Astazi era foarte cald in Campulung Moldovenesc (cam 16-18 grade). Soare stralucitor. Frumos. Vreme minunata de iesit cu ATV-ul. Ceea ce am si facut. Daca in oras era cald si frumos ... pe munte s-a schimbat situatia. Stiu ca pare greu de crezut ... dar era zapada din belsug. Am crezut ca s-a mai topit fata de ultima iesire ... insa nu a fost chiar asa. Deoarece iesise soarele, zapada era un pic topita si inaintarea s-a facut mult mai greu decat data trecuta. Am ramas impotmolit de doua ori la urcare (in una din poze se vad urmele lasate de rotile ATV-ului la patinare). De fiecare data a trebuit sa cobor pasagerul (de data asta am urcat cu sotia) si am reusit sa ies doar prim miscari repetate fata spate. Desi ma asteptam ca in doi ATV-ul sa urce mai greu ... nu a fost asa. Ba din contra, fata de data trecuta cand am urcat singur acum nu a mai patinat asa rau (cred ca datorita greutatii). Mai am de spus ca la coborare (cam la 6 km de oras) m-am intalnit cu o masina albastra de strada (cred ca era un Opel sau WV nu sunt sigur), al carui sofer nu a gasit altceva de facut decat sa scoata capul pe geam si sa traga o injuratura la adresa "astiora cu ATV-urilor"!!! Daca asta era nivelul lui de cultura ... Asta a fost singurul moment neplacut din toata iesirea. Dar gata ... pun pozele:
Page 1 of 1
Iesire la munte (pe Raraul)
Posted 05 April 2009 - 05:19 PM
Grabiti-va
... nu stiu cat mai tine zapada. Ca sa va faceti o idee ... pun cateva poze din iesirea facuta vineri de mine prin imprejurimile orasului (cu noua mea jucarie productie propie
) ... sa vedeti ce vreme era in oras ... si cum era sus la munte:
This post has been edited by RobertKiran: 05 April 2009 - 05:26 PM
Share this topic:
Page 1 of 1

Help