EL ESTE....
CF ROAR HEXIM Un nou membru!
Posted 28 April 2009 - 08:43 PM
Posted 29 April 2009 - 09:07 AM
Am unul identic. Pe capacul de la motor scrie CF Moto, dar in acte e Hexin Roar. Cred ca e aceeasi Marie cu alta palarie. Are farurile si stopurile diferite, fata de cel de pe site-ul ATVRom.
This post has been edited by abunea: 29 April 2009 - 09:09 AM
Posted 29 April 2009 - 09:46 AM
This post has been edited by adyz: 29 April 2009 - 09:46 AM
Posted 29 April 2009 - 10:34 AM
cat te-a costat si de unde?ceva reducere la pretul initial?
ceva accesorii(husa,casca,bila remorcare....) incluse in pret(in afara de troliu)?
avea si spatar pasager(probabil l-ai dat jos pt a instala cutia) ?
ce tip de afisaj are?digital-clasic?
ce consum are?la fel ca cf-ul clasic?
plasticele au aceeasi calitate ca la cf?(adica foarte casante)
This post has been edited by locksley: 29 April 2009 - 10:43 AM
Posted 29 April 2009 - 10:57 AM
Eu am dat 5700 Euro pe el de la Razum Ploiesti. In pretul asta are troliu, bila remorcare, 2 casti, spatar pasager si manere, afisaj digital, consum nu am apucat sa ii fac, plasticele mi se par destul de ok desi aripa fata s-a crapat cand l-a pus cineva pe lateral ( nu stiu care nu s-ar fi crapat)
Manualul de utilizare este de CF Moto 500a, deci cred ca e aceeasi tehnica. Farurile si stopurile difera. Mai are in plus un fel de protectie exterioara la aripi, tot din plastic, dar parca totusi de mai buna calitate decat restul plasticariei de pe el. Ciudat este ca dupa ce a fost pe o parte, s-a crapat plasticul aripii, dar partea exterioara neagra a ramas intacta, cred ca e un plastic ceva mai bun.
Sunt curios sa vad in ce conditii l-ai luat tu.
PS: Am pus si o poza in care se vede mai bine, partea exterioara din plastic mai rezistent.
This post has been edited by abunea: 29 April 2009 - 11:17 AM
Posted 29 April 2009 - 05:22 PM
Sa va raspund pe scurt:
PRET: 5.750 EURO la curs de BNR + 1% - (fiecare cu norocul lui).
FURNIZORUL: Ploiesti.
Este un CFMOTO model 2008, dupa parerea mea un pic mai aranjat din punct de vedere estetic. Mie Mi-a placut mai mult. Este ca o mica masinuta (cel putin cat este noua)- pe urma dumnezeu cu mila.
Consumul: este marisor.
Accesorii care au fost incluse in pret (smulse) : cauciucurile. In rest, urari de bine.
Pentru @ abunea - cine ti-a dat castile?
Inca o data multumesc de urari.
Posted 29 April 2009 - 09:27 PM
ti-au dat unele mai bune decat cele echipate standard?(inova,care inteleg ca sant f bune)
sau ai primit inca un set de rezerva?
oricum vad din poze ca ai si troliu,bila remorcare ,casca,spatar pasager ,banuiesc ca au fost si ele incluse in pret!
ceva probleme,reprosuri ,asa la prima iesire?
This post has been edited by locksley: 29 April 2009 - 09:35 PM
Posted 29 April 2009 - 09:47 PM
Dealerul Razum, Catalin Fieraru. Mie sincer mi-a placut cum s-au comportat, s-au asigurat ca service-ul tot la ei o sa il fac. Oricum castile, au fost cele mai ieftine, iti dai seama
Legat de consum, si mie mi s-a parut maricel pt un motor de 500cmc, dar cred ca in timp o sa isi dea drumul motorul si o sa scada. E normal ca la inceput sa consume mai mult.
This post has been edited by abunea: 29 April 2009 - 09:51 PM

Help