ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Filmari facute cu ATC 3K Oregon - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Filmari facute cu ATC 3K Oregon

#1 User is offline   RobertKiran 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Interests:Plimbari in natura ... calatorii in locuri salbatice si cat mai putin populate.
  • Model ATV:De azi 11 septembrie am Linhai 4x4 Aniversar

Posted 23 May 2009 - 05:28 PM

Am comandat de pe Louis o camera ATC 3K Oregon. Vreau sa spun ca nu a fost o alegere prea inspirata. Camera nu este chiar buna ... desi pretul ei este destul de mare -620 ron. Nu sfatuiesc pe nimeni sa cumpere asa ceva.
Plusuri: Camera este micuta are o groaza de accesorii, poate fi prinsa pe ghidon, casca ...etc.
Minusuri: Calitatea imagini este slaba. Calitatea sunetului - NU EXISTA. Sunetul este groaznic, practic nu mai intelegi nimic din sunetul motorului.
Totusi am facut cateva filmari cu ea. Am pus pe Youtube vreo cateva. Cer scuze de calitatea filmarilor ... asta e camera. Toate filmarile au fost facute cu camera montata pe casca.
Prima: urcare cu ATV-ul din oras (Campulung Moldovenesc) la Cabana Istrate. Am urcat lejer doar cu 2X4. Exista o portiune de dale de beton destul de abrupta ... insa ATV-ul a urcat lejer. Filmul: http://www.youtube.com/watch?v=0Cxhr0qvSsw .
Al doilea film: o scurta filmare a peisajului de la cabana respectiva: http://www.youtube.com/watch?v=K91RiBChf9I...feature=channel .
Al treilea film: coborarea de la Cabana Istrate. Aici am folosit 4X4 ... la coborarea pe dalele de beton nu am avut curajul sa il las in 2X4. Filmul: http://www.youtube.com/watch?v=ZelmYPvX3lo...feature=channel .
Al patrulea film: o scurta tura prin oras cu ATV-ul. Am facut si doua depasiri ... Filmul: http://www.youtube.com/watch?v=KAxilPysK14...feature=channel .
Si acum cateva filmulete care chiar daca nu au legatura cu ATV-ul ... sunt din lumea moto deci le pun aici.
Unul cu plimbarea cu bicicleta motorizata (de bicicleta asta e vorba http://www.atvisti.ro/Ce-alte-vehicule-mai....html&st=80 ). Un filmulet facut pe strada principala a orasului: http://www.youtube.com/watch?v=temSQODe5D4...feature=channel .
Alt filmulet cu o scurta plimbare in jurul blocului cu motocicleta mea. Pentru cine se intreaba de ce am bagat motocicleta prin gropile acelea in loc sa merg cu ea pe soseaua principala ... simplu ... inca nu am permis (sst... nu spuneti la politie ... nu mai fac). Filmuletul : http://www.youtube.com/watch?v=2b_W7BwT4BI...feature=channel .
Si ultimul filmulet, facut cu scuterasul care mi-a facut atatea probleme ... dar care acum este apt si functioneaza in parametrii normali. Filmul: http://www.youtube.com/watch?v=lz0AlV3RZ04...feature=channel .
Vizionare placuta!

This post has been edited by RobertKiran: 23 May 2009 - 05:31 PM

0

#2 User is offline   jaker75 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Interests:plimbare
  • Model ATV:KAWASAKI Brute Force 750i

Posted 23 May 2009 - 05:57 PM

mi se par destul de clare filmuletele...nu-i rau...
0

#3 User is offline   cristirenault 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:motorsport
  • Model ATV:turbo

Posted 23 May 2009 - 08:55 PM

Robert, la o suma aproape jumate cat asta gaseai o camera care inregistreaza acceptabil. Am vrut si eu sa cumpar o camera ca asta a ta si din fericire m-am informat fff bine inainte sa dau banii pe ea.
Camera in sinea ei e bunuta dar cam scumpa pentru ceea ce face.
Suzuki KingQuad 750AXi
0

#4 User is offline   fatcat 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:Suzy KQ

Posted 24 May 2009 - 05:40 AM

Ai dreptate, calitatea nu este geniala.
DAR este practic singura optiune pe care o ai pentru o camera usoara, care sa filmeze o ora cu un card si un set de baterii, sa fie etansa si rezistenta la socuri si apa, noroi, etc. si care sa poata fi utilizata in mers. Oricum, ai dat f. mult pe ea. Costa 100 Euro, eu am vandut 2 buc. cu cate 300 ron. Pentru eventuali alti cumparatori vedeti si aici www.smuff.ro (nu am actiuni la firma asta!). Modelul pe care il recomand este ATC 5k, care are cateva imbunatatiri esentiale.
Eu am avut modelul ATC 2K si am filmat cu ea multe ture. Am vandut-o pentru ca toate imaginile erau miscate ingrozitor si practic nu se putea distinge mare lucru, dar asta este de nerezolvat, indiferent de camera. ATV+offroad+praf nu este compatibil cu filmarea de calitate. In schimb filmeaza sub apa impecabil!
Cel mai indicat este ca altcineva sa filmeze in timp ce "actorul" face ce face. Iar pentru asta poti utiliza orice camera.
life's short, make it worth!
0

#5 User is offline   RobertKiran 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:Plimbari in natura ... calatorii in locuri salbatice si cat mai putin populate.

