Ieisire de weekend DUMINICA CEVA?
Posted 25 April 2009 - 03:38 PM
Sa faceti poze. Macar alea sa le admiram si noi, ca pe aici ploua in nestire. Degeaba ne-am pregatit sa iesim in muntii Macinului ca e absolut oribila vremea. Va doresc o vreme cat de cat acceptabila
Suzuki KingQuad 750AXi
Posted 25 April 2009 - 06:22 PM
Eu....sunt pe la Cozia (muntele Cozia, nu localitatea
). Am facut o iesire cu Bex Team ....de vis. Azi am facut aproape 200 km de offroad zdravan de tot, de aici, pana la barajul Vidraru si...evident,inapoi, pe alt drum, A fost un super traseu, cu de toate. Nu-mi simt mainile....abia mai pot tasta. Am prins putina ploaie in vale, dar foarte vag. Acum, aici ninge superb
.
Va voi pune si ceva poze ...dar n-am facut prea multe , am fost prea ocupati cu traseul
Va voi pune si ceva poze ...dar n-am facut prea multe , am fost prea ocupati cu traseul
Posted 25 April 2009 - 10:07 PM
OFFF.....NU VRETI SA BETI SI VOI UN SUC PANA PE LA 12?EU AM TREABA DE DIMINEATA SI SUNT DIN BERCENI=>FAC 1 ORA PANA LA VOI...
B 05 EIX
Posted 26 April 2009 - 05:56 AM
CITAT(Littlebear86 @ Apr 25 2009, 10:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
OFFF.....NU VRETI SA BETI SI VOI UN SUC PANA PE LA 12?EU AM TREABA DE DIMINEATA SI SUNT DIN BERCENI=>FAC 1 ORA PANA LA VOI...
Vezi numarul meu de telefon in stanga la profil si suna-ma cand termini si ne vedem pe traseu pe undeva.
Posted 26 April 2009 - 07:16 PM
O iesire interesanta, am fost 6 atv-uri, multe obstacole, padure deasa, incredibil nici o problema tehnica.
Am mers de la aeroport Clinceni in sus pe Arges si am iesit pe Autostrada.
Am si cateva filmulete, le pun eu zilele astea.
Am mers de la aeroport Clinceni in sus pe Arges si am iesit pe Autostrada.
Am si cateva filmulete, le pun eu zilele astea.
Posted 26 April 2009 - 07:28 PM
Salut baietiii veseli! A fost foarte frumos astazi , sper sa ma anuntati si pe minbe
cand mai organizati ceva.
Posted 27 April 2009 - 02:03 PM
misto iesirea... locuri noi 
foarte tari padurile si carierele de nisip/pietris
foarte tari padurile si carierele de nisip/pietris
Posted 27 April 2009 - 04:04 PM
imi pare rau cand lipsesc de la iesirile astea
ce sa facem mai avem si treaba,firar mama lor de baniiii....va salut pe toti
Posted 27 April 2009 - 04:31 PM
Salut Catos!Poate pui si tu te rog filmuletul cu mine cand am sarit in sus din santul ala mare...
Vream si eu sa ma laud la colegi.
multumesc anticipat.
Vream si eu sa ma laud la colegi.
multumesc anticipat.
Posted 27 April 2009 - 08:33 PM
Am incercat azi la birou dar filmele din telefon sunt de tip 3gp si nu le vedea. Le pun eu zilele astea sa vad cu ce le convertesc.

Help