Page 1 of 1
cumpar garmin 60csx
Posted 03 May 2009 - 12:09 PM
astept oferte de pret pt garmin 60csx,nou(precizati daca e cu factura-garantie)
road2008 preinstalat
cu suport prindere ghidon atv
road2008 preinstalat
cu suport prindere ghidon atv
Posted 07 May 2009 - 08:05 PM
Pai da si tu detalii. Cat a costat, de unde, impresii despre produs. Crezi ca scapi asa usor?
Suzuki KingQuad 750AXi
Posted 07 May 2009 - 08:28 PM
speram si eu
am ales varianta de pe celalalt forum,userul transit(am asteptat o oferta de la atvrom care nu a venit nici acum,baietii sant f ocupati,dar cu criza asta gasesti destule oferte la orice!)
am luat de la el cu 13mil(mai scump cu un mil decat la ceilalti care aduc fara acte din state) deoarece el le vinde cu factura(decontez pe pfa) si garantie 24 luni
cu road 2008 pe un microsd
ieri l-am luat(mi l-a adus di mogosoaia in bucuresti),azi am plecat in provincie,de maine il probez in teren(am citit juma de manual,dar nu e complicat,vazand si facand!)
asa la a doua impresie(prima a fost din ce am citit pe forumuri) face toti banii(face mai multe decat voi folosi eu)
arata si e f rezistent ,are un manual f detaliat
am luat si un suport pt atv=50ron si o husa de protectie=53ron
am ales varianta de pe celalalt forum,userul transit(am asteptat o oferta de la atvrom care nu a venit nici acum,baietii sant f ocupati,dar cu criza asta gasesti destule oferte la orice!)
am luat de la el cu 13mil(mai scump cu un mil decat la ceilalti care aduc fara acte din state) deoarece el le vinde cu factura(decontez pe pfa) si garantie 24 luni
cu road 2008 pe un microsd
ieri l-am luat(mi l-a adus di mogosoaia in bucuresti),azi am plecat in provincie,de maine il probez in teren(am citit juma de manual,dar nu e complicat,vazand si facand!)
asa la a doua impresie(prima a fost din ce am citit pe forumuri) face toti banii(face mai multe decat voi folosi eu)
arata si e f rezistent ,are un manual f detaliat
am luat si un suport pt atv=50ron si o husa de protectie=53ron
This post has been edited by locksley: 07 May 2009 - 08:33 PM
Posted 07 May 2009 - 08:34 PM
Sa-l stapanesti sanatos si asteptam impresii despre usurinta in utilizare si precizia lui.
Suzuki KingQuad 750AXi
Posted 07 May 2009 - 09:17 PM
rectific ,userul TRANZIT
SI O COMPLETARE,LA MAGAZINELE CARE VAND ONLINE GASESTI PE STOC GPS-UL LA 1515RON IAR PT HARTA ROAD 2008(CD) INCA 25RON(DOAR IMPREUNA CU GPS,ALTFEL HARTA SEPARATA COSTA 450-500RON)
SI O COMPLETARE,LA MAGAZINELE CARE VAND ONLINE GASESTI PE STOC GPS-UL LA 1515RON IAR PT HARTA ROAD 2008(CD) INCA 25RON(DOAR IMPREUNA CU GPS,ALTFEL HARTA SEPARATA COSTA 450-500RON)
This post has been edited by locksley: 07 May 2009 - 09:21 PM
Share this topic:
Page 1 of 1

Help
This topic is locked