ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: haide-ti fratilor la munte - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

• 12 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

haide-ti fratilor la munte

#21 User is offline   lari 

• ATV-ist convins
  • View gallery
  • Group: Global Moderator
  • Model ATV:Suzuki 700

Posted 09 March 2009 - 02:44 PM

CITAT(florinionas @ Mar 9 2009, 03:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT(lari @ Mar 9 2009, 01:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT(richelieu @ Mar 9 2009, 03:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
sad.gif Mda...nasol. Insanatosire grabnica atunci.

Multumesc frumos, sper sa ne vedem din Iunie incolo.......

Sal multa sanatate sad.gif

Multumesc mult!

Nu as vrea sa deviem de la subiectul topicului asa ca va urez distractie placuta, in cazul in care se materializeaza initiativa asta.
Zona este foarte, foarte misto si chiar merita s-o duceti pana la capat cat despre ghizi nu va faceti probleme, Richeliu si Paul au participat la iesiri in zona si au datele de contact ale celor care se intalnesc sa se ''plimbe'' saptamana de saptamana.

This post has been edited by lari: 09 March 2009 - 02:45 PM

0

#22 User is offline   florinionas 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Model ATV:Kinq Quad 700

Posted 09 March 2009 - 02:57 PM

Multumesc mult!

Nu as vrea sa deviem de la subiectul topicului asa ca va urez distractie placuta, in cazul in care se materializeaza initiativa asta.
[/quote]

Sa reveim MERGEM LA MUNTE biggrin.gif
0

#23 User is offline   richelieu 

• Profesionist
  • PipPipPipPip

Posted 09 March 2009 - 03:00 PM

Saptamana asta, nu am cum sa ajung. Sper sa fie ultimul weekend in care nu-mi pot face program, pana la Paste. Poate reusim ceva pentru saptamana viitoare, dar sa vedem cum o fi si vremea.
0

#24 User is offline   florinionas 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery

Posted 09 March 2009 - 03:20 PM

CITAT(richelieu @ Mar 9 2009, 03:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Saptamana asta, nu am cum sa ajung. Sper sa fie ultimul weekend in care nu-mi pot face program, pana la Paste. Poate reusim ceva pentru saptamana viitoare, dar sa vedem cum o fi si vremea.

Eu va astept ca am terminat decamdata cu botez-uri,nuntii si chesti deastea.
Eu ma duc in fiecare wekend.Cu exceptile sus mentionate. banana.gif
0

#25 User is offline   cosmin26 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:LINHAI LC 7,300,4*4,Anniversary

Posted 09 March 2009 - 05:49 PM

CITAT(florinionas @ Mar 9 2009, 03:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT(richelieu @ Mar 9 2009, 03:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Eu va astept ca am terminat decamdata cu botez-uri,nuntii si chesti deastea.
Eu ma duc in fiecare wekend.Cu exceptile sus mentionate. banana.gif

ASA AS VREA SI EU,SA NE INTALNIM WEEK-END-UL CELALALT,CA MA GANDESC DOAR LA VREME CA O SA SE MAI INCALZEASCA SI NU O SA MAI FAC TZURTZURI LA NAS laugh.gif
Injur cu pofta in trafic,dar nu calc babe la semafor!
-reparatii,resoftari,decodari telefoane mobile-
0

#26 User is offline   cortez222 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Model ATV:outlander 800 max ltd

Posted 09 March 2009 - 11:12 PM

pai atunci hai cu totii...cand plecam la munte? cine vine ?cat timp stam?
0

#27 User is offline   florinionas 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery

Posted 09 March 2009 - 11:29 PM

CITAT(cortez222 @ Mar 9 2009, 11:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Am inteles ca saptamana 21-22 dar eu sant de acord cu ori ce dat dar sa fie pe valea prahovei(imprejurimi) ca nu am cum sa car jucaria rolleyes.gif
0

#28 User is offline   cosmin26 

• Profesionist
  • PipPipPipPip

Posted 09 March 2009 - 11:32 PM

deci eu lucrez in Cornu,unde se afla TOP QUAD,in fiecare sambata dimineata cand ma duceam la servici am vazut pe cate cineva cu atv-ul iar cand s-au intalnit in Breaza vreo 15 ,eu vazusem acolo vreo 5,deci sigur gasim aici pe cineva!parerea mea ar fi intr-o dimineata de sambata,iar ca sa ne intalnim mai multi ar fi bine(zic eu) sa mergem sambata cealalta ca se mai si incalzeste vremea si se mai duce si vorba si ne adunam mai multi
0

#29 User is offline   cosmin26 

• Profesionist
  • PipPipPipPip

Posted 09 March 2009 - 11:37 PM

CITAT(florinionas @ Mar 9 2009, 11:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Am inteles ca saptamana 21-22 dar eu sant de acord cu ori ce dat dar sa fie pe valea prahovei(imprejurimi) ca nu am cum sa car jucaria rolleyes.gif

daca venim la Sinaia ne astepti acolo,asta depinde unde ne intalnim noi astialalti.dar daca tu stai in Sinaia,30 de kilometri ii faci in 3 sferturi de ora daca ne vom intalni la TOP QUAD si vom alege alt loc unde sa ne ducem din zona.
0

#30 User is offline   florinionas 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery

Posted 09 March 2009 - 11:40 PM

CITAT(cosmin26 @ Mar 9 2009, 11:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
CITAT(florinionas @ Mar 9 2009, 11:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>

daca venim la Sinaia ne astepti acolo,asta depinde unde ne intalnim noi astialalti.dar daca tu stai in Sinaia,30 de kilometri ii faci in 3 sferturi de ora daca ne vom intalni la TOP QUAD si vom alege alt loc unde sa ne ducem din zona.

