simt.
In concluzie, corect este ca cine face o invitatie de mers undeva - in special la distanta mai mare, ceea ce presupune costuri si timp mult, e bine sa se asigure ca are acceptul celor care vor fi "ghizi". Altfel, riscul e sa mergem aiurea, sa fugim unii de altii si sa perpetuam mituri de genul de mai sus.
Din pacate, asa cum am vazut si cu ocazia propunerii cu mersul la Cheia, nu s-a ales nimic. Entuziasm initial, apoi nimic. Cine isi asuma propuneri trebuie sa le planifice si exprime corect, iar cine este interesat, trebuie sa se gandeasca daca poate si vrea sa faca acel lucru si apoi sa "se inscrie". Nu inseamna ca cine se inscrie se obliga la ceva, dar daca nu exista o minima responsabilitate in acest sens, nu va iesi nimic.