Posted 24 May 2009 - 06:32 AM

Asta este pretul care este pe site-ul Louis 149,95 euro (cod Louis 10034661). Practic firma care le vinde in Romania le da cu pretul de pe site, si cu transportul gratis pana acasa. Am crezut ca este buna, la banii astia. Si iar am crezut ca un pret mai mic decat pe un site din afara nu exista. Credeam ca cei de la Louis, fiiind site german sunt mai seriosi.
Acum imi dau seama ca am fost cam naiv .... trebuia sa mai caut pe net, nu sa ma arunc din prima.
PS Fatcat tu ai luat-o cu doar 100 de euro baldy.gif ?

This post has been edited by RobertKiran: 24 May 2009 - 06:34 AM

0

#6 User is offline   fatcat 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • Model ATV:Suzy KQ

Posted 24 May 2009 - 06:23 PM

CITAT(RobertKiran @ May 24 2009, 06:32 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Asta este pretul care este pe site-ul Louis 149,95 euro (cod Louis 10034661). Practic firma care le vinde in Romania le da cu pretul de pe site, si cu transportul gratis pana acasa. Am crezut ca este buna, la banii astia. Si iar am crezut ca un pret mai mic decat pe un site din afara nu exista. Credeam ca cei de la Louis, fiiind site german sunt mai seriosi.
Acum imi dau seama ca am fost cam naiv .... trebuia sa mai caut pe net, nu sa ma arunc din prima.
PS Fatcat tu ai luat-o cu doar 100 de euro baldy.gif ?

Da, insa din Viena, din Saturn.

pentru ATC 5k vezi aici http://www.atc2k.com/
ATC 2k aici http://www.motoflash.ro/stiri/aftermarket/...scientific.html este 124 Euro
life's short, make it worth!
0

#7 User is offline   Clyde 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:Butzuki 750 axion

Posted 24 May 2009 - 07:04 PM

prima filmare seamana cu un film de groaza. se vede binisor dar se aude cumplit.
0

#8 User is offline   jaker75 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Interests:plimbare
  • Model ATV:KAWASAKI Brute Force 750i

Posted 24 May 2009 - 08:49 PM

da sunetul este cumplit ..dar calitatea nu este atat de rea...
0

#9 User is offline   Trepadushu 

• fashnetz
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Interests:NUMAI TAMPENII :)))
  • Model ATV:Suzuki KQ- verzuiu :))

Posted 26 May 2009 - 09:50 AM

nu prea sunt in tema cu camerele de acest gen, inca nu mi-am luat. imaginea e foarte ok la banii astia. cu sunetul e o problema, maaare. totusi daca se pot face ceva reglaje legat de sunet ar fi ok...nu stiu daca are functia asta insa...
0

#10 User is offline   RobertKiran 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip

Posted 27 May 2009 - 04:37 AM

La sunet camera nu are decat trei reglaje: Hi, Lo, si off. In off nu se aude nimic ... e fara sunet. Diferenta intre Hi si Lo este ca pe Hi sunetul se aude mai tare (pe Lo sunetul se aude mai incet). Filmuletul cu bicicleta e filmat pe Lo, restul sunt pe Hi. Alte reglaje de sunet nu sunt.
Pt. Clyde ... la prima filmare (cea cu urcarea la cabana) la inceput ceea ce se aude pe fundal ere zgomotul unei drujbe ... un individ taia lemne de zor intr-o curte alaturata. Deci ... nu e chiar film de groaza!

This post has been edited by RobertKiran: 27 May 2009 - 04:41 AM

0

#11 User is offline   cristirenault 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:motorsport
  • Model ATV:turbo

Posted 27 May 2009 - 05:08 AM

Bag seama ca tu nu prea ai somn daca la 6:30 dimineata postezi pe forum tongue.gif
Suzuki KingQuad 750AXi
0

#12 User is offline   Clyde 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • Model ATV:Butzuki 750 axion

Posted 27 May 2009 - 06:26 AM

am vazut filme de groaza cu drujbe. cool.gif
0

#13 User is offline   RobertKiran 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip

Posted 27 May 2009 - 10:06 AM

CITAT(cristirenault @ May 27 2009, 05:08 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Bag seama ca tu nu prea ai somn daca la 6:30 dimineata postezi pe forum tongue.gif

Incep serviciu la ora 6-00 ... si de obicei cand sunt la serv. mai dau o tura pe forumuri (ssssttt ... sa nu auda sefu' biggrin.gif )!
0

#14 User is offline   vip72 

• ATV-ist convins
  • PipPipPipPipPip
  • Model ATV:Linhai 300 clasic 4x4

Posted 27 May 2009 - 11:36 AM

...cand o editezi baga si tu niste muzica in fundal si ai scapat de zgomot, pe langa asta "da" si mai bine pe muzica wink.gif
"Nu lua niciodata un somnifer si un laxativ in aceeasi seara"
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users