OK sanbata sau duminica rolleyes.gif
0

#31 User is offline   florinionas 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery

Posted 09 March 2009 - 11:42 PM

CITAT(cosmin26 @ Mar 9 2009, 11:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>

deci eu lucrez in Cornu,unde se afla TOP QUAD,in fiecare sambata dimineata cand ma duceam la servici am vazut pe cate cineva cu atv-ul iar cand s-au intalnit in Breaza vreo 15 ,eu vazusem acolo vreo 5,deci sigur gasim aici pe cineva!parerea mea ar fi intr-o dimineata de sambata,iar ca sa ne intalnim mai multi ar fi bine(zic eu) sa mergem sambata cealalta ca se mai si incalzeste vremea si se mai duce si vorba si ne adunam mai multi

Ramane sa mai vb thumb.gif
0

#32 User is offline   cosmin26 

• Profesionist
  • PipPipPipPip

Posted 09 March 2009 - 11:46 PM

[/quote]
OK sanbata sau duminica rolleyes.gif
[/quote]

eu as prefera sambata,datorita carui fapt?ca daca ne vom intalni la TOP QUAD vom mai gasi si alti atvisti dornici de plimbari si ne vom aduna mai multi;plus de asta duminica e duminica,e bine sa ramana de odihna dupa plimbare,de revenire in caz ca se lasa cu cazaturi cu scufundari in apa cum am vazt pe YOUTUBE.acum depinde ce zic si ceilalti.dar...vad ca suntem putini:eu,Cortez,tu si ar mai fi cineva cu care am vorbit eu...dar doar atatia?cam putini sleep.gif
0

#33 User is offline   bombardierul 

• Avansat
  • PipPip
  • Interests:masinile bengoase si femeile foarte frumoase
  • Model ATV:BOMBARDIER CAN-AM 800

Posted 10 March 2009 - 12:54 AM

ma bag si eu la plimbare la munte
0

#34 User is offline   cosmin26 

• Profesionist
  • PipPipPipPip

Posted 10 March 2009 - 01:06 AM

CITAT(bombardierul @ Mar 10 2009, 12:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>
ma bag si eu la plimbare la munte

vezi ca trebuia sa postezi pe alta sectiune a forumului,nu sa creezi alt topic,scrie acolo de acum in colo.ok,daca vrei sa vii,urmareste forumul si vei vedea cand si unde ne vom intalni si ce vom pune la cale
0

#35 User is offline   bombardierul 

• Avansat
  • PipPip
  • Interests:masinile bengoase si femeile foarte frumoase
  • Model ATV:BOMBARDIER CAN-AM 800

Posted 10 March 2009 - 01:12 AM

ok, cam pe cand vreti voi sa iesiti?
0

#36 User is offline   cosmin26 

• Profesionist
  • PipPipPipPip

Posted 10 March 2009 - 01:20 AM

pt. BOMBARDIERUL:cu totii dorim sa facem o iesire la munte undeva pe Valea Prahovei,dar nu stim exact cand,ori week-nd-ul asta ori celalalt,ramane de vazut,eu am zis sa o lasam pt celalalt sa se mai incalzeasca.
0

#37 User is offline   florinionas 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery

Posted 10 March 2009 - 02:28 AM

eu as prefera sambata,datorita carui fapt?ca daca ne vom intalni la TOP QUAD vom mai gasi si alti atvisti dornici de plimbari si ne vom aduna mai multi;plus de asta duminica e duminica,e bine sa ramana de odihna dupa plimbare,de revenire in caz ca se lasa cu cazaturi cu scufundari in apa cum am vazt pe YOUTUBE.acum depinde ce zic si ceilalti.dar...vad ca suntem putini:eu,Cortez,tu si ar mai fi cineva cu care am vorbit eu...dar doar atatia?cam putini sleep.gif
[/quote]

Poate in 2 saptamani se mai gandeste cineva si vine mexicanwave.gif
0

#38 User is offline   cosmin26 

• Profesionist
  • PipPipPipPip

Posted 10 March 2009 - 03:01 AM

Poate in 2 saptamani se mai gandeste cineva si vine mexicanwave.gif
[/quote]

exact asta era un motiv,cum a fost cu plecarea la Cheia,s-a spus din timp ideea si in 2-3 saptamani cat s-a planificat totul au aflat mai multi si acolo s-au strans o gramada mwink.gif ,ceea ce cred ca e punctul forte al unei plecari:sa fim cat mai multi!
0

#39 User is offline   fatcat 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:Suzy KQ

Posted 10 March 2009 - 12:40 PM

CITAT
exact asta era un motiv,cum a fost cu plecarea la Cheia,s-a spus din timp ideea si in 2-3 saptamani cat s-a planificat totul au aflat mai multi si acolo s-au strans o gramada mwink.gif ,ceea ce cred ca e punctul forte al unei plecari:sa fim cat mai multi!

