King Quad 700 mi-am luat kq
Posted 19 March 2009 - 09:16 PM
in sfarsit mi-am luat si eu un Suzuki King Quad de 700, atveul are 1700km(second-hand), negru, anvelope Maxxis,scuturi de protectie originale de Suzuki.Ca prima impresie este faptul ca ma cam speriat cu forta sa si cred ca o sa il mai limitez din acceleratie cel putin pana ma obisnuiesc cu el, in rest totul e ok
astept sfaturi si sugesti de la cunoscatori de kq
Posted 19 March 2009 - 10:01 PM
Cu puterea, ia-o usurel ca te obisnuiesti repede cu el
Posted 19 March 2009 - 11:19 PM
IAR CU LIMITATUL MAI BINE IL LIMITEZI DE LA "COMPUTERUL PRINCIPAL"
In rest multa bafta!
This post has been edited by jimmybones: 19 March 2009 - 11:22 PM
Posted 19 March 2009 - 11:38 PM
grija sa nu fie pe atat de dur cu tine,ia-l usurel sa nu te uimeasca in sensul nu prea bun al cuvantului! si baga-i niste distantiere ca sa ii inbunatatesti stabilitatea la viraje,te-ar mai costa 100 E daca nu mai putin,dar iti spun din ce am vazut eu ca merita si apoi cu o toba sport il faci racheta.
apoi nu mai intri pe ATVISTI .RO ci ai sa intri pe RAKETISTI.RO
This post has been edited by cosmin26: 19 March 2009 - 11:42 PM
-reparatii,resoftari,decodari telefoane mobile-
Posted 20 March 2009 - 01:28 AM
in sfarsit mi-am luat si eu un Suzuki King Quad de 700, atveul are 1700km(second-hand), negru, anvelope Maxxis,scuturi de protectie originale de Suzuki.Ca prima impresie este faptul ca ma cam speriat cu forta sa si cred ca o sa il mai limitez din acceleratie cel putin pana ma obisnuiesc cu el, in rest totul e ok
astept sfaturi si sugesti de la cunoscatori de kq
Sa-l stapanesti sanatos si sa il uzi
Te obisnuiesti repede si o sa vrei sa-i faci un tuning ceva
Posted 20 March 2009 - 09:04 AM
sper sa fac multi km fara incidente,iar de imbunatatiri mai tarziu sa-mi revin financiar
Posted 20 March 2009 - 09:24 AM
Posted 20 March 2009 - 09:27 AM
Te sfatuiesc sa verifici din 300 in 300 de km uleiul, sa-l dotezi cu un troliu si daca il bagi prin padure cu un bullbar.
Cutia spate este deasemenea un accesoriu foarte util atat pentru pasager dar mai ales pentru cazurile nefericite in care il rastorni.
Posted 20 March 2009 - 09:45 PM
de cand l-am luat nu am facut 5km,dar o sa imi schimb poza
Posted 20 March 2009 - 09:53 PM
Te sfatuiesc sa verifici din 300 in 300 de km uleiul, sa-l dotezi cu un troliu si daca il bagi prin padure cu un bullbar.
Cutia spate este deasemenea un accesoriu foarte util atat pentru pasager dar mai ales pentru cazurile nefericite in care il rastorni
Mi-am luat troliu dar nu am apucat sa-l montez,poate imi spui cum sa desfac capsele in care sunt prinse protectiile de la motor?
Posted 20 March 2009 - 10:07 PM
Cutia spate este deasemenea un accesoriu foarte util atat pentru pasager dar mai ales pentru cazurile nefericite in care il rastorni
Mi-am luat troliu dar nu am apucat sa-l montez,poate imi spui cum sa desfac capsele in care sunt prinse protectiile de la motor?
cu o surubelnita, incearca sa scoti cliplsul din interior.

Help