AICI VETI PUTEA INTRA IN LEGATURA DIRECTA CU SPONSORUL FORUMULUI o rubrica de feedback direct cu sponsorul forumului, directorul ATVROM
Posted 22 May 2009 - 10:13 PM
Daca considerati ca aveti o idee constructiva legata de forum, daca doriti sa semnalati o neregula, o nedreptate, sa faceti o sugestie, etc aici e locul unde o puteti face si veti avea siguranta ca ajunge unde trebuie.
Posted 22 May 2009 - 11:07 PM
Am si eu o nelamurire mai veche si poate acum voi primi si un raspuns: Cum poate un admin al forumului care nu a mai intrat de cateva luni sau in unele cazuri niciodata sa ajute un user nou care ii cere o opinie sau alte chestii?
This post has been edited by dacian: 22 May 2009 - 11:08 PM
Posted 23 May 2009 - 06:47 AM
Pe mine unul nu ma deranjeaza ca sunt f multi admini si mai putini useri. Importanta e atmosfera pe forum si aici eu pot sa spun ca ma simt bine.
Daca ar exista si mai multa implicare din partea unora ar fi si mai frumos.
Deci, eu consider ca nu exista nicio neregula grava, nu pot sa zic ca am vazut abuzuri din partea cuiva si cu riscul de a ma repeta, as vrea sa vad mai multa implicare din partea celor de la atvrom. E in interesul lor si daca tot au facut forumul asta, sunt sigur ca au inspiratia sa mearga in paralel cu celalalt, asa cum merge si revista, asa cum merg si dealerii, etc. Important e doar sa se faca niste mici reglaje si totul e ok.
Cat despre Alexandru Badea, cel putin din feedback-ul care-l am eu din diverse surse, e un tip super ok.
Ca si sugestii. Incercati sa gasiti o alta denumire multitudinii de admini ca nu cadreaza deloc "admin" cu ceea ce fac, ori mai bine zis, nu fac, mare parte din ei.
Posted 23 May 2009 - 10:45 AM
<a href="http://www.scutere-de-vanzare.ro/" target="_blank">http://www.scutere-de-vanzare.ro/</a>
Posted 23 May 2009 - 12:40 PM
Posted 23 May 2009 - 04:47 PM
Adminul are si el o menire pe un forum, nicidecum cea de angajat atvrom. Spun toate astea cu cea mai buna si mai constructiva intentie si nu vreau sa o luati ca pe o critica.
Cat despre faptul ca angajatii atvrom sunt implicati aici, numai de bine. Chiar nu vad nimic negativ in asta.
Dacian are dreptate in felul lui...
Tragand linie, solutia cam asta ar fi, sa schimbati denumirea din admin in altceva si chiar ar fi bine sa fie cineva si admin sa rezolve problemele specifice unui forum. In ultima vreme cam slabuta miscarea pe aici... si e pacat ca aveti diverse initiative, campanii bune dar nu le duceti pana la capat si le irositi degeaba.
Posted 25 May 2009 - 08:48 AM
am rugamintea sa aveti rabdare cu mine si sa-mi explicati toate problemele ca sa le pot intelege si chiar rezolva.
Posted 25 May 2009 - 08:10 PM
Posted 25 May 2009 - 08:27 PM
Posted 26 May 2009 - 09:41 AM
nu e nimeni angajat sa stea pe forum. fiecare se dedica forumului in functie de timpul ''liber'' pe care il are. nu are nicio relevanta faptul ca un admin este angajat la atvrom. primeste functia de admin pentru a avea acces la unele chestii la care nu are acces un user obisnuit.
CINE ARE PROBLEME SAU NELAMURIRI, POATE FOLOSI FUNCTIA DE PM A FORUMULUI, CAT SI CEA DE SEARCH.
cei care mi-au trimis mesaje de diferite feluri, in functie de timp si posibilitati , le-am raspuns, asa ca toata lumea e ajutata intr-un fel sau altul.
apar multe posturi si nu le putem vedea pe toate, deci nu se pot raspunde la toate.
aveti PM-ul Id-ul meu de mess.... toate conditiile
bafta la tastat
Posted 26 May 2009 - 02:10 PM
This post has been edited by dacian: 26 May 2009 - 02:11 PM
Posted 26 May 2009 - 02:15 PM
Posted 26 May 2009 - 03:53 PM
toate telefoanele sunt pe site, de la toate magazinele, depozitul de piese, service, dealeri...
nu vad rostul...e o chestie inutila. forumul comunica foarte bine cu site-ul...
Posted 27 May 2009 - 02:46 PM
pai ii trimiti la mine sau la telefoanele de pe site, in functie de ce vrea...ce te descurci tu...e spaga ta
Posted 30 May 2009 - 11:39 AM
Toate bune,
Posted 31 May 2009 - 10:28 PM
Posted 01 June 2009 - 01:28 PM
poate votam pe cineva care sa aiba drepturi sa indreptam putin lucrurile.

Help