??? E la misto?
Hai sa spargem putin mitul asta: "punctul forte al unei plecari:sa fim cat mai multi"
1. punctul forte al unei intalniri este ca tura sa iasa misto, sa ramai cu ceva pozitiv si sa-ti faci eventual noi prieteni si coechipieri, deci nu cantitatea ci calitatea e importanta.
2. din proprie experienta, turele cu multi coechipieri sunt mai putin interesante, eu unul evit sa merg in astfel de intalniri daca sunt mai mult de 6-7 coechipieri. Mai ales in conditii reale de off-road, mai ales cand pariticipantii nu au acelasi nivel de experienta, sa stai dupa fiecare intarziat sau impotmolit pe undeva, devine o pierdere de timp. Atentie - nici nu am facut referire la ce fel de Atv are fiecare.
3. Din acest motiv, foarte multi atvisti experimentati si activi, nici nu posteaza mereu in prealabil turele - se constituie grupuri care se anunta cand e cazul, abia dupa tura aflii de ea si vezi pozele pe forum.
Ceea ce propui tu, sa mergem sambata la TopQuad ca ne lipim si noi, e putin invaziv, e posibil ca cei care se intalnesc acolo sa nu isi doreasca asta neaparat. Va rog nu intelegeti gresit, nu e o critica la adresa cuiva, e doar o constatare de bun simt.

In concluzie, corect este ca cine face o invitatie de mers undeva - in special la distanta mai mare, ceea ce presupune costuri si timp mult, e bine sa se asigure ca are acceptul celor care vor fi "ghizi". Altfel, riscul e sa mergem aiurea, sa fugim unii de altii si sa perpetuam mituri de genul de mai sus.

Din pacate, asa cum am vazut si cu ocazia propunerii cu mersul la Cheia, nu s-a ales nimic. Entuziasm initial, apoi nimic. Cine isi asuma propuneri trebuie sa le planifice si exprime corect, iar cine este interesat, trebuie sa se gandeasca daca poate si vrea sa faca acel lucru si apoi sa "se inscrie". Nu inseamna ca cine se inscrie se obliga la ceva, dar daca nu exista o minima responsabilitate in acest sens, nu va iesi nimic.
life's short, make it worth!
0

#40 User is offline   cortez222 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Model ATV:outlander 800 max ltd

Posted 10 March 2009 - 01:22 PM

E la misto?
Hai sa spargem putin mitul asta: "punctul forte al unei plecari:sa fim cat mai multi"
1. punctul forte al unei intalniri este ca tura sa iasa misto, sa ramai cu ceva pozitiv si sa-ti faci eventual noi prieteni si coechipieri, deci nu cantitatea ci calitatea e importanta.
2. din proprie experienta, turele cu multi coechipieri sunt mai putin interesante, eu unul evit sa merg in astfel de intalniri daca sunt mai mult de 6-7 coechipieri. Mai ales in conditii reale de off-road, mai ales cand pariticipantii nu au acelasi nivel de experienta, sa stai dupa fiecare intarziat sau impotmolit pe undeva, devine o pierdere de timp. Atentie - nici nu am facut referire la ce fel de Atv are fiecare.
3. Din acest motiv, foarte multi atvisti experimentati si activi, nici nu posteaza mereu in prealabil turele - se constituie grupuri care se anunta cand e cazul, abia dupa tura aflii de ea si vezi pozele pe forum.
Ceea ce propui tu, sa mergem sambata la TopQuad ca ne lipim si noi, e putin invaziv, e posibil ca cei care se intalnesc acolo sa nu isi doreasca asta neaparat. Va rog nu intelegeti gresit, nu e o critica la adresa cuiva, e doar o constatare de bun simt.

In concluzie, corect este ca cine face o invitatie de mers undeva - in special la distanta mai mare, ceea ce presupune costuri si timp mult, e bine sa se asigure ca are acceptul celor care vor fi "ghizi". Altfel, riscul e sa mergem aiurea, sa fugim unii de altii si sa perpetuam mituri de genul de mai sus.

Din pacate, asa cum am vazut si cu ocazia propunerii cu mersul la Cheia, nu s-a ales nimic. Entuziasm initial, apoi nimic. Cine isi asuma propuneri trebuie sa le planifice si exprime corect, iar cine este interesat, trebuie sa se gandeasca daca poate si vrea sa faca acel lucru si apoi sa "se inscrie". Nu inseamna ca cine se inscrie se obliga la ceva, dar daca nu exista o minima responsabilitate in acest sens, nu va iesi nimic.
[/quote]
bine spus ,euam deschis topicul deci imi asum responsabilitatea,mergem unde vreti voi,asa ca contati pe mine .vreau sa dam o tura in 3 sau in 20 mie indiferent.
0

Share this topic:

• 12 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users