AICI VETI PUTEA INTRA IN LEGATURA DIRECTA CU SPONSORUL FORUMULUI o rubrica de feedback direct cu sponsorul forumului, directorul ATVROM
Posted 01 June 2009 - 03:40 PM
Pai e cam nasol daca se face afirmatia asta in conditiile in care exista jdemii de administratori
Suzuki KingQuad 750AXi
Posted 01 June 2009 - 08:37 PM
CITAT(SUMI @ Jun 1 2009, 02:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
problema mare este ca nu prea se mai ocupa nimeni de forum si ma gandeam poate gasim impreuna niste solutii.
poate votam pe cineva care sa aiba drepturi sa indreptam putin lucrurile.
...nu asa se face...nu trebuie votat "cineva" care sa faca putina ordine pe forum...exista moderatori si asta e rolul lor, nu?...un moderator nu trebuie neaparat sa fie si expert in atveuri, desi poate constitui un avantaj asta....ei trebuie doar sa vegheze la respectarea regulamentului acestui forum, si unde se-ncalca legea, sa intervina...ceva de genul "to serve end protect"
"Nu lua niciodata un somnifer si un laxativ in aceeasi seara"
Posted 01 June 2009 - 10:02 PM
si rolul administratorilor care este? problema din punctul meu de vedere este faptul ca pana acuma prea sa schimbat ADMINUL si aici fac referirire la acel ADMIN care se ocupa de forum. A fost cristi care a s-a ocupat de forum foarte bine , a venit desse , iara cristi, acum bobi dar care( il rog sa ma ierte daca gresesc) se ocupa mai mult de scuteristi si aici mai slabutz spre deloc. eu as vrea sa stau mai mult pe forum dar vine licentza si trebuie sa ma pun cu burta pe carte.
Posted 04 June 2009 - 07:09 PM
am vb.cu cristi (expertfoto)si o sa ne ajute in continuare cu forumul.
daca mai aveti probleme, uitati si numarul meu 0723604204 si ma puteti suna la orice ora.
daca mai aveti probleme, uitati si numarul meu 0723604204 si ma puteti suna la orice ora.
Posted 04 June 2009 - 09:26 PM
M-am atasat foarte mult de acest forum, am asistat si de ce nu, am contribuit la cresterea lui pana la un anumit punct.A fost o vreme cand aveam timpul necesar sa petrec multe ore si sa aflu tot ce misca si tot ce spune fiecare.Problema este ca acum, pe de o parte nu mai am posibilitatea de a sta atat si pe de alta parte forumul a crescut intr-atat incat chiar daca ar sta o singura persoana non stop, nu ar putea fi la curent cu ABSOLUT tot ce se intampla.In concluzie voi incerca in masura timpului, sa stau cat mai mult pe forum.Voi reincepe o sectiune de concursuri cu premii pe teme foto si sper sa mai animam un pic atmosfera pe aici. Oricum pentru orice sugestii, propuneri, reclamatii, etc va stau (aproape) non stop la dispozitie.Voi discuta si cu sponsorul
sa vad ce buget pot obtine pentru diverse mici sau mari premii si voi reinecerca sa revenim la ce a fost mai demult.
Multumesc pentru sustinere.
Cristi
Ma puteti contacta oricand pe mail la office@expertfoto.ro.
Multumesc pentru sustinere.
Cristi
Ma puteti contacta oricand pe mail la office@expertfoto.ro.
Expert Foto Studio * Administrator ATVISTI.ro
Posted 04 June 2009 - 10:59 PM
cristi esti mai smecher decat vlad tepes el a avut numai 2 domnii, tu esti la a 3-a
chip ap za gud uorc
Posted 29 December 2009 - 12:17 AM
CITAT(SUMI @ Jun 1 2009, 01:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
problema mare este ca nu prea se mai ocupa nimeni de forum si ma gandeam poate gasim impreuna niste solutii.
Cine ma poate ajuta intr-o problema cu un New Force?
Posted 30 May 2010 - 08:04 PM
Eu zic ca am inchis,modificat tot ce a fost nevoie,acum sa vedem si raspunsul Domnului Alex Badea...
This post has been edited by Ciprian-Yamaha: 30 May 2010 - 08:05 PM